首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the 1920s America enjoyed what was to become known as "an Age of Excess". From 1921-1929 manufacturing output increased with
In the 1920s America enjoyed what was to become known as "an Age of Excess". From 1921-1929 manufacturing output increased with
admin
2019-06-23
49
问题
In the 1920s America enjoyed what was to become known as "an Age of Excess". From 1921-1929 manufacturing output increased with only a small check—the mild recession of 1924, and real GNP(1929 prices)rose 45.6 percent. In real terms it was a vigorous expansion with the added attractions of stable prices, rising real wages, and mainly "full" employment. So the 1920s’ boom remains a legend in the American economic history.
The boom was created by several factors that worked together. The three presidents of the twenties, Harding, Coolidge and Hoover were all Republicans who supported business and the stock market. The Republicans were against any kind of welfare state or the government regulating business. They introduced lower tax rates and raised tariffs on foreign goods so they could not compete with American business. This was known as "protectionism". America’s economy had not suffered from World War I. In fact it had been strengthened by trading arms to the allies. In the twenties, there was a substantial growth in production, jobs, profits, wages and the standard of living. The growth in production created more jobs, and because more people had more money they could buy the newly produced goods. More goods needed to be produced so more jobs and profits were created. This led to the twenties seeing the start of mass production and consumerism. For the first time items like cars and refrigerators were available and affordable to the middle classes, and secondary industries such as advertising became very profitable. There was an inevitable change in the ideas and actions of society. People could afford to enjoy their leisure time and the leisure industries also boomed.
Much of American Society was changed by the Boom. More people could go out and enjoy themselves because of the increased leisure time and affluence of society. Writer F. Scott Fitzgerald called it "the Age of Excess". Jazz music had a massive effect on the youth of America, as they became more outgoing. More started smoking and going out, and women started to wear shorter skirts and other more outrageous fashions. Older generations hated the new music and showed apparent disrespect of younger people. A new kind of woman was created, called a "flapper". Hollywood promoted these women and their fashions as the rogue actresses became icons for other young ladies. To most, these women were nothing but a sign of the times, a decline in traditional standards.
It can be inferred that mass production started when ______
选项
A、the needs for consumer goods kept growing
B、the middle class could afford to buy luxuries
C、secondary industries became profitable
D、people had more leisure time activities
答案
A
解析
第2段倒数第4句中的this led to表明大规模生产的原因可在前面几句话中找到。根据该段倒数第5句和第6句可以推断,由于消费者有能力购买更多的商品,使大规模生产成为必要,A正确。其他选项都不是导致大规模生产的原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YAX7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ThebesttimetoviewtheMonaLisa,accordingtoanewbookonthebesttimestodothings,isaroundnineo’clockonaSunday
A、Qualityisanimportantpartofthepriceofcosmeticproducts.B、Qualityisnotakeyfactorforthepriceofcosmeticproduc
TheFutureIsAnotherCountry[A]AcoupleofmonthsorsoafterbecomingBritain’sprimeminister,DavidCameronwantedafewt
Theextentandlimitsofape(猿)intelligenceisahotareainscience,butmostoftheresearchhasfocusedoncognition.Nowa
A、ThePacificOcean.B、SanJoaquinValley.C、MojaveDesert.D、OregonandWashington.D细节题。根据文章最后一段CaliforniahasitsPacificcoa
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwantto【C1】______staffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlyp
A、Cityoutskirts.B、Thedowntown.C、Theruralarea.D、Thecoastalcity.A
TheMysteryoftheNazcaLines[A]IfyouvisitthePeruviancoastaldesertfromnorthtosouth,youwillnotethatsporadically
TheMysteryoftheNazcaLines[A]IfyouvisitthePeruviancoastaldesertfromnorthtosouth,youwillnotethatsporadically
TheMysteryoftheNazcaLines[A]IfyouvisitthePeruviancoastaldesertfromnorthtosouth,youwillnotethatsporadically
随机试题
该病人可诊断为若患者经过治疗半年,全身状况明显好转,关节疼痛缓解,仅有右膝关节仍持续肿痛,不能负重行走,查体右膝关节肿胀明显,浮髌试验阴性。X线示关节端骨质疏松,关节面下囊性变,关节间隙正常,目前适宜的治疗是
价值工程中的总成本是指( )。
装货单又称下货纸,是船公司或其代理人向托运人签发的接受托运申请并命令船长收货装运的凭据。()
下列表述中属于基金托管人信息披露义务的是()。Ⅰ.在基金份额发售的3日前,将基金合同、托管协议登载在网上Ⅱ.在基金半年度报告及年度报告中出具报告,对报告期内是否尽职尽责履行义务做出声明Ⅲ.当基金发生涉及托管人及托管业务
物业管理机构更迭时的承接查验的准备工作有()。
立体主义美术的创立者是__________,其油画作品《__________》,被认为是传统美术与现代美术的分水岭。
公安机关可以先行拘留的情形是()。
海南省:琼()
A.withB.butC.protectionA.Itusuallygivesinadequate【T7】_______fromtheweatherB.notonlyinsomedevelopingcountries
Culture—theFifthLanguageSkillI.TheunderstandingofcultureA."SoftwareoftheMind"—traditions,valuesand______behav
最新回复
(
0
)