首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Market crowds kept the business going. B、Social networks helped inform restaurants’ special offers. C、The ads on the internet
A、Market crowds kept the business going. B、Social networks helped inform restaurants’ special offers. C、The ads on the internet
admin
2017-12-08
45
问题
With 32 countries competing in the month-long World Cup, it’s one of the world’s largest sporting events. And when one country scores a goal, or just comes close to scoring one—the roar is heard around the world. [31The event also brings great happiness to businessmen.
At one bar location in New York, traffic has more than tripled on game days. Overall, businessmen are expecting a higher check average per table that comes in. As far as beer sales go, they are looking at anywhere between a 20 and 30 percent increase.
Many restaurants are relying on social networks to tell customers about their World Cup specials. Some estimates report ad spending during the World Cup will generate more than $1.5 billion—with the bulk of the spending benefiting North America and Western Europe.
3 What is the news report mainly about?
4 What do we learn about the business during the World Cup?
选项
A、Market crowds kept the business going.
B、Social networks helped inform restaurants’ special offers.
C、The ads on the internet spent $1.5 billion.
D、The beers were 20 and 30 percent off.
答案
B
解析
题目询问世界杯期间的营业状况。新闻中提到“很多餐厅都依靠社交网络来告诉客人他们在世界杯期间提供的特惠”(relying on social net-works to tell…specials),B“社交网络帮助宣传他们的特殊优惠”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YVa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TeachersandparentsnormallycallattentiontothepictureswhentheyreadstorybookstopreschoolchildrenButastudysuggest
A、Eatingfruits.B、Makingfriends.C、Drinkingalcohol.D、Doingexercise.D短文最后提到,其他研究已经表明“锻炼”已被证明能够避开和治疗焦虑和抑郁。故选D。
A、Speedoffinishingshorttrainingclass.B、Speedofreceivingandunderstandinginformation.C、Speedoflearningmemoryandth
A、Hewantstopay.B、Hedoesn’twanttoeatout.C、Hewantstoeatsomewhereelse.D、Hedoesn’tlikeJapanesefood.A女士说,她听说附近有一
A、Howtopaintsomething.B、WhothepainterGrandWoodwas.C、Whyapaintingispopular.D、Simplefarmers’livinginAmerica.C录
A、Usinglessinsecticide.B、Givingtheplantsup.C、Sprayingcropsfrequently.D、Tryingotherinsecticide.A短文提到了科学家给农场主的三点建议:少用
A、Forquietconcentration.B、Forfreshairandexcitement.C、Foraspecialcourse.D、Forlessmoneyinvolved.B女士问男士为什么户内爱好和户外爱好
A、Thefatheralonemakestheimportantdecision.B、Themotheralonemakestheimportantdecision.C、Childrenoldenoughareallo
AstrologyA)Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,andstarsaresupposedlyrelatedtolifeandeventson
KeepOurSeasCleanA)Bytheyear2050itisestimatedthattheworld’spopulationcouldhaveincreasedtoaround12billion
随机试题
Derivationalaffixescanbefurtherdividedinto______andsuffixes.
A.EPOB.G-CSFC.TNFD.TPOE.IFN可以用于肾癌和恶性黑色素瘤治疗的细胞因子是
场外资金清算流程包括( )。
下列选项中,()属于个案辅导关系的充分必要条件。
甲向乙买了一幅名画,后来发现此画并非真迹,而是复制品。甲退回该画,并要求乙退还其支付的价款,乙拒绝,甲于是诉至法院。经查,乙在购买此画时也不知是复制品,故卖给甲时也以为是真迹,无隐瞒之情。问:此案应如何处理?
下列关于高等学历教育的说法错误的是()。
“庚款兴学”中设立的“游美学生监督处”设在()
已知B=,矩阵A相似于B,A*为A的伴随矩阵,则︱A*+3E︱=_________________________。
Tounderstandinterculturalcommunication,weseektounderstandtraditionandmodernization.
HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.TheoriginsoftheGyps
最新回复
(
0
)