首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Bessie Coleman Bessie was born in Atlanta, Texas in 1893. Her father was an Indian and her mother an African American. Her fa
Bessie Coleman Bessie was born in Atlanta, Texas in 1893. Her father was an Indian and her mother an African American. Her fa
admin
2019-07-15
71
问题
Bessie Coleman
Bessie was born in Atlanta, Texas in 1893. Her father was an Indian and her mother an African American. Her father left the family when she was seven. At such a young age, Bessie picked cotton. She also took on extra washing and ironing to help her mother meet family expenses.
After finishing high school, Bessie went to Chicago to stay with a younger brother. She became interested in aviation (飞行) shortly after World War I . But because of her sex and color she could not enroll (注册入学) in an aviation school in the US. Later, a newspaper editor told her that the only path left open to her would be an aviation school in Europe. She then made two trips to Europe. She studied under top German and French pilots, and returned to Chicago with an international pilot’ s license. Bessie became the only black woman pilot in the world.
Her work as a pilot took her into a field untouched by women in her day. This field was exhibition flying. In 1922, Bessie gave her first exhibition flying show. Several thousand eager fans came to see the unusual show. She went on giving air shows all over the US. She gained national attention and thousands of fans of all races. She was not discouraged by words from her family or seeing the death of a student pilot. Nor did suffering a broken leg and arm in an air crash scare her. Letters poured in from young black people. Like Bessie, they wanted to go into the field of aviation. Long before her first exhibition, Bessie dreamed of setting up a flying school for blacks. Unfortunately, she died in a flight accident before her dream was realized.
According to Paragraph 3 , Bessie______.
选项
A、had fans all over the world
B、got support from her family
C、was once injured in an air crash
D、was scared by a pilot’ s death
答案
C
解析
事实细节题。第三段最后一句话提到,贝西的腿和胳膊在一次飞机失事时受了伤,但这件事并没有让她害怕。由此可知,她曾经在一次飞机失事时受过伤,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YYkR777K
本试题收录于:
英语(一)题库公共课分类
0
英语(一)
公共课
相关试题推荐
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
TrainTravelforSeniorCitizensImagineit’sthattimeofyearwhenyoustartthinkingabouttakingavacation.Partofthe
BessieColemanBessiewasborninAtlanta,Texasin1893.HerfatherwasanIndianandhermotheranAfricanAmerican.Herfa
WorkinginGermanyJuanMoralesis19yearsold.HehaslefthisparentswholiveonasmallfarminSpain.Henowworksina
WorkinginGermanyJuanMoralesis19yearsold.HehaslefthisparentswholiveonasmallfarminSpain.Henowworksina
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
随机试题
中间均衡模型
下列哪种疾病可导致前负荷增加?
肝细胞癌的肿瘤标记物是
下列哪项属于语言交流
在Word中,当选择“文件”菜单中的“另存为”命令后,输入的文件名是一个已经存在的文件,Word会()。
股权投资基金收益分配主体包括()。I.投资者Ⅱ.管理人Ⅲ.服务机构Ⅳ.自律组织Ⅴ.监管部门
银行业执业人员应当了解客户,但不得()。
历史题材作品妇孺皆悦、老少咸宜,自古以来为民众____________________。其优势在于能提供给观众和读者以民族认同、文化认同,其故事和人物往往深深根植于民族精神传统,犹如____________________的大树,每片叶子的纹理都向你诉说一
Treesareusefultomaninthreeveryimportantways:theysupplyhimwithwoodandotherproducts;theygivehimshade;andthe
Itisgenerallyacknowledgedthatyoungpeoplefrompoorersocioeconomicbackgroundstendtodolesswellinoureducationsyste
最新回复
(
0
)