首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
All over the world, your chances of success in school and life depend more on your family circumstances than on any other factor
All over the world, your chances of success in school and life depend more on your family circumstances than on any other factor
admin
2013-09-24
73
问题
All over the world, your chances of success in school and life depend more on your family circumstances than on any other factor. By age three, kids with’ professional parents are already a full year ahead of their poorer peers. They know twice as many words and score 40 points higher on IQ tests. By age 10. the gap is three years. By then, some poor children have not mastered basic reading and math skills, and many never will: this is the age at which failure starts to become irreversible(不可逆转的).
A few school systems seem to have figured out how to erase these gaps. Finland ensures that every child completes basic education and meets a rigorous standard. Asked about the number of children who don’t complete school in her city, one Finnish district official replied, "I can tell you their names if you want. " In the United States, KIPP(Knowledge Is Power Program)charter schools enroll students from the poorest families and ensure that almost everyone of them graduates high school—80 percent make it to college.
These success stories offer lessons for the rest of us. First, get children into school early. High-quality preschooling does more for a child’s chances in school and life than any other educational intervention. One study, which began in the 1960s, tracked two groups of students from disadvantaged backgrounds. Some were given the opportunity to attend a high-quality preschool; others were not. Thirty-five years later, the kids who went to preschool were earning more, had better jobs, and were less likely to have been in prison or divorced.
Second, pour lots of effort into training teachers. Studies in the United States have shown that kids with the most effective teachers learn three times as much as those with the least effective. Systems such as Singapore’s are choosy about recruiting; they invest in training and continuing education; they evaluate teachers regularly; and they award bonuses(奖金)only to the top performers.
Finally, recognize the value of individualized attention. In Finland, kids who start to struggle receive one-on-one support from their teachers. Roughly one in three Finnish students also gets extra help from a tutor each year. If we can learn the lesson of what works, we can build on it.
The school system can be more effective if it______.
选项
A、stops bias towards less effective teachers
B、pays more attention to teachers’ behaviors
C、ensures that everyone can accept preschool education
D、invests more in teachers’ further development
答案
D
解析
推理判断题 。定位句表明,高效的教师对于孩子的学习至关重要,并举例指出新加坡教育体制通过各种措施培养好的教师,故答案为D)“对教师的进一步发展投入更多”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YRc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
SmallSchoolsRisingThisyear’slistofthetop100highschoolsshowsthattoday,thosewithfewerstudentsareflourishin
A、Inchildhood.B、Theearlier,thebetter.C、Whenoneismatureenough.D、Whenonehastheneedandhasenoughtime.D
A、InAfrica.B、InChicago.C、InWashington.D、InCalifornia.D该题询问地点,而整个短文中只出现了California,因此正确选项为D.InCalifornia。
A、Beforefinishinghighschool.B、Afterayearortwoincollege.C、Aftergraduationfromcollege.D、Beforeenteringcollege.B[
A、Theycompletealltheirassignments.B、Theystudyhardforhistests.C、Theycompeteforthebestseatsintheclass.D、Theyr
Businesseslargeand【C1】______,nowrealizethatphysicalworkspaceinfluencesemployeebehaviour.【C2】______,businessesarered
A、Becauseshewon’tfulfillherpromise.B、Becausehermotherwouldbeveryangry.C、Becauseshecan’tfinishthejobaheadofs
Becausehisfamilycouldn’taffordhiseducationfee,Jimhadto________________(辍学).
A、Tourism.B、Farming.C、Fishery.D、Animaltrade.A信息明示题。短文中明确提到.旅游业是哥斯达黎加的支柱产业。
Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercouldeasilyhavedecidedtositbackand【B1】______andenjoyapeaceful
随机试题
出版物简介的特点包括()等。
蓓蓓理想中的丈夫是“三高”:高个子,高收入,高学历。她结识了甲、乙、丙、丁四个男朋友,其中只有一人同时具备“三高”。此外,这四个人中:只有三个人是高个子,只有两个人是高收入,只有一个人是高学历。现已知:(1)每个人至少具备一高。(2)甲和乙的收入一样高
属于灭菌剂的化学消毒剂是
A.无痛性间歇性肉眼全程血尿B.终末血尿C.全程血尿D.先疼痛后血尿E.尿道滴血前尿道损伤()
公路工程初步勘察阶段,支挡工程地质勘探和测试的要求,正确的是()。
根据国际生产折中理论,跨国公司对外直接投资时,应该具备()。
在新文化运动中,教育家蔡元培提倡“兼容并包”,对这一主张的内涵理解最准确的是()
以下关于VB文件的叙述中,错误的是
随着Internet的发展,越来越多的计算机感染病毒的可能途径之一是()。
VERIFY:DOUBTFUL::
最新回复
(
0
)