首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Trees should only be pruned (修剪) when there is a good reason for doing so. Many gardeners believe that more damage results from
Trees should only be pruned (修剪) when there is a good reason for doing so. Many gardeners believe that more damage results from
admin
2011-05-26
49
问题
Trees should only be pruned (修剪) when there is a good reason for doing so. Many gardeners believe that more damage results from doing it unnecessarily than from leaving the tree to grow in its own way.
First, pruning may be done to make sure that trees have a desired shape. The object may be to get a tree of the right height, and to help the growth of small side branches which will thicken its appearance or give it a special shape. Secondly, pruning may be done to make the tree healthier. You may cut out diseased or dead wood, or branches that are rubbing against each other and thus causing wounds. A tree may grow healthier by removing the branches that are locking up the centre and so preventing the free movement of air.
One result of pruning is that an open wound is left on the tree and this provides an easy entry (进入) for diseases, but it is a wound that will heal. Often there is a race between the healing and the disease as to whether the tree will live or die. Pruning is usually clone in winter, for then you can see the shape of the tree clearly without the interference from the leaves.
Which of the following usually causes a tree to grow unhealthy?
选项
A、Giving a tree a special shape and a definite height.
B、Removing small side branches and making a tree look less thick.
C、Allowing too many branches to grow in the middle.
D、Having a tree surrounded by many other trees.
答案
C
解析
根据第二段A tree may grow healthier by removing the branches that are locking up the centre可知树中间的枝杈不利于树木生长,C与文章内容相反,因此错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZKqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
《灯下漫笔》中,鲁迅认为青年的使命是【】
Thefirstsailorpretendedtobeillbecausehewantedto______.Whichofthefollowingbestsummarizesthepassage?
Researchuniversitieshavetokeepupwiththelatestcomputerandscientifichardware______price.
WhataresomeoftheproblemsthatChromiumⅥcancause?WhathappenedtopeoplewholivedinWillitsfrom1964~19957
HolidaycelebrationsintheUnitedStatesoften______.NationalAdoptionmonthis______.
IntheUnitedStatesthefamilyplaysanimportantroleinmostholidayactivities.NovemberisNationalAdoptionMonth.Wevisi
Choosethecorrectstatement.Whichhappenedlast?
WhenIwaswalkingdownthestreettheotherday,Ihappenedto【B1】asmallbrownleatherpurselyingonthesidewalk.I【B2】i
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:IfThereWereNoElectricity.Youshouldwriteat
随机试题
既能收敛止血,又兼能散瘀的药物是
下列关于土石路堤填筑要求的叙述中,不正确的是()。
根据《安全生产法》的规定,下列关于施工单位从业人员应承担的安全生产义务的说法中,正确的是()。
所有的汇票,包括银行汇票,都需要承兑,承兑后,承兑人应承担付款义务。()
中国共产党第一次提出反帝反封建的民主革命纲领是在()
已知P-1AP=B,若Aα=λα,α≠0,则
如果内存变量和字段变量均有变量名"姓名",那么引用内存变量错误的方法是( )。
若有以下函数首部:intfun(doublex[10],int*n)则下面针对此函数的函数声明语句中正确的是()。
用SQL语句将STUDENT表中字段“年龄”的值加1,可以使用的命令是
A、Itenhancesone’smemory.B、Itlowersone’sspeedoflearning.C、Itdeepensthedifficultyoflearning.D、Itmakesreadingmor
最新回复
(
0
)