首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The worst recession since World War II took place on the high street, with one in ten stores left empty as wounded retailers wen
The worst recession since World War II took place on the high street, with one in ten stores left empty as wounded retailers wen
admin
2015-02-14
81
问题
The worst recession since World War II took place on the high street, with one in ten stores left empty as wounded retailers went to the wall(破产). But as the recovery gets under way and empty shops find new tenants, the names over the doors are changing. Several foreign retailers have plans to set up shops in the UK this year, attracted by the scale of the market and a national obsession with shopping. After falling through much in 2009, retail spending starts to recover at the turn of the year and with so many shops empty, landlords are offering prospective tenants the best deals in years.
Lorna Hall, retail editor at a trend forecaster center, says that even before the credit crunch(艰难局面)some big American groups were grading the UK. Stores such as Abercrombie & Fitch and Best Buy have been hit by the downturn on Main Street but have remained determined to press ahead with expansion in the UK, if only to gain a foothold(立足点)for their large online businesses.
Some stores are determined to expand in the UK for the purpose of getting______.
选项
A、recovered from the recession
B、more grades from the country
C、used to their online businesses
D、more sales for their online businesses
答案
D
解析
细节推断题。由题干中的determined,expand和UK定位到文章最后一句。文中指出,很多国外商店决定进驻英围市场,他们想要在网上交易中获得立足之地,D)“更大的网上销量”与此相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Z90K777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Withlearndirectcoursesyoucanlearnatatimeandpacetosuityou,usingcomputersandtheinternet.Thereareover750cour
IwishIcouldattendyourbirthdayparty.Iknowitwillbelotsoffun.Unfortunatelymyparentshavealreadyinvitedseveral
Hiswifewassurethathewouldarriveontime.This(certain)______madeherrushtopreparethedinner.
说明:我们新来的营销专家Mr.FrankJones,将因公务于4月5号到4月15号期间停留伦敦。我们将非常感谢您向Jones先生提供的任何方便,并非常高兴给予回报。根据以上信息写一封介绍信(ALetterofIntroduction)。Words
MiracleoftheForestWhenyouwalkintoaNationalForest,youreallybelieveyou’rethefistpersonwho’severbeenhere.F
ThingsyoushouldknowaboutyourlibrarycardLibrarycardsCardsarefreetoalllibraryusers.Cardsarerenewedannually.Y
请你以某公司人力资源部的名义给杰克写一封信,通知他于6月3日星期一的下午2点半到公司,与人事主任会面,并对杰克申请经理助理的职位表示感谢。
内容:写一封信给某网上销售公司,投诉你在网上购买的CD播放机寄送时间晚,昨天收到后又有质量问题,不能正常播放,建议该公司改进服务质量,并要求退换有问题的CD播放机。写信日期为3月15日。
Modestyhelpsonegoforward______conceitmakesonelagbehind.
Strangethingshappentotimewhenyoutravel,becausetheearthis(11)intotwenty-fourtimezones(时区),onehourseparate.
随机试题
不能促进乳汁分泌的是
A.自发性、阵发性痛、有夜间痛B.遇冷、热、酸、甜酸痛,无自发痛C.一过性、刀割样剧痛,无夜间痛D.冷刺激可使疼痛缓解,热刺激加重E.持续性痛牙本质龋疼痛的特点为
足少阴肾经的络穴是
蜡封法适用于测定吸水率小于2%的沥青混合料试件的毛体积密度。()
乙公司与丙公司交易时以汇票支付。丙公司见汇票出票人为甲公司,遂要求乙公司提供担保,乙公司请丁公司为该汇票作保证,丁公司在汇票背书栏签注“若甲公司出票真实,本公司愿意保证”。后经了解甲公司实际并不存在。根据票据法律制度的规定,下列表述中,正确的是()
在一次考古发掘中,考古人员在一座唐代古墓中发现多片先秦时期的夔文(音kui,一种变体的龙文)陶片。对此,专家解释说,由于雨水冲刷等原因,这些先秦时期的陶片后来被冲至唐代的墓穴中。以下哪项如果为真,最能质疑上述专家的观点?()
中国同迅速上涨的房价做斗争已经很久了,但其中令人不快的真相是:买得起房的中国人越来越少,尤其在大城市。如果以可支配收入来衡量,北京的房价超过了英国和日本。今年9月,中国的房价同比上涨近9%,涨幅创3年来新高,中国通过限购第二套房等措施来给市场降温
"<title style="italic">science</title>"是XML中一个元素的定义,其中元素的内容是______。
Jimmywas______paintingwhenhewasfive.WhydidsomebodyaskJimmyoneday?
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusclesdevelopwiththe【C1】______ofadequatenutritious
最新回复
(
0
)