首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
America’s more capitalist sports fans commonly acknowledge that their country’s most popular sports, like the National Football
America’s more capitalist sports fans commonly acknowledge that their country’s most popular sports, like the National Football
admin
2020-01-11
62
问题
America’s more capitalist sports fans commonly acknowledge that their country’s most popular sports, like the National Football League and the National Basketball Association, have several rules that would please a Scandinavian social democrat. Salary caps and luxury taxes limit how much each team can spend on players, punish those that over-spend, and close the gap between rich and poor teams. In both sports, the top draft picks typically go to the worst-performing squads from the previous year. Revenue sharing redistributes wealth among the rich and poor teams. Overall, success is punished by design, misfortune is rewarded by design, and the power of wealth is
circumscribed
with spending caps.
It’s a different story across the Atlantic, where many European soccer leagues have practices that would please an American conservative. There are few salary-cap rules, so a handful of rich teams tend to dominate annually. When a soccer team performs poorly, it is not rewarded with a high draft pick. Instead, the club is
relegated
to a less competitive league, a mighty blow to their revenue. Meanwhile the most successful teams from lower divisions are promoted to more competitive leagues where they can earn even more money.
For years, economists have wondered why America doesn’t share Europe’s socialist approach to government. But maybe it’s worth flipping the question: Why don’t European sports share U.S.-style socialism? Why do European soccer leagues punish the downtrodden, while American sports are so soft on losers?
In their famous 2001 paper, "Why Doesn’t The U.S. Have A European-Style Welfare State?" the economists Alberto Alesina, Edward Glaeser, and Bruce Sacerdote pointed out that public policies are an echo of national history. For example, in the U.S., the legacy of the 19th century’s "open frontier" made Americans skeptical of government intrusion, while the absence of an influential socialist party after World War II made it difficult for leftist policies to take root.
By analogy, perhaps, one could look to history to see the origin of Europe’s surprisingly free-market approach to sports. The rules of today’s English Premier League can be traced to the late 19th century, when English soccer was in a period of rapid growth, with hundreds of English and Welsh clubs forming in several decades. Owners, players, and fans all recognized that the helter-skelter scheduling made it harder for people to plan their lives around soccer. In 1888, 12 teams banded together to form England’s first Football League. This provided a modicum of structure to the beautiful game, such as set schedules and guaranteed home games. In its original rules, the worst teams in the league had to apply for "reelection" to remain. Otherwise, one of England’s hundreds of other soccer teams could take their place. As the League grew in size and number of divisions, reelection evolved into a system of promotion and relegation — a model that has
taken hold
in soccer leagues in Europe and around the world.
Which of the following can be inferred from the passage?
选项
A、Players in European soccer leagues could earn more money than those in America.
B、America and Europe share the same socialist approach to government.
C、Teams in European soccer leagues will suffer no losses from being relegated to a less competitive league.
D、American sports are tolerant on losers.
答案
D
解析
第2段最后一句表示,次级联赛中最成功的队伍会升级到水平更高的联赛中,从而能赚更多的钱,并未与美国进行比较。因此,A项错误。第3段第一句表示,多年来经济学家一直好奇,美国为什么不在行政上学欧洲的社会主义方式。由此可以看出,美国和欧洲有不同的行政方式,因此,B项错误。第2段第三、四句表示,如果一支球队踢得差,不会有优先的选秀权,而是会被降级到次级联赛,这对他们的收入来说是一个重大打击。由此可以看出,欧洲足球联盟的成员如果被降级,确实会遭受一定的损失,因此,C项错误。第3段最后一句表示,欧洲足球联赛会惩罚垫底的球队,而美国体育对失利的球队非常宽容。因此D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YdwO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Boysandgirlsshouldattendseparateschools.Usespecificreasonsande
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Peopleareneversatisfiedwithwhattheyhave;theyalwayswantsomethin
Inthefuture,studentsmayhavethechoiceofstudyingathomebyusingtechnologysuchascomputersortelevisionorofstudyi
Youhavetheopportunitytovisitaforeigncountryfortwoweeks.Whichcountrywouldyouliketovisit?Usespecificreasonsa
Ithasbeensaid,"Noteverythingthatislearnediscontainedinbooks."Compareandcontrastknowledgegainedfromexperience
WhydoestheprofessormentionameteorthatstruckEarthduringthetimeofthedinosaurs?
Itisnowwell-establishedthatpetroleummigratesthroughaquifersandcanbecometrappedinreservoirs.Petroleummigrationis
Before,wheneverwehadwealth,westarteddiscussingpoverty.Whynotnow?Whyisthecurrentpoliticsofwealthandpovertyse
"Whatdidyousee?""Wesaw______policethere."
随机试题
关于淋病下列描述错误的是
链霉素引起的永久性耳聋属于
气滞痛的特点是
绒癌常见的转移部位是()。
根据上海证券交易所可转换公司债券上市交易规则,转股申请可以撤单。()
把人力资源规划划分为战略性人力资源规划和战术性人力资源规划的依据是()。
公民张某是某高校教授,2009年取得以下各项收入:(1)该企业实行年薪制,张某每月取得工资3000元,12月取得年终效益工资64000元和生育津贴780元;(2)4月份出版一本专著,取得稿酬40000元,李某当即拿出10000元通过民政部门
一学生在课堂上玩手机,老师劝阻无效后,气愤地夺过手机摔在地上。问题:请从建立良好的师生关系的角度,谈谈你对此事的看法。
下列不属于学习策略中精细加工策略的是()。
【2014年山东东营.多选】下列教学活动中,属于学校进行德育教育的有()。
最新回复
(
0
)