首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by which products and services that are in limited supply
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by which products and services that are in limited supply
admin
2010-07-06
41
问题
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by which products and services that are in limited supply are rationed among buyers. The price system of the United States is a very complex network composed of the prices of all the products bought and sold in the economy as well as those of a myriad of services, including labor, professional, transportation, and public-utility services. The interrelationships of all these prices make up the "system" of prices. The price of any particular product or service is linked to a broad, complicated system of prices in which everything seems to depend more or less upon everything else.
If one were to ask a group of randomly selected individuals to define "price", many would reply that price is an amount of money paid by the buyer to the seller of a product or service or, in other words, that price is the money value of a product or service as agreed upon in a market transaction. This definition is, of course, valid as far as it goes. For a complete understanding of a price in any particular transaction, much more than the amount of money involved must be known. Both the buyer and the seller should be familiar with not only the money amount, but with the amount and quality of the product or service to be exchanged, the time and place at which the exchange will take place and payment will be made, the form of money to be used, the credit terms and discounts that apply to the transaction, guarantees on the product or service, delivery terms, return privilege, and other factors. In other words, both buyer and seller should be fully aware of all the factors that comprise the total "package" being exchanged for the asked-for amount of money in group that they may evaluate a given price.
The paragraph following the passage most likely discusses
选项
A、unusual ways to advertise products.
B、types of payment plans for service.
C、theories about how products affect different levels of society.
D、bow certain elements of a price "package" influence its market value.
答案
D
解析
本题考查推理判断。文章最后一句:“In other words,both buyer and seller should be fully aware of all the factors that comprise the total "package" being exchanged for the asked-for amount of money in group that they may evaluate a given price(换句话说,买卖双方都应该完全意识到形成交易“包”所涉及的各种因素,所以他们能够对这一价格进行评估)”。这样看来,下面很有可能讨论交易“包”所涉及的各种因素。因此选项D 为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YQDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WorldleadersmetrecentlyatUnitedNationsheadquartersinNewYorkCitytodiscusstheenvironmentalissuesraisedattheRio
Throughouthistorytherehavebeenmanyunusualtaxesleviedonsuchthingsashats,Beds,Baths,marriages,andfunerals.Aton
"Themoregadgetsthereare,the【C1】______thingsseemtoget."saidHonoreErvin,co-authorofTheEtiquetteGirls:ThingsYou
"Themoregadgetsthereare,the【C1】______thingsseemtoget."saidHonoreErvin,co-authorofTheEtiquetteGirls:ThingsYou
"Themoregadgetsthereare,the【C1】______thingsseemtoget."saidHonoreErvin,co-authorofTheEtiquetteGirls:ThingsYou
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid-1860’sto
Whichpassage(s)say(s)that….adultsputtoomuchemphasisonchildren’sintellectualdevelopment?
Rowethinksacivilizedlifeismadepossiblebypeopledoing________.
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【21】______th
随机试题
穿管敷设的铜芯绝缘软线,导线最小允许截面积是()mm2。
下列关于浸出制剂的治疗作用特点,不正确的是()。
下列药品中,易受湿度影响的是()。
A.安全权B.知情权C.自主选择权D.公平交易权E.获得赔偿权根据《中华人民共和国消费者权益保护法》药品零售连锁企业出售的儿童感冒药价格明显偏高,侵犯了消费者的
根据行政立法行为的特点,()不是其应该贯彻的原则。
存款类金融机构为满足其流动性需要,必须保持足够数量的准备金。其维持适度现金资产存量的必要保障是()。
项目管理的五大过程组中的________过程组,与戴明环中的检查和行动环节对应。
Withhumanfootprintsonthemoon,radiotelescopeslisteningformessagesfromaliencreatures(whomayormaynotexist),techn
Whohasgotapen?
HowmanyviewsofnaturalfeatureswillbevisitedbytouristsinZhaoqingandFoshanCities?Whoaremostlikelytohavewritt
最新回复
(
0
)