首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the past, American families tended to be quite large. Parents raising five or more children were common. Over the years, the
In the past, American families tended to be quite large. Parents raising five or more children were common. Over the years, the
admin
2015-02-11
21
问题
In the past, American families tended to be quite large. Parents raising five or more children were common. Over the years, the size of the family has decreased. One reason for this is an increase in the cost of living. On the average, children attend schools for more years than they used to, making them financially dependent on their families longer. Moreover, children nowadays are better dressed and have more money to spend on entertainment. The parents usually take the responsibility for all the expenses. Meanwhile, families are less close than they used to be. More and more American mothers work away from home. The break up of the family occurs when the parents divorce. A lot of children in the U. S. live part of their young lives with only one parent. Broken families usually result in problems for children and parents alike. Children blame themselves when their parents separate. They grow up feeling unsettled as they are moved back and forth between parents. Usually one parent is responsible for raising the children. These single parents must care for the children’s emotional and psychological needs while also supporting them financially. This is very demanding and leaves very little time for the parent’s own personal interests. Single parents often marry other single parents. In this type of family, unrelated children are forced to develop brother or sister relationship. The situations of many American families today are not good. However, recent signs indicate that things are getting better. The divorce rate is declining. The rate of childbirth is rising. Perhaps Americans have learned how important families are.
To parents who take the responsibility for children’s expenses, the cost of living increases because______.
选项
A、children attend school for more years
B、children are better dressed
C、children spend more money on entertainment
D、all of the above
答案
D
解析
回答此题要全面,仔细读文章不难发现:A.孩子们读书时间延长;B.孩子们穿着越来越好;C.孩子们花更多的钱在娱乐上。文中说是造成生活消费增长的原因,因此要选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ybai777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
What’sthepurposeoftheconference?WhichofthefollowingstatementsisTRUEaccordingtothereport.
SpeakerA:We’vemadeanappointmentwiththestudents.We’llmeetat7inthemorning.Canyoucomeontime?SpeakerB:I’mafr
PromptnessisimportantinAmericanbusiness,academic,andsocialsettings.Theimportanceofpunctualityistaughttoyoungch
KimberlyRughtalkedaboutherson’sbirthdayparty______.Fromthispassage,wecanfindthefollowingfactsexceptthat______
CustomsOfficer:Goodmorning.MayIseeyourvisa,please?Tourist:______.
Man:Excuseme,Miss.DoyouknowwhereIcanfindfileholders?Saleswoman:Youseethekitchenwarethere?_____.
AttheendoftheU.S.CivilWar,aboutfourmillionslaveswerefreed.Now,peoplearoundtheworldcanhearsomeoftheformer
Karen:Hello.CouldIspeaktoJustin,please?Justin:______.
Charles:Whattimeareyouleaving?Brown:I’mgoingtotrytoleaveby10:00.Charles:Takecareand______.Brown:Goodbye.Ho
Mary:Tom,wouldyouliketogotoapartythisSaturday?Tom:______.Whatkindofparty?Mary:It’sabirthdayparty.
随机试题
红花的功效是
简述《海牙规则》存在的主要问题。
急性心肌梗死24h内主要死亡原因为()。
女性,55岁,国家公务员,30年来因丈夫(高级工程师)有外遇,夫妻感情不佳,总想离婚,但又总舍不得孩子,又怕丢面子,来到心理咨询门诊,想问心理咨询师,离婚还是不离婚好?此时心理咨询师最应注意的原则是()
施工现场临时用电设备在5台以下和设备总容量在50kW以下者,应编制()。
2013年2月,甲公司需购置一台环保设备,预计价款为6000万元,因资金不足,按相关规定向有关部门提出补助2160万元的申请。2013年3月1日,政府相关部门批准了甲公司的申请并拨付甲公司2160万元财政拨款(同日到账)。2013年4月1日,甲公司购入环
公安机关及其人民警察的行为宗旨是()。
美国前总统林肯说:“最高明的骗子,可能在某个时刻欺骗所有的人,也可能在所有的时刻欺骗某些人,但不可能在所有时刻欺骗所有的人。”如果林肯的上述断定是真的,那么下述哪项断定是假的?
当用户在一个关系表的某一列上建立一个非聚集索引(该表没有聚集索引)时,数据库管理系统会自动为该索引维护一个索引结构。该索引结构中的记录是由【2】和它相对应的指针构成的。
Wehavealldonesomethinginourlivesthatweareashamedof.Someofushavefallenforthewrongman,somehavemissedther
最新回复
(
0
)