首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Do you have fantasies of being a fighter pilot? What about a race car driver, an astronaut or a spy? If any of these sound appea
Do you have fantasies of being a fighter pilot? What about a race car driver, an astronaut or a spy? If any of these sound appea
admin
2016-03-04
42
问题
Do you have fantasies of being a fighter pilot? What about a race car driver, an astronaut or a spy? If any of these sound appealing, there are adventures out there just for you.
Daniel Nishimoto always wanted to pilot a fighter jet, so he contacted the American company Incredible Adventures, which offers customers the chance to tweak the controls of a real MiG. So far Nishimoto has traveled to Russia three times to get airborne. "Most boys dream of being jet pilots," says Nishimoto. The standard package including three flights, four nights at the Intourist Hotel, breakfasts and all ground transportation costs $ 17 000.
The opportunity to fly a MiG is possible because Russia is starved for cash, and local aviation laws permit guest pilots to fly military aircraft. The flying takes place at the Gromov Flight Institute at the Zhukovsky Air Base near Moscow. Gromov, Incredible Adventures’ local partner, is normally a test facility for Russian-made fighter jets.
Before heading for the skies, guest pilots undergo a security check, a pre-flight medical exam and training. After takeoff, a Russian pilot guides the jet through a series of tricks. Then it’s the rookie’s turn to try. "I was surprised by how easy it was to fly, considering I’d never flown a jet before," says Nishimoto.
Those who would rather float than fly, should head to the Gagarin Cosmonaut Training Centre in Star City, near Moscow. Alongside genuine cosmonauts, customers of Zegrahrn Space Voyages can try on a space suit, experience weightlessness and even simulate docking a spacecraft. All you need is $ 14 950 to reserve a week at the space camp. The deal includes hotel accommodation in Moscow, most meals and a personalized flight suit that you can keep as a souvenir.
If you fantasize of becoming James Bond, Incredible Adventures, "covert operations" camp lets dreamers live the life of an international man(or woman)of mystery. During the course of 72 hours, former special-forces personnel will teach you about evasive driving skills, combat pistol techniques, hostage rescue and self-defense(the cost is $ 3 750). Target shooting involves real 9-mm handguns, though during role-play participants rely on paint balls.
Car lovers can try rally racing in the hills of Wales. Several high-performance driving academies give drivers the chance to speed along a closed course. For $ 400, the Phil Price Rally School teaches drivers the art of guiding a Cosworth rally car. The price includes a cozy bed and breakfast.
The passage is mainly about______.
选项
A、how to drive racing cars in rally racing
B、how to escape reality with extreme adventures
C、how to pilot a fighter jet in the war time
D、how to learn spy skills from James Bond
答案
B
解析
本题是一道涉及全文中心思想的问题。利用浏览式阅读法通读全文,我们可以总结归纳出本文的主题是介绍如何利用几种极度冒险的方法来逃避现实生活,体会一些自己现实生活中不可能实现的愿望。因此,本题的正确答案是B。而A、C和D要么只涉及文章的部分内容,要么不符合原文,所以都不是本题的正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YPPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
SpeakerA:WherecanIfindamapoftheuniversitycampus?SpeakerB:______
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases【
Youcan’thelpbuthearcommercials;everyfewminutestheprogramisinterruptedtogiveyouoneadvertising______.
PeopleinthemassadvertisingbusinessandotherswhostudyAmericansocietyhavebeenveryinterestedinthequestion:Whatdo
Largecompaniesneedawaytoreachmesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespracticallye
Holdingontohopemaynotmakepatientshappierastheydealwithchronicillnessordiseases,accordingtoanewstudybyUniv
Nosooner______gottothestationthanitbegantorainheavily.
Notalldecisionsarealike.Noriseverydecisionmadeinthesamemanner.Althoughsomeactionsyouundertakederivetheirbas
Insomewaystheemploymentinterviewislikeapersuasivespeechbecausetheapplicant(interviewee)seekstopersuadetheempl
—I’vegotyourinvitation.—Oh,good.______.
随机试题
下述采用钼靶的X线机是
()审核的审核准则主要依据自身的职业安全健康管理体系文件。
下列关于利息保障倍数的表述,正确的有()。
所谓职业化,指的是从业人员工作状态的()。
改革开放40多年来,我国城镇化进程不断加快,城镇化率以年均1%的速度增长,从1978年的17.9%上升至51.27%,城镇人口从1.72亿增加到6.9亿。尽管如此,与发达国家城镇化率78%相比,还有很大的发展空间。按照城镇化率年增长1%的速度,我国的城镇化
下列选项中,属于外部感觉的有()。
为深入推进党风廉政建设和反腐败斗争,全面开展从严治党,党中央从各方面制定和采取了多种重大举措,下列不属于这些举措的是()。
下列关于关系模型特点的叙述中,错误的是
PRESSOFFICER£22,000PERYEARAleadingoilcompanyneedsaPressOfficerforitsbusyoffices.Youshouldbe:-goodat
Colorsaresometimescalledhot,cold,orneutral(中性的).Redandyellowaresaidtobehotcolorsbecausetheymakearoomwarmer
最新回复
(
0
)