首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Everyone ought to know that the world is in danger. It is hoped that every government should act quickly in order to conserve (保
Everyone ought to know that the world is in danger. It is hoped that every government should act quickly in order to conserve (保
admin
2009-08-15
60
问题
Everyone ought to know that the world is in danger. It is hoped that every government should act quickly in order to conserve (保护) nature. Here is one example of the problem. At one time there were 1,300 different plants, trees and flowers in Holland, but now only 866. The others have been destroyed by modem man and his technology. We are changing the earth, the air and the water, and everything that grows and lives~ We cannot live without these things either.
What will happen in the future? Perhaps it is more important to ask "What must we do now?" The people who will be living in the world of tomorrow are the young of today. A lot of them know that conservation is necessary. Many are helping to save our world. In some countries young people spend their spare time as "conservation volunteers". They plant trees, build bridges across rivers in forests, and so on. In a small town in United States a large group of girls cleaned the banks of eleven kilometers of their rivers. Young people may hear about conservation through a record called "No One’s Going to Change Our World". It was made by Cliff Richard and his singing group. The money from it will help to conserve wild animals.
选项
A、every government is conserving nature
B、people are changing the earth
C、people’s technology is good to nature
D、we can live without plants, trees and flowers
答案
B
解析
从文章第一段The others have been destroyed by modem man and his technology. We are changing the earth可以看出答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ybfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thereisnodenyingit:Boysthinkdifferentlyfromgirls.Eventhoughrecentbrainresearchevidenceiscontroversial(争议的),tha
【B1】【B15】
【B1】【B7】
Rosalikesloimageherself______anactress.
Thewriterintendstotellyousomethingabout______.Theexamplesofpeoplemovingatfastpaceserveto______.
Whensomeonehasdeeplyhurtyou,itcanbeextremelydifficulttoletgoofyouranger.Butforgivenessispossible—anditca
Johnplaysfootball______,ifnotbetterthanDavid.
Helendidnotgotobedearlylastnightbecauseshehadto______fortoday’sEnglishtest.
—Susan,goandjoinyoursistercleaningtheyard.—Whyit’s______?Johnsatthereanddidnothing.
Itwasnotyeteleveno’clockwhenaboatcrossedtheriverwithasinglepassengerwhowasluckytobeabletocrosstheriver
随机试题
下列关于发明人的说法正确的是?
铣削外花键时,工件装夹后应找正哪些项目?若找正时偏差较大会产生哪些弊病?
《测绘成果管理条例》规定,测绘行政主管部门在审批对外国组织提供属于国家秘密的测绘成果前,应该征求()的意见。
建设工程风险识别的( )可避免识别工作效率低和风险识别的主观性的缺陷。
1999年11月,经美国国会通过和总统批准的《金融服务现代化法案》对投资银行的影响在于,该法律在名称上不提银行,而提金融服务。()
某公司2009年1月31日的资产负债表反映的部分数据如下(单位:元):补充资料如下:(1)销售预算:2月份100000元,3月份120000元;(2)预计销售当月可收回货款60%,其余款项中除其中的1%为坏账外其余可在次月收
旅游咨询服务的形式可分为()。
【B1】【B2】
设总体X在区间[0,θ]上服从均匀分布,X1,X2,…,Xn是取自总体X的简单随机样本,(Ⅰ)求θ的矩估计量和最大似然估计量;(Ⅱ)求常数a,b,使
设z=f(x,y)由f(x+y,x—y)=x2一y2一xy确定,求dz.
最新回复
(
0
)