首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Every second in the United States alone, more than 250 animals are slaughtered for food, adding up to more than 8 billion animal
Every second in the United States alone, more than 250 animals are slaughtered for food, adding up to more than 8 billion animal
admin
2013-06-10
58
问题
Every second in the United States alone, more than 250 animals are slaughtered for food, adding up to more than 8 billion animals each year. Reducing the amount of meat in one’s diet is nutritionally, environmentally, and ethically beneficial.
People who eat meat usually have weaker immune systems compared to those of vegetarians. Meat has been directly linked to diabetes, obesity, arthritis, and many other illnesses. Furthermore, meat-eaters are at a higher risk for diseases, including cancer, and they are more likely to die from these diseases. Critics say that a meatless diet does not provide enough nutrients, especially protein and iron. Actually, according to A Teen’s Guide to Going Vegetarian, by Judy Krizmanic, protein is found in almost every food, and iron appears in many vegetables. Getting enough nutrients in a meat-reduced diet should not be difficult. A 1988 study found that some of the highest pesticide residues appear in meat and eggs. Diets including more fruits and vegetables will only make people healthier.
Some skeptics believe that there will be a shortage of food if animals are not eaten. In fact, the opposite is true. More than 80% of the corn and 95% of the oats grown in the US are fed to livestock. The world’s cattle alone consume enough food to equal the caloric needs of 8.7 billion people, more than the entire human population. One half of the water used in the Unites States also goes to livestock; 2.50 gallons of water produces only 1 pound of beef. If people eat less meat and more plants, the amount of available food will increase.
Many people become vegetarians because they feel that eating animals is unethical. 90% of these animals are raised in confinement. Chickens and other birds have only about half. a square foot of space each, and since they are raised so close together, a hot blade is used to cut off their beaks to prevent them from pecking each other to death. Likewise, pigs that are repressed will bite each other’s tails, so both their teeth and tails are removed as soon as they are born.
Eating animals is hazardous in numerous ways. Even a slight reduction in meat intake is better than nothing at all. Consuming less meat is beneficial to the health of animals, the health of people, and to the health of the world.
Why do some people become vegetarians?
选项
A、Because they want to develop a strong immune system.
B、Because some of the highest pesticide residues appear in meat.
C、Because fruits and vegetables contain more nutrients.
D、Because they consider eating animals as unethical.
答案
D
解析
事实细节题。答案的依据在第四段的首句…they feel that eating animals is unethical。由此[D]正确;同时排除[A]、[B]、[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Yvd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
AMERICA’Scentralbanksentaclearmessagethisweek.Forthesecondconsecutivemeeting,theFederalOpenMarketCommittee,th
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
Whichofthefollowingtitlesbestsummarizesthecontentofthetext?Whichofthefollowingismostlikelytobeoneofthe"
Whichofthefollowingtitlesbestsummarizesthecontentofthetext?Theauthorspecificallymentionsallofthefollowingas
Whichofthefollowingstatementsbestsummarizesthemainideaofthepassage?Itcanbeinferredfromthepassagethattheau
Itisanastonishingfactthattherearelawsofnature,rulesthatsummarizeconveniently(1)_____qualitativelybutquantitati
Itisanastonishingfactthattherearelawsofnature,rulesthatsummarizeconveniently(1)_____qualitativelybutquantitati
Itisanastonishingfactthattherearelawsofnature,rulesthatsummarizeconveniently(1)_____qualitativelybutquantitati
随机试题
URL由以下()部分组成。
A.50~90ml/kgB.90~120ml/kgC.120~150ml/kgD.150~180ml/kgE.180~200ml/kg中度脱水患儿入院第1天应供给的液体总量为(在禁食情况下)
男,46岁。突发头痛、呕吐l小时就诊。既往有高血压病史。体检:血压165/95mmHg,神志清,颈项强直,Kernig征阳性,四肢肌力正常,Babinski征阴性。下列诊断首先考虑的是为明确诊断,首选的检查是
患者,女,36岁。2天前出现尿频急,尿道灼痛,小便色黄、浑浊,舌红苔黄,脉滑数。其辨证为
A、收缩压和舒张压均缓慢而持久的升高B、收缩压上升,舒张压不变或稍下降C、收缩压上升,舒张压上升,脉压变小D、收缩压上升,舒张压上升不多,脉压增大E、收缩压上升,舒张压下降,脉压增大大剂量肾上腺素静脉注射,血压的变化是
货币政策的目标是货币政策的首要问题。货币政策的目标一般包括()。
在微型计算机硬件系统中,地址总线宽度决定了()。
有轰动一时的荣誉,顷刻一________________;有永世长存的荣誉,它与________。真正的荣誉只有一种,就是和人类进步事业连在一起的荣誉。进步的事业________,真正的荣誉________。依次填入划横线部分最恰当的一项是()。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
Supposeyouareaprofessor,andyourstudentGloriahasappliedforapart-timejob.Writeherarecommendationto1)intro
最新回复
(
0
)