首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Two German scientists. B、Two German climbers. C、Two Italian scientists. D、Two Italian climbers. C本题问“是谁在阿尔卑斯山脉中发现了‘雪人’的尸体?”短文中
A、Two German scientists. B、Two German climbers. C、Two Italian scientists. D、Two Italian climbers. C本题问“是谁在阿尔卑斯山脉中发现了‘雪人’的尸体?”短文中
admin
2009-09-12
62
问题
A leading expert on ancient mountain cultures has a theory about a man who died more than 5000 years ago. The man’s body was found in a piece of ice high in the Alps in northern Italy in 1991. Newspapers called him the Iceman.
Two German climbers discovered the Iceman more than 3000 meters above sea level. Ice had protected the body for thousands of years. It was the oldest and best preserved ancient body ever found. When the Iceman was discovered, some scientists suggested that he had fallen asleep and died in the snow or was killed in a fall. A bow and arrows were found with the Iceman. This led some people to believe that he died while hunting animals.
Recently, scientists announced the cause of death. The scientists used X-rey equipment to produce images of the Iceman’s upper chest. They found an arrowhead under the left shoulder. Scientists said he was killed by an arrow that tore through his back. They thought the killing might have been either a murder or an offering to the gods. The body was found in a long, narrow area between two of the highest mountains in the Alps. This is the kind of place where people from mountain cultures traditionally made offerings to their gods.
What is the passage mainly about?
Who found the Iceman’s body in the Alps?
选项
A、Two German scientists.
B、Two German climbers.
C、Two Italian scientists.
D、Two Italian climbers.
答案
C
解析
本题问“是谁在阿尔卑斯山脉中发现了‘雪人’的尸体?”短文中提到Two German climbers discovered the Iceman more than 3000 meters above sea level.(两位德国登山者发现了“雪人”的尸体。)虽然“雪人”的尸体是在意大利北部的阿尔卑斯山脉发现的,但是发现者是“两位德国登山者”据此可以确定[C]“两名德国登山者”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZF37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ExerciseIsGoodforYourBodyandYourMindA)Thebenefitsofexercisearewidelyknown:ithelpsyoulivelongerandlowe
TooMuchHealthcareA)ForpeoplewhohadbeenawaitingtherolloutoftheAffordableCareActinordertoobtainhealthins
A、ChristmasDay.B、St.Patrick’sDay.C、BoxingDay.D、Easter.D原文中提到,对于常去做礼拜的人来说,Easter是最重要的节日,也是英国最重要的基督教节日,故答案为D。
A、Divinggear.B、Swimsuits.C、Cookingequipment.D、Afridge.B原文中,男士告诉女士需要带上泳装,因为那里有沙滩和河,故答案为B。
A、Reserveahomevisit.B、Calladoctordirectly.C、Fixthehomevisittime.D、CalltheCentresatanytime.A原文中男士提到,如果想让医生到家里治
A、Violenceontelevision.B、Patternsofshopping.C、Shoppingonline.D、Attitudestowardsshopping.B对话开头,男士问女士她的研究主题是什么,女士在原文中回答
A、Cheeseisaneglectedfood.B、CheesewasinventedinAsia.C、Freshcheeseistasty.D、Ripenedcheeseistasteless.B原文中提到,人们认为
It’snormaltothinkofaconversationastakingplacebetweenpeoplewhoareinthesameroom,surroundedbythesamesetofph
USCresearchershaveshownthatwhenwe’retiredorstressed,we’rejustaslikelytohitthegymorturntootherpositivehabi
Antarctica’svast,frozen,barrenlandscapehasbeckonedscholarsand【C1】________alikeformorethanacentury.Indeed,thehist
随机试题
下列关于外汇风险管理的说法中,错误的是【】
糖异生过程中哪一种酶代替糖酵解中的己糖激酶催化相反的生化反应:_______。
群落内由于环境因子水平分布的差距,形成各种不同的小型的生物组合叫( )。
输精管分为哪几部分?临床常在何处进行输精管结扎?
与股票相比,债券通常规定有固定的利率。这是指债券的:()。
根据《环境影响评价技术导则—生态影响》,()评级的生态现状调查应给出采样地样方实测、遥感等方法测定的生物量、物种多样性等数据,给出主要生物物种名录、受保护的野生动植物物种等调查资料。
框架一剪力墙结构一般适用于不超过()m高的建筑。
根据《票据法》的规定,如果收款人或持票人将出票人禁止背书的汇票转让,在汇票不获承兑时,下列有关出票人票据责任的表述中,正确的是()。
实现和维护劳动者权益是社会主义制度的本质要求。劳动者获得权利、维护权益的基础是()。
空穴来风
最新回复
(
0
)