首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environments? "During the 20th century, " writes Dr. Patrick
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environments? "During the 20th century, " writes Dr. Patrick
admin
2013-07-02
44
问题
Would some degree of warming be bad for most societies and natural environments? "During the 20th century, " writes Dr. Patrick Michaels, "we have already proceeded more than half way to doubling the natural carbon dioxide greenhouse effect. Here is what resulted: Life expectancy doubled in the free and developed world. The developing world is catching up as their emissions rise. Corn production peracre increased fivefold. The growing season in the coldest latitudes increased slightly, but enough to increase greenness by 10 percent. "
The small amount of warming that occurred during the past century consisted primarily of increased minimum temperatures at night and during winters. This means higher average temperatures, should they occur, would not result in more daytime evaporation, which some claim would lead to droughts and desertification. Warmer winters would mean longer growing seasons and less stress on most plants and wildlife, producing a substantial benefit for the global ecosystem. Finally, past warming has been accompanied by increased cloudiness, a phenomenon also predicted by most global climate models. This means a warmer world would probably be a wetter world, which once again would be beneficial to most plant and animal life.
Ex-Vice President Al Gore claimed that " hundreds of millions of people may well become even more susceptible to the spread of diseases when populations of pests, germs, and viruses migrate with the changing climate patterns". Gore has also claimed that global warming will cause floods, droughts, heavy rainfall, forest fires, retreating glaciers, and heavier snowfall. In addition to often being at odds with each other, Gore’s claims are at odds with most scientific research. The two historical epidemics described by Gore to validate his prediction were unrelated to climate change. The Black Death, for example, was transmitted by rats, which flourish in cool as well as warm climates. Cholera has been a threat in warm as well as cold climates, and is readily brought under control by treating water supplies with chlorine(氯).
The latest research suggests that sea levels would decline, not rise, if temperatures rise, due to increased evaporation from the oceans and subsequent precipitation over land. Increasing polar temperatures by a few degrees would not cause ice or snow to melt because the original temperatures are so low that an increase of a few degrees would leave them well below freezing. The IPCC itself found " inadequate data to determine whether consistent global changes in climate variability or weather extremes have occurred over the 20th century," with some regions exhibiting greater variability and others less. In short, a slightly warmer world would probably be greener and a little cloudier than our world today, but otherwise not much different.
The author may didn’t agree that the temperature rise can result in______.
选项
A、sea-level change
B、droughts and decertification
C、the promotion of food production
D、longer growing seasons
答案
B
解析
推理判断题。文章第二段第二句提到平均气温的升高不会产生像有些人声称的将会导致白天水分更多的蒸发,继而导致干旱和沙漠化,所以可判断选项[B]为本题答案。选项[A]、[C]、[D]都是作者的观点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YSn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Sheisn’tgoingtochangehermajor.B、Sheplanstomajorintaxlaw.C、Shestudiesinthesameschoolasherbrother.D、Shei
ClimateChangeScientistspredictincreasingdroughts,floodsandextremeweatherandsaythereisgrowingevidencethathu
ClimateChangeScientistspredictincreasingdroughts,floodsandextremeweatherandsaythereisgrowingevidencethathu
HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.TheoriginsoftheGyps
HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.TheoriginsoftheGyps
A、Sheisnotinterestedinthearticle.B、Shehasgiventhemanmuchtrouble.C、Shewouldliketohaveacopyofthearticle.D、
A、It’stheirmostfavoritealbum.B、Bothofthemarealreadyfedupwithit.C、They’regladhehassungitthousandsoftimes.D
A、Hehasn’ttakenpartinadebatethisyear.B、Hebelievestheteamwaseliminatedalready.C、Hedoesn’tknowiftheteamwass
EversincethemodemOlympicGamesbeganin1896,they’vehadtheircritics.Everyformof【B1】______activityinvitestrouble.Bu
EversincethemodemOlympicGamesbeganin1896,they’vehadtheircritics.Everyformof【B1】______activityinvitestrouble.Bu
随机试题
行政诉讼的原告
A.脂肪酸B.单不饱和脂肪酸C.必需脂肪酸D.反式脂肪酸E.顺式脂肪酸构成甘油三酯的基本成分是()
该学术专著出版后,有许多人主张对该专著也享有著作权。下列说法中正确的是( )。下列关于他人使用魏教授作品的行为中,属于“合理使用”的是( )。
下列属于工程质量事故处理方案的辅助方法的有()。
安装工程一切险对考核期的保险责任一般不超过()
属于进度控制主要工作环节的是()。
由于控制继电器的动作十分频繁,因此必须做到每月至少检修()次。
法律责任是指由于某种侵权或违约行为的出现而依法应承担的义务,分为()
已知x、y满足约束条件若z=y-x,求z的最大值.
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,changingmanypeople’sviewsonrace,historyandpoliti
最新回复
(
0
)