首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I feel a huge surge of relief and happiness as my hard work gets rewarded and I will always treat things in this serious way in
I feel a huge surge of relief and happiness as my hard work gets rewarded and I will always treat things in this serious way in
admin
2020-04-07
110
问题
I feel a huge surge of relief and happiness as my hard work gets rewarded and I will always treat things in this serious way in the future.
1.越来越多的人意识到自我推销的重要性
2.自我推销之所以重要的原因
3.我认为应如何自我推销
选项
答案
On Self-promotion Self-promotion means to "sell yourself" to others and to politely mention your strengths and skills without bragging. In today’s society, more and more people have realized the importance of self-promotion. Why is that? For one thing, a carefully planned self-promotion may advance our popularity in many cases. It cannot be denied that in a world full of rivals, how to stand out and get noticed is the first step towards success. For another, self-promotion can also guarantee the recognition that we deserve. It isn’t enough to be good at what we do; we also have to tell people how good we are. Here are two tips to be a better self-promoter. For one thing, using humor in the opening communication helps break the ice and get over our self-promotion nerves. For another, simple self-promotion works the best because expanding too broadly will just bore people. To conclude, self-promotion does not come easily for most people, but it’s something we need to work for to achieve continuous progress.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ykd7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theyrevealtheseriousnessoftheproblem.B、Theyindicatehowfastthevirusspreads.C、Theytelluswhatkindofmedicinet
Whensomeonecommitsacriminalact,wealwayshopethepunishmentwillmatchtheoffense.Butwhenitcomestooneofthecruel
Whensomeonecommitsacriminalact,wealwayshopethepunishmentwillmatchtheoffense.Butwhenitcomestooneofthecruel
A、Salesdropped.B、Therewereseriousproductproblems.C、Thingswentalongverywell.D、ThenewCEOhadtobefired.C短文说“公司事务进
A、BecausetheydoubtedthereliabilityoftheInternet.B、Becausetheythoughtthingsonlinewereexpensive.C、Becausetheywere
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)