首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Busy Life for Pets B、Pets Join the Workforce C、Your Favorite Office Pets D、Pets Help Attract Customers B由选项实词首字母均大写可知本题考查短文标题。
A、Busy Life for Pets B、Pets Join the Workforce C、Your Favorite Office Pets D、Pets Help Attract Customers B由选项实词首字母均大写可知本题考查短文标题。
admin
2012-02-29
71
问题
Pet owners are being encouraged to take their animals to work. Scientists say that can be good for productivity, workplace morale, and the well-being of animals.
A study found that 25% of Australian women would like to keep an office pet. Sue Chaseling of Petcare Information Service said the practice of keeping office pets was good both for the people and the pets. "On the pets’ side, they are not left on their own and won’t feel lonely and unhappy," she said. A study of major U.S companies showed that 73% found office pets beneficial, while 27% experienced a drop in absenteeism.
Xarni Riggs has two cats walking around her Global Hair Salon in Paddington. "My customers love them. They are their favorites," she said. "They are not troublesome. They know when to go and have a sleep in the sun. "
Little black BJ has spent nearly all his two years "working" at Punch Gallery in Balmain. Owner Iain Powell said he had had cats at the gallery for 15 years. "BJ often lies in the shop window and people walking past tap on the glass," he said.
Ms. Chaseling said cats were popular in service industries because they enabled a point of conversation. But she said owners had to make sure both their co-workers and the cats were comfortable.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What is the percentage of American companies that are in favor of keeping office pets?
30. What do we know about "BJ" from the passage?
31. Which would be the best title for this passage?
选项
A、Busy Life for Pets
B、Pets Join the Workforce
C、Your Favorite Office Pets
D、Pets Help Attract Customers
答案
B
解析
由选项实词首字母均大写可知本题考查短文标题。短文主要围绕在办公室或在工作场所养宠物的现象进行叙述,既有数据调查,又有事实讲述,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Z6f7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Itseemsyoualwaysforget--yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork,yourcoatwhenyouaregoingtothecleaners,you
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledWhatDoPart-timeJobsBringtoUs.Youshouldwriteatlea
A、12:30PM.B、2:00PM.C、4:30下午D、5:30下午B细节题。四个选项都是表示具体的时间。女士与Julie见面的时间在下午2:00,选项B正确。
YouhearabouttheUnitedNations(UN)constantlyinthenews,althoughyoumightnotalwaysrealizeit.Forexample:"Peace
YouhearabouttheUnitedNations(UN)constantlyinthenews,althoughyoumightnotalwaysrealizeit.Forexample:"Peace
RobSapp,27,fromKent,lovedgameswhenhewasattendingschool.Infact,helovedgamessomuchthathedecidedtobecomeaP
Fiftyyearsfromnowtheworld’spopulationwillbedeclining,withnoendin【B1】______.Severalcenturiesfromnow,unlesspeopl
A、workthesamenumberofhours;sameeducation,ageandunionstatus;liveindifferentregionsofthecountry.B、liveinthes
Evaluatingemployeeperformanceisakeyareaofmanagementskills.Thechallengeistogivetheemployeesanaccuratepictureo
A、Youcanimaginethatyouareasportprofessional.B、Youcanimagineyourcause.C、Youcanimagineabeautifulpicture.D、You
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)