首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A good night’s sleep may help your brain permanently file away lessons learned during the day. But, according to a new study, th
A good night’s sleep may help your brain permanently file away lessons learned during the day. But, according to a new study, th
admin
2009-01-15
51
问题
A good night’s sleep may help your brain permanently file away lessons learned during the day. But, according to a new study, the brain begins processing and storing those memories long before it’s time for bed-and continues to do so even while you’re thinking about and doing other things.
Recent studies have shown that the parts of the brain that we use to learn a task become active again during sleep. This activity, scientists suggest, could be the brain transferring memories from short-term to long-term storage.
But the brain doesn’t necessarily wait until the lights are out to begin processing those memories.
To find out how the brain handles memories during waking hours, scientists gave 15 volunteers two tasks, each requiring different parts of the brain to learn. In one task, the subjects learned how to navigate a virtual town and then searched the town for an object. In the second task, they learned to predict where a sequence of dots would appear on a screen.
Using a special machine, the researchers scanned the volunteers’ brains right before and right after the tasks. They compared the two images to see whether the regions of the brain involved in learning the task were still active even after the task was completed.
After a break, the scientists took a third image of each participant’s brain. They wanted to determine whether these regions in the brain continued to be active after snore time had passed.
They discovered that, for at least an hour after learning a task, the brain stays active. It appears to continue processing the new information.
Furthermore, the images showed that distracting the subjects doesn’t affect their ability to store memories. The processing continues even when they’re thinking about or doing other things.
Some scientists say this could mean that sleep isn’t essential for storing memories. Others disagree. Until that’s settled, it’s probably still better to be on the safe side, getting plenty of sleep.
选项
A、a good night’s sleep helps your brain permanently file away lessons learned during the day.
B、the brain has to wait until the lights are out to begin processing those memories
C、perhaps it’s safe for anyone to get plenty of sleep when it has not been proved unnecessary for memory
D、attracting the subjects doesn’t affect their ability to store memories.
答案
C
解析
[A]一晚上好的睡眠有助于大脑将一天所学的内容永久储存起来。原文中没有这么肯定,而是说可能。[B]大脑要等到灯灭了才开始记忆处理。原文说这样的处理在睡觉前很久就开始了。[C]在还没证明睡觉对记忆来说不是必须的之前,足够的睡眠也许会使所有人安全些。与原文说法一致。[D]吸引实验对象的注意力不会影响他们的记忆储存。原文说分散实验对象的注意不会影响他们的记忆储存。因此 [C]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YUAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatisthefirstwordthebabylearnedtosay?
Whatisthefirstwordthebabylearnedtosay?
CharlesSwecker:Thankyouforgettingitrightinyourarticlesonhowtomakeabetterstudent.Asaneducator,I’msure
Readthefollowingfiveadvertisementsinwhichtheauthorsexpresstheiradsaboutthejackets.ForQuestions61to65,matche
Whatisimportantineating,accordingtothescientists?
"Thedoortohisroomisalwaysshut"suggeststhattheson______.WhattroublesTinaandMarkmostisthat______.
Whatdoestheunderlinedwordspaminthefirstparagraphprobablyreferto?Whichisthepossiblesuggestionfromthewriterc
LondonerssettheirwatchesbyBigBenbecause______.Fromthefirstparagraphwecanseethat______.
Themainideaofthepassageisthat______.Theworld"savoring"inthefirstparagraphmeans______.
随机试题
职业资格证书
()应用在电炉炼钢、大医院的手术室、地下矿井等。
橘皮的归经是
肾小球滤过率是指
某男,60岁,发作性四肢小关节肿痛,类风湿因子(+),以下哪项检查对类风湿性关节炎诊断重要()
用于治疗牙周炎的非甾体抗炎药不包括
某建筑物土建工程采用单价法编制施工图预算,有关预算资料如下:根据以上资料,回答下列问题:该工程的直接工程费为()万元。
旅游团因故提前离开,导游应通知下一站接待社,以免造成()。
下列不属于公安治安行政处置权中许可权力行为一项是()。
Humandevelopmentisbasednotonlyoninbornbiologicalstates,butalsoonpatternsoftosocialknowledge.
最新回复
(
0
)