首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
All the useful energy at the surface of the earth comes from the activity of the sun. The sun heats and feeds creatures and mank
All the useful energy at the surface of the earth comes from the activity of the sun. The sun heats and feeds creatures and mank
admin
2011-05-26
54
问题
All the useful energy at the surface of the earth comes from the activity of the sun. The sun heats and feeds creatures and mankind. Each year it provides men with two hundred million tons of grain and nearly ten million tons of wood, coal, oil, natural gas, and all other fuels are stored energy from the sun. (80)
Some was collected by this season’ s plants as carbon compounds. Some was stored by plants and trees ages ago.
Even waterpower derives from the sun. Water turned into vapor by the sun fails as rain. It courses down the mountains and is converted to electric power. Light transmits only the energy that comes from the sun’ s outer layer, and much of this energy that is directed towards the earth never arrives. About nine tenths of it is absorbed by the atmosphere of the earth. In fact, the earth itself gets only one half millionth of the sun’s entire output of radiant energy.
Radiant energy is stored as carbon compounds by ______.
选项
A、plants
B、water
C、rock
D、creatures
答案
A
解析
事实细节题。文中第四句提到,太阳能作为碳的化合物储存在植物体内,所以选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Z4qC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Insteadofresearchingandwritingtheirpapers,somestudents______.Outof300paperscheckedforfakes,______.
Ihavecometounderstandthatallrightscarrywiththe______(correspond)responsibilities.
Forthispart,youaresupposedtowritealetterin100-120wordsbasedonthefollowingsituation.假设你刚刚得到一份工作,但因某种原因不能按规定
Thisstorymentionscollegegraduatesat_______.Whichofthefollowingthingsdidnothappeninthefouryearsthattheclass
Rarely______theirfacilitiestothefullwhilemanydisabledpeoplemanagetomakethebestuseoftheirsenses.
InmanyAmericanfamilies,parentsfeelthatchildrenshouldmakeimportantdecisions______.
______thesurfaceofmetal,butalsoweakensit.
Theindividualrepresentinghiscountrycannotaffordtothinkaboutenjoyinghimself,hehastothinkonlyaboutwinning.
What______ifIhadbeenaskedtojoin,Icannottell.
Helencouldn’tgotoFranceafterallThat’stoobadI’msureshewouldhaveenjoyeditif
随机试题
Globalwarmingiscausingmorethan300,000deathsandabout$125billionineconomiclosseseachyear,accordingtoareportby
在腹前壁上第4腰椎的体表定位点是
乙为水泥厂,甲为水泥销售公司。甲、乙订立一购销合同,约定乙于6月1日前送水泥1000吨给甲;甲支付定金10万元给乙。后乙于6月2日将1000吨水泥运至甲处。甲以乙违约(迟延履行1天)为由,要求乙双倍返还定金20万元。以下说法正确的是:
下列术语中卖方不负责办理出口手续及支付相关费用的是()。
可转换公司债券享受转换特权,在转换前和转换后的形式分别为()。
根据企业所得税相关规定,企业提供劳务完工进度的确定,可以选用的方法有()。
Whodesignedthefirsthelicopter?Who【C1】______themostfamouspicturesintheworld?Whoknewmoreaboutthehumanbodythanm
关于因特网的域名系统,以下哪种说法是错误的?______。
Whichwordcantaketheplaceoftheunderlinedword"fervency"inparagraph1?Theunusuallysurprisingwaythathescoredgoa
A、TomeetCharley.B、Toworkinhisoffice.C、Togotohospital.D、Toattendameeting.DM:ThisisCharleyspeaking.Couldyou
最新回复
(
0
)