首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、215,000.00 B、Less than 250,000. C、More than 350,000. D、About 300,000. D细节题。本文介绍美国家庭教育(home-schooling)这一文化现象。本题考的是数字,所以应在选项旁注明
A、215,000.00 B、Less than 250,000. C、More than 350,000. D、About 300,000. D细节题。本文介绍美国家庭教育(home-schooling)这一文化现象。本题考的是数字,所以应在选项旁注明
admin
2013-03-11
76
问题
In the United States many parents teach their children at home by themselves. The U. S. Department of Education estimates there are 250,000 to 350,000 home-schooled children in the country.
The reasons of home-schooling vary widely. Children may be home-schooled because they are ill and cannot attend a normal school. Distance is the reason for children living on outback land or large farms. It may take hours to get to school and back home each day. Their parents think it inhumane to send their children to state boarding school. Some home schoolers think low of public school education which lacks of religious perspective. They want their children to learn not only traditional subject matter but strict religious teaching and a conservative political and social perspective. Other home-schoolers want to keep their children away from other children, because their family’ s faith or lifestyle is very different from that of those who attend the local school.
There are, of course, some drawbacks of home-schooling. Social isolation is the major problem. Children are naturally social creatures and love to form friendship and learn in a group setting. Also, many home-schooled children may feel bored interacting with just their parents for many hours a day. And needless to say, not ail parents make good instructors.
选项
A、215,000.00
B、Less than 250,000.
C、More than 350,000.
D、About 300,000.
答案
D
解析
细节题。本文介绍美国家庭教育(home-schooling)这一文化现象。本题考的是数字,所以应在选项旁注明该数字是表示什么的。原文第二句话说美国有250,000至350,000人在家而不是在学校接受教育,这是一个大概的数字,选项D表明的数字在这个范围内,“The U.S.Department of Education estimates there are 250,000 to 350,000 home-schooled children in the country.”正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZKu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Haveyouever【B1】______whatotherpeopledowiththeiroldcomputers?Inthepasttheyhaveoftenpaidhighpricesfortheirol
Haveyouever【B1】______whatotherpeopledowiththeiroldcomputers?Inthepasttheyhaveoftenpaidhighpricesfortheirol
YadinneededhundredsofpeopletohelphimbecausethepalaceofMasadawashugeandtheworkwasdifficult.Yadinextendan_
YadinneededhundredsofpeopletohelphimbecausethepalaceofMasadawashugeandtheworkwasdifficult.TheJewishrebels
A、Tomakeothersannoyedintentionally.B、Toappearcalmandfirminfrontofothers.C、Toavoidsomeunhappinesswithfriends.
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______parents
A、Atthehairdresser’s.B、Inahotel.C、Atthebarber’s.D、Inasupermarket.C女士询问对方喜欢把头发理成什么式样,男士说了自己的详细要求,可见对话应当发生在理发店。需要注意的是
A、Inthecoffeeshop.B、Discussingphysicalproblemintheclassroom.C、Workingonascienceproblemathome.D、Reading20thcen
LudwigvanBeethovenwasoneofthegreatest【B1】______whoeverlived.Hethoughtthatpeoplecouldbefreewhentheywrotemus
LudwigvanBeethovenwasoneofthegreatest【B1】______whoeverlived.Hethoughtthatpeoplecouldbefreewhentheywrotemus
随机试题
甲与乙签订了一份合同,约定由丙向甲履行债务,现丙履行债务的行为不符合合同的约定,甲有权()。
分别列出肝细胞性黄疸和胆汁淤积性黄疸的特征。
患者,女性,45岁,因脑肿瘤、颅内压增高,行脑室引流术后3小时,引流管内无脑脊液流出,不正确的处理方法是
下面有关间脑的正确描述是
在流行性乙型脑炎的叙述中,哪项是错误的
某公路路面工程,里程桩号为K4+100~K28+100,总长度为24km。路面结构层分为级配砾石底基层、水泥稳定碎石基层、沥青面层(单层)。建设单位希望施工单位尽可能用最短时间完成该路面工程施工。施工单位根据自己的能力准备组织两个路面施工队平行施工以完成该
分析歌曲《月之故乡》要求:写出调式调性。
古埃及的金字塔时代是指()。
TakeataxiinShanghaiandyouwillpaymorethanyouwouldforarideof【1】______.distanceinBeijing.
GeneralIdeasaboutRhetoricI.Thedefinition&understandingofrhetoricA.Dictionarydefinition:theartofusingwords【T1】
最新回复
(
0
)