首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In this age of consumerism, many people are finding themselves overloaded with possessions and a desire for even more, probably
In this age of consumerism, many people are finding themselves overloaded with possessions and a desire for even more, probably
admin
2019-08-04
62
问题
In this age of consumerism, many people are finding themselves overloaded with possessions and a desire for even more, probably as a result of the countless advertisements we are exposed to. With advertisers finding new ways to get people to buy their products, a movement towards living a simpler non-consumer life is taking root.
US newspaper columnist Craig Wilson spent all of 2003 spending the least amount of money possible. He allowed himself to purchase books, music and gifts. Otherwise, he would not permit himself to buy anything new. Although he had to avoid certain stores, he was able to achieve his goal. He claims the experience was beneficial, and he continues to keep shopping to a minimum. Popular author Judith Levine came up with the idea and also found the experiment worthwhile. In 2006, a group of ten friends in San Francisco took the idea and made a pledge to live as cheaply as possible for a year. They posted their agreement online and attracted thousands of supporters, many of whom promised to join. An appearance on US TV led to global publicity and more members joined them.
The pledge followed two rules: 1)Don’t buy new products of any kind, and 2)either borrow or buy used merchandise. They allowed several exceptions to the rules. Although a few members failed to follow the rules at times, they generally succeeded and most of them continue their pledge to this day. Says Rachel, " It makes you change the way you look at things and appreciate what you have. " She estimates that she saved $4,000 that year.
There are critics of the simplicity movement. Author Ted Nordhaus warns that this movement is unlikely to be successful on a large scale. Developing nations need markets for what they produce. He says, "To live is to consume, and only technology and innovation can begin to address these global issues. "
Though living more simply may not solve all of the world’s problems, many of us could reconsider our consumption practices that are putting a strain on our natural resources and add to rising levels of pollution. Indeed, in times when money is short, more people will be reducing their spending out of necessity, rather than out of concern for the environment. Regardless of the motivation, radically rethinking the ways we spend money and value possessions may be just what the world needs.
Questions 71—75
Complete the summary with a maximum of two words from the passage, changing the form where necessary.
Due to the negative effects of【R1】______, many people are making an effort to reduce their amount of spending. They try to make their lives【R2】______by shopping less for new products they may not really need. A group of friends attracted so much【R3】______with their plan to avoid buying new products. They did allow for some【R4】______ to their no-shopping rules. There are some critics, however, who don’t believe the movement will【R5】______ on a large scale. But many people still think it is necessary to rethink the ways we spend money and the value of new possessions.
【R5】
选项
答案
succeed/be successful
解析
(由原文倒数第二段第二句“Author Ted Nordhaus warns that this movement is unlikely to be successful on a large scale.”可知,作家Ted Nordhaus警告说这场运动不可能实现大规模成功。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YSjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Inthesentence"ThemanagerinterviewedTonyhimselfintheafternoon",theitalicizedwordrefersto________.
A.rootB.controlC.subjectsD.howeverE.realityF.sharpG.intenseH.measu
A.additionalB.ideallyC.alteredD.personalE.likelyF.excessiveG.virtually
A.traditionallyB.confinedC.cooperativenessD.organizationE.powerfulF.effectively
A.probablyB.plantC.reasoningD.abilityE.stageF.speciesG.mammalH.di
A.serveB.sponsoredC.profitsD.principlesE.developingF.understandG.bills
A.swallowB.allowC.omittedD.forcedE.urgentlyF.cookedG.refusesH.likely
(1)Inundatedbymoreinformationthanwecanpossiblyholdinourheads,we’reincreasinglyhandingoffthejobofremembering
(1)Washington—Onemorereasontowatchthewaistline:Newresearchsayspeople’sweightinmiddleagemayinfluencenotjustwh
随机试题
行政机关在行政诉讼中败诉从而承担侵权赔偿责任的条件是()。
A、在注册的执业地点取得相应的处方权B、经所在执业地点执业医师签字或加盖专用签章后方有效C、方可开具处方D、其处方权即被取消E、经所在医疗、预防、保健机构有处方权的执业医师审核、并签名或加盖专用签章后方有效
用于裂缝防治的玻纤网和土工织物应满足()等技术要求。
下列关于以公允价值计量且其变动计入当期损益的金融资产的说法中,正确的有()。
下列说法中,正确的有()。
下面哪位不是《沁园春.雪》中提到的封建统治者?()
简述有效市场假说的三种形式,并列举三个违背有效市场假说的异常现象?
在实现企业信息系统时,必须把主题数据库组合或者划分成若干可以实现的
Havingfinishedlunch,thecasewasdiscussed.
A、Why?B、Mr.Smith.C、At7:00.D、Atthemeetingroom.B本题的关键词是who。
最新回复
(
0
)