首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In a new study released by Pew, researchers find that while Millennials—people who were born after 1981—are back to the pre-rece
In a new study released by Pew, researchers find that while Millennials—people who were born after 1981—are back to the pre-rece
admin
2016-01-29
56
问题
In a new study released by Pew, researchers find that while Millennials—people who were born after 1981—are back to the pre-recession era unemployment levels of 7.7% , they haven’t been able to establish themselves as adults in other ways, like owning a home or getting married.
Richard Fry, an economist and lead author of the study, describes the situation as Millennials’ "failure to launch. "Fry told TIME,"The group that was hit the hardest—young adults—are now getting full-time jobs and earnings are tracking upwards. But the surprise is that with the recovery in the labor market, there are fewer young adults living independently. "
When the recession hit, young people moved back into their parents’ house in droves, unemployed and without much hope for any future work. The thought process was that once the economy improved and Millennials returned to work, they’d scoot out of their parents’ lair. But that hasn’t been the case, and economists aren’t sure why.
About 42. 2 million 18-to-34 year olds are living away from home this year; 2007’s numbers were just above 2015’s independent young adult population at 42. 7 million. There are a few common characteristics of these Millennial householders; they are more likely to be women(72% compared to their male counterparts)and college-educated(86% of those with bachelor’s degrees were living independently compared to 75% of the same peer group holding only a high school education). Fry points to women getting in permanent romantic relationships earlier that either lead to marriage or cohabitation as the cause of this gender difference.
The consequences of Millennials still living at home go far beyond the household dynamics of adult children being at home with parents. Consider the housing sector, which has not recovered from the 2008 economic tumble. If more young adults had decided to take on home ownership, the economy may have improved more.
So how are Millennials most likely living if they’re not living at home? Probably with a roommate, or doubled up with a fellow adult who is not their spouse or partner, data suggests.
But having a roommate or living at home have real demographic effects for the future, Fry says. He goes back to two key facts: that people living independently tend to be better educated and that college educated people tend to delay marriage or not marry at all(though even Millennials with a high school education are not getting married as much as they used to). That means that less educated Millennials are facing consequences in not just the job market, but beyond.
It can be learned from Paragraph 4 that______.
选项
A、42.2 million Millennials aged from 18 to 34 are living separately from their parents this year
B、independent young adults in 2007 numbered 42.7 million, higher than that in 2015
C、few common features can be found among Millennial householders
D、young women get married or cohabited earlier than young men
答案
D
解析
推断题。根据题干定位到第四段。由第四段最后一句Fry points to women getting inpermanent romantic relationships earlier that either lead to marriage or cohabitation as the cause ofthis gender difference可推断出[D]选项“年轻女性比年轻男性更早同居或结婚”正确。[A]选项中42.2 million是一个明确的数字,但是原文中的表述.About 42.2 million只是一个大概的范围,故[A]项可排除。原文内容为2007’s numbers were just above 2015’s independent youngadult populmion at 42.7 million.“2007年独立的年轻人数量要高于2015年的4 270万”,[B]选项与原文内容不符,故可排除。原文表述为a few,而[C]选项中为few,要注意二者之间的差别,故[C]项可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YrsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Whatyoucanrememberfromage3mayhelpimproveaspectsofyourlifefarintoadulthood.Childrenwhohavetheabilitytoreca
Takemuchofwhatyouknowabouthowthebestexecutivesmakedecisions.Now,forgetit.Forinstance,weall"know"thattight
JohannaLeveltSengersstandsatthetopofherprofessionbutconfessesthat"itcanbealittlelonely"asoneofonlytwowo
Aprilwasanunusual,ifnotthecruelest,monthforNewYorkTimesexecutiveeditorJillAbramson,whoinSeptemberwillmarkt
Oneofthebigger,nonpoliticalstoriesofthesummerhasbeenthedecisionbyLanceArmstrongtodrophisfighttoclearhisna
Illegalimmigration,whichhassparkedpoliticalandsocialdisorderincommunitiesacrossthenation,isonthewane,according
HowtheUnitedStatesbecamethemostprosperoussocietyintheworldhasalwaysbeensuchahotspotissue.Certainlong-standin
ADarwinianunderstandingofculturebeginswiththeobservationthattheartsappearineveryhumansocietyandyieldintensed
Summerwas,forawhile,achild’stime,conferringaninviolaterighttolaziness.Itwasaformofeducationthathadnothing
LouisArmstrongsang,"Whenyou’resmiling,thewholeworldsmileswithyou."Romanticseverywheremaybesurprisedtolearntha
随机试题
简析第二次世界大战爆发的原因。(四川师范大学2013年历史学基础真题)
具有噻唑烷二酮结构的药物有
球后视神经炎不包括
下列费用中,()属于企业财务费用。
[2007年第57题]计算机房对建筑装饰装修基本的特殊要求是:
( )是指当事人在其活着时通过选择遗产筹划工具和制定遗产计划,将拥有或控制的各种资产或负债进行安排,从而保证在自己去世或丧失行为能力时尽可能实现个人为其家庭(也可能是他人)所确定目标的安排。
用人单位应当建立职工名册备查。职工名册应当包括()。
冬天,在四周围都是山地的这里,看见太阳的日子真是太少了。今天,难得雾是这么稀薄,空中融融地混合着金黄的阳光,把地上的一切,好像也照上一层欢笑的颜色。我走出了这黝暗的小屋,我扬着脖子,张开了我的双臂,恨不得要把谁紧紧地拥抱起来。由一条小径
下列叙述中正确的是
[A]SetaGoodExampleforYourKids[B]BuildYouKids’WorkSkills[C]PlaceTimeLimitsonLeisureActivities[D]Talkabout
最新回复
(
0
)