首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A. height B. compensate C. whereas D. imbibe E. reflect F. degree G. strategy H. replenish I. further J. under K. stronger L. se
A. height B. compensate C. whereas D. imbibe E. reflect F. degree G. strategy H. replenish I. further J. under K. stronger L. se
admin
2017-02-18
33
问题
A. height B. compensate C. whereas D. imbibe E. reflect
F. degree G. strategy H. replenish I. further J. under
K. stronger L. session M. devour N. fatal O. repel
Large animals that inhabit the desert have evolved a number of adaptations for reducing the effects of extreme heat. One adaptation is to be light in color, and to【C1】______ rather than absorb the sun’s rays.
Desert mammals also depart from the normal mammalian practice of maintaining a constant body temperature. Instead of trying to keep down the body temperature deep inside the body, which would involve the expenditure of water and energy, desert mammals allow their temperatures to rise to what would normally be fever【C2】______, and temperatures as high as 46 degrees Celsius have been measured in gazelles (瞪羚羊).
Another【C3】______of large desert animals is to tolerate the loss of body water to a point that would be【C4】______for non-adapted animals. The camel can lose up to 30 percent of its body weight as water without harm to itself, 【C5】______human beings die after losing only 12 to 13 percent of their body weight. An equally important adaptation is the ability to【C6】______this water loss at one drink.
Desert animals can drink prodigious volumes in a short time, and camels have been known to 【C7】______over 100 liters in a few minutes. A very dehydrated person, on the other hand, cannot drink enough water to rehydrate at one【C8】______, because the human stomach is not sufficiently big and because a too rapid dilution of the body fluids causes death from water intoxication. The tolerance of water loss is of obvious advantage in the desert, as animals do not have to remain near a water hole but can obtain food from grazing sparse and far-flung pastures. Desert-adapted mammals have the【C9】______ability to feed normally when extremely dehydrated; it is a common experience in people that appetite is lost even【C10】______conditions of moderate thirst.
【C8】
选项
答案
L
解析
空格前的one提示,此处填入名词。由on the other hand可知,此处是将动物和人类就补充水分进行对比。前面说到它们可以通过一次性饮水来补偿体内失去的水分,由此推断此处表达的意思与at one drink相近。session表示“(从事某一活动的)一段时间”,at one session在此表示“一次”,符合句意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YSJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Hewas______totellthetrutheventohisclosestfriend.
Doyouagreeordisagreethatchangeisalwaysgood?Usespecificreasonsandexamplestosupportyouranswer.Writeacompo
Topicsforcompositionshouldbe______totheexperiencesandinterestsofstudents.
ProfessorWangisalwayswillingtoaccept______correctionsonhisessays.
Thiscomputerprogrammingis______toanyoftheotherswehaveeverhad.
Itisnowwidelyacceptedthatavertingseriousclimatechangeistechnically______andeconomicallyaffordable.
PASSAGEFOURWhatisJulietSchor’sopinionaboutgettingeverybodytoworkhardertorevivetheeconomyofGreece?
A、Themeansoftransport.B、Thelivingcosts.C、Thelivinghabit.D、Thepaceoflife.D本题考查细节。由句(8)可知,男士告诉女士,她面临的最大变化将是生活节奏的改变,因
WhichofthefollowingadverbscanNOTbeusedtocomplete"_______everybodycame"?
Theyaresuchbeautifulvases_______everybodywantstobuy_______theyaresoldoutinlessthanhalfanhour.
随机试题
患者女,32岁,剖宫产后,出现右小腿腓肠肌疼痛,小腿肿胀,腓肠肌压痛明显。
义齿就位困难的原因不可能是
贾思勰撰写的()是我国古代农业科学技术的总结性成果,也是现存最早、最完整的中国古代农学著作。
公安派出所民警小王、老陈接到钱某报警,到现场经过调查,了解到因钱某长期拖欠房租,房主叶某让钱某搬离,双方有一些口角,之后发生拉扯,钱某手臂上有一小处淤青,叶某出示了租房合同,钱某无异议,但提出有些条款不合理,双方请民警主持公道。下列关于民警处理警情正确的说
下列各项不属于刑事侦查工作的主要任务的是()
登门槛效应,是指一个人一旦接受了他人的一个微不足道的要求,为了避免认知上的不协调,或想给他人以前后一致的印象,就有可能接受更大的要求。根据上述定义,下列能够体现登门槛效应的是()。
简述直面现实的经济学分析方法。
“政府的隐含担保”是引发下列哪一种类型的货币危机的真正原因?()
[*]
ThepeoplewhorunFacebookarefuriousaboutanewmoviethatdepictstheexistenceofFace-book.They’reupsetbecausemuchof
最新回复
(
0
)