首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、By skating into the room. B、By playing the violin C、By dressing up strangely. D、By breaking the mirror at the party. A短文在中间部分提
A、By skating into the room. B、By playing the violin C、By dressing up strangely. D、By breaking the mirror at the party. A短文在中间部分提
admin
2013-09-26
74
问题
Today, roller skating is easy and fun. But a long time ago, it wasn’t easy at all. Before 1750, the idea of skating didn’t exist. That changed because of a man named Joseph Merlin.(29)Merlin’s work was making musical instruments. In his spare time he liked to play the violin.(30)Merlin was a man of ideas and dreams who was called a dreamer by the people.
One day Merlin received an invitation to attend a fancy dress ball. He was very pleased and a little excited. As the day of the party came near, Merlin began to think how to make a grand entrance at the party. (31)He had an idea and thought he would get a lot of attention if he could skate into the room. Merlin tried different ways to make himself roll. Finally, he decided to put two wheels under each shoe. These were the first roller skates. Merlin was very proud of his invention and dreamed of arriving at the party on wheels while playing the violin. On the night of the party Merlin rolled into the room playing his violin and everyone was astonished to see him.(32)There was just one problem that Merlin had no way to stop his roller skates. He rolled on and on. Suddenly, he ran into a huge mirror that was hanging on the wall. Down fell the mirror, breaking to pieces. Nobody forgot Merlin’s grand entrance for a long time!
29. What did Joseph Merlin do according to the passage?
30. Why did people think Merlin was a dreamer?
31. How did Merlin make a grand entrance at the party?
32. What was the only problem of Merlin’s roller skates?
选项
A、By skating into the room.
B、By playing the violin
C、By dressing up strangely.
D、By breaking the mirror at the party.
答案
A
解析
短文在中间部分提到,默林认为如果他能够滑到聚会上,应该能得到很多人的关注,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZB27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Tocreateahumaneenvironment.B、Tosavetimeandmoney.C、Toeducatethem.D、Toreplacethefamily.AWhichofthefollowing
Whensocialscientistsusethetermculturetheytendtobetalkingaboutalessrestrictiveconceptthanthatimpliedineveryd
Englishmagazineswilloftenadvertisethemselvesasbeingdevotedtosportandleisure.Thisis(47)______fortotheEnglishs
A、Heworkedthereasaguide.B、Hereadaboutit.C、Hehadjustvisitedit.D、Heinterviewedthesculptor.B推理判断题。题目问的是男士是如何了解侧厅
A、AmericanSocialProblems.B、AmericanYouth.C、SchoolsintheUnitedStates.D、AdultsandTeenagersTogether.B
A、Lessthan6months.B、2months.C、6monthsormore.D、1month.D选项表明,本题考查时间段。根据男士提到的Areyougivinghimamonthinadvancenoti
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesin【B1】______
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesin【B1】______
TheInternationalOlympicCommitteechoseadoctorfromBelgiumasits【B1】______JacquesRoggewillserveatleasteightyears.
A、Itisbasedonalotofresearch.B、Itcanbefinishedinafewweek’stime.C、Ithasdrawncriticismfromlotsofpeople.D、I
随机试题
关于胸内压的错误叙述是
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodisweightless,justasmenare.Foodforspacehast
A.可抗血小板聚集和抗血栓形成B.主要用于维生素K过量引起的出血C.直接激活纤溶酶原转变为纤溶酶,起到溶血栓作用D.主要用于恶性贫血和巨幼红细胞性贫血E.用于双香豆素过量服用引起自发性出血的解救硫酸鱼精蛋白
患者,女,48岁。颈前肿物,生长迅速,质地较硬,轻度疼痛,表面不平,推之不动,声音嘶哑,随吞咽活动减弱,同位素131I扫描显示为冷结节,应首选的治疗措施是
2009年5月,某县人民法院经过公开审理,以盗窃罪分别判处共同犯罪的被告人黄某(17岁)、李某(19岁)、蒋某(31岁)有期徒刑1年6个月并处罚金1000元、有期徒刑3年并处罚金2000元、有期徒刑6年并处罚金5000元。判决宣告后,黄某和蒋某都以量刑过重
曲线y=sinx在[-π,π]上与x轴所围成的图形的面积为()。
在资产减值测试中,计算资产未来现金流量现值时所采用的折现率应当是反映当前市场货币时间价值和资产特定风险的税前利率。()
增强了输入数据的完整性:
存在一个等待事务集{TO,T1,…,Tn},其中TO正等待被T1锁住的数据项,T1正等待被T2锁住的数据项,Tn-1正等待被Tn锁住的数据项,且Tn正等待被TO锁住的数据项,则系统的工作状态处于
Forthispart,youareallowed30minutestowriteALetterofCongratulationsonyourfriend’sgraduationfromuniversityandg
最新回复
(
0
)