首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We should also know that "greed" has little to do with the environmental crisis. The two main causes are population pressures, e
We should also know that "greed" has little to do with the environmental crisis. The two main causes are population pressures, e
admin
2011-02-28
49
问题
We should also know that "greed" has little to do with the environmental crisis. The two main causes are population pressures, especially the pressures of large metropolitan populations, and the desire—a highly commendable(praiseworthy)one—to bring a decent living at the lowest possible cost to the largest possible number of people.
The environmental crisis is the result of success—success in cutting down the mortality (死亡率)of infants (which has given us the population explosion), success in raising farm output sufficiently to prevent mass famine (which has given us contaminati9n by pesticides and chemical fertilizers), success in getting people out of the houses of the 19th-century city and into the teenager and privacy of the single-family home in the suburbs(which has given us urban sprawl and traffic jams). The environmental crisis, in other words, is largely the result of doing too much of the right sort of thing.
To overcome the problems that success always creates, one must build on it. But where to start? cleaning up the environment requires determined, sustained effort with clear targets and deadlines. It requires, above all, concentration of effort UP to now we have tried to do a little bit of everything—when what eve ought to do first is draw up a list of priorities.
According to this passage, one early step in any effort to improve the environment would be to______.
选项
A、return to the exclusive use of natural fertilizers
B、ban the use of automobiles in and around cities
C、study successful effort in other countries
D、set up a timetable for corrective actions
答案
D
解析
文章最后说“目前我们已经试图做了点工作——我们一开始应该草拟一份首先要做的事情。”因而与[D]相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YTtd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Aspartofmorecomprehensivecomplianceandethicsprograms,manycompanieshaveformulatedinternalpoliciespertainingtothe
About50yearsagotheideaofdisabledpeopledoingsportswasneverheardof.Butwhentheannualgamesforthedisabledwere
SlaveryhasplayedasignificantroleinthehistoryoftheU.S.ItexistedinalltheEnglishmainlandcoloniesandmostofth
PaulJohnson’sAHistoryOfTheAmericanPeopleiswhatwehavecometoexpectfromthisproductivewriter—clear,colorfulnarra
PragmatismisaphilosophicalmovementthathashadamajorimpactonAmericanculturefromthelate19thcenturytothepresent
TheInternetandmobilephoneshavetransformedourconnectionstopeoplearoundtheworld.Thistechnologyhasalso,however,l
ResemblancesbetweenRomanhistoryandthehistoryofGreatBritainortheUnitedStatesinthe19thand20thcenturieshaveoft
About50yearsagotheideaofdisabledpeopledoingsportswasneverheardof.Butwhentheannualgamesforthedisabledwere
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
ForCinderella,doinghouseholdworkis______.Ironingisdifferentfromdishwashinginthat______.
随机试题
电动汽车动力性能试验规定测量区的纵向坡度不应超过3%。()
患者呼吸急促。查体:气管向左偏移,右侧胸廓饱满,叩诊出现实音。应首先考虑的是
A.半胱氨酸B.丝氨酸C.蛋氨酸D.脯氨酸E.鸟氨酸
面色黑可见于哪此病证
律师因自身过错给当事人造成损失的,应如何处理?()
下列旋律片段是()。
有人向某市政府提议应该在所有新建的房屋内安装一种起火时会自动激发的洒水器。但是一位房地产开发商认为,既然90%的房屋着火都是被家庭成员扑灭的,所以安装室内自动洒水器对灭火意义不大。以下哪项如果为真,则最能削弱房地产开发商的观点?
下列关于市场含义的说法,正确的有()。
战国时期的风诡云谲之中,士争雄、国争霸的社会场景在历史上留下的画卷之繁复、之错综、之精彩、之生动,的确是罕见的。而提及战国,自然要提及名噪一时的乱世枭雄——“四君子”:齐之孟尝、赵之平原、魏之信陵、楚之春申。他们广养门客,苦心经营,倡合纵,拒强秦,确是做了
电源电路为整个嵌入式硬件系统提供能量,是整个系统工作的基础。嵌入式系统常用的电源模块主要有:【59】–DC(交流变直流)(填写用大写英文字母表示的简称)、DC–DC(直流到直流)模块以及LDO(即【60】的稳压器)。
最新回复
(
0
)