首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
When you’re negotiating with someone, listen for the messages that he or she might be sending to you. For example, the word "dif
When you’re negotiating with someone, listen for the messages that he or she might be sending to you. For example, the word "dif
admin
2013-07-02
54
问题
When you’re negotiating with someone, listen for the messages that he or she might be sending to you. For example, the word "difficult" does not mean the same as impossible. Imagine you’re staying in a hotel, and you want to change your room. The manager’s answer of, "That would be very difficult, sir", does not mean that he is saying "no". It just means that he wants to know what you are prepared to offer him in return for the change of room.
If you are buying a new car, and want to pay less than the price being asked, then the salesman’s comment, "I’m sorry, but we never negotiate on the price", means that they do negotiate on other things, like the delivery time, or the "extra" that might be available as part of the purchase. In the same car showroom, if the salesman says, "Sorry, I can’t negotiate prices", then your response should be to ask who can. The message the salesman is sending suggests that his boss is the one you need to be talking to.
In all of these situations, the message is never communicated in clear terms. In any negotiation, the two "players" wish to get as much out of it as they can, of course. In the three examples above, the salesmen and the hotel manager are hoping that you will accept their price or conditions, but their "messages" make it clear that there may be room for movement and compromise. In a successful negotiation, the two sides move towards each other and reach agreement on conditions that satisfy both sides.
When the salesmen tell you that they never negotiate on the price, you can______. ( )
选项
A、negotiate the price with the manager
B、demand to see the one who can
C、find out other possibilities in the purchase
D、accept the price without any further negotiation
答案
C
解析
细节题。“当销售员说他们从来都不在价格上作让步,这意味着什么?”文章第二段写到,“I am sorry,…as part of the purchase”,根据这句话,可以得出正确答案应该是C,“虽然价格不能做出让步,但是有可能在购买过程得到其他的优惠”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Yxrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
Englishisnowtheinternationallanguageforairlinepilots,scientists,medicalexperts,businessmenandmanyothers.Conseque
Regularinteractionorfamiliarityseemstoincreaseliking;often,thepeopleweinteractwiththemostaresimplythosewhoar
observedcertainlyseemtoonfraudcuriositywhatriskmoneycarriedouttowhatShedecided
Onthefourthdayofhissojourn,theTimeTravelerunderstandswhytheEloiareterrifiedafternightfall.【C1】______Following
LauraHouseremembersthedaywithembarrassment."MomandIwereonourwayhomeafterdinnerwhenwestoppedatanintersectio
Somebodyoughttodefendtheworkaholic.Thesepeopleareunjustlyaccused,abused,anddefamed,oftentermedsickormorbid(病态的
AsaboySanderswasmuchinfluencedbybooksabouttheseabutinfactbytheageoffifteenhehaddecidedtobecomeadoctor
Linguistically,comparedwiththeWritingsofMarkTwain,HenryJames’sfictionisnotedforhis______.()
Thedeath-bedscenesoflittleNell(TheOldCuriosityShop)andlittlePaul(DombeyandSon)arethevividdescriptionby______.
"IfWintercomes,canSpringbefarbehind?"isanepigrammaticlinetakenfrom______’spoem.
随机试题
患者心悸,头晕乏力,面色无华,神疲倦怠,舌质淡红,脉象细弱,治疗最佳方剂为
女性,18岁。视力下降2年,伴反复发作肢体瘫痪1年,经2次住院治疗,有所缓解。脑脊液寡克隆带阳性。视觉及体感诱发电位异常。MRI:脑白质多发性T2加权高信号。该病人的初步印象诊断是
关于非特异性感染不应出现的病理改变是
按FOB条件进口时,租船订舱由买方负责。()
教师在向小班幼儿描述常规时应避免使用否定性的语句。这是由于()。
DXWYPTLACDIOUP
根据拉什利(K.S.Lashley)的脑功能“整体说”,学习活动的效率与大脑受损伤的面积及部位之间的关系是()。
按照网络分级设计模型,通常把网络设计分为3层,即核心层、汇聚层和接人层,以下关于网络分级的描述中,哪个是错误的?——
在关系数据库中,实现主码标识元组的作用是通过
[A]suggestion[B]drink[C]headache[D]interview[E]campus[F]hotel[G]health
最新回复
(
0
)