首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The most famous actress of the world. B、Playing the leading female role in a film. C、As famous as the greatest actor of the wo
A、The most famous actress of the world. B、Playing the leading female role in a film. C、As famous as the greatest actor of the wo
admin
2017-02-24
50
问题
Acting is such an over-crowded profession that the only advice that should be given to a young person thinking of going on the stage is "Don’ t!" But it is useless to try to discourage someone who feels that he must act, although the chances of his becoming famous are small. The normal way to begin is to go to a drama school. Usually only students who show promise and the talent are accepted, and the course lasts two years. Then the young actor or actress takes up work with a theatrical company, usually as an assistant stage manager. This means doing everything that is to be done in the theatre: painting scenery, publicity, taking care of the costumes, and even acting in very small parts. It is very hard work indeed, the hours are long and the salary is tiny.
Of course, some people have remarkable chances, which lead to fame and success without this long and tedious training. Connie Pratt, for example, was just an ordinary girl working in a bicycle factory. A film producer happened to catch sight of her one morning waiting at a bus stop, and he got out to speak to the girl. He asked her if she would like to go to the film studio to do a test, and she thought he was joking. Then she got angry and said she would call the police. It took the producer twenty minutes to convince Connie that he was serious. The test was successful. And within a few weeks she was playing the leading part opposite one of the most famous actors of the day. But chances like this happen once in a blue moon!
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. From the very beginning, what does the author say about acting?
17. Which of the following is NOT part of an assistant stage manager’ s job?
18. Where did Connie Pratt find herself a few weeks after the test?
选项
A、The most famous actress of the world.
B、Playing the leading female role in a film.
C、As famous as the greatest actor of the world.
D、No less famous than the leading actor of the day.
答案
B
解析
事实细节题。根据短文倒数第二句指出within a few weeks she was playing the leading part opposite oneof the most famous actors of the day,故可知在几个星期之后,Connie Pratt就在电影中参演了一个重要角色,与当时一个著名的男演员演对手戏。所以选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZRi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Hehasanearinfection.B、Hedoesn’talwayslisten.C、He’snevermissedameeting.D、Hehastoattendanothermeeting.B工作商务类
Thisiswhatpeopletalkaboutwhentheytalkaboutthefuture.Theytalkaboutthepast.Theytalkaboutits【B1】______andplea
A、Themanneedshelp.B、Themaniscomplaining.C、Themanlikeshisjob.D、Themanistalkingwithhisboss.B考查推理判断能力。男士说“我的老板通
Ithinkalotabouttimeandnotjustbecauseit’sthenameofthenewsorganizationIworkfor.Likemostworkingpeople,Ifin
转基因食品,也叫GM食品,近来经常在新闻中被提及。你可以从字面意思得知,转基因食品就是用产生了基因变化的生物生产的食品。这种改变可能是引入一个从其他物种中提取的基因。最近,关于转基因食品的有争议研究引起了公众关注。转基因的好处包括它能够培育出抗病
A、Tokyoisveryattractive.B、TravelingtoTokyoisexciting.C、HelikesbuildingsinTokyo.D、HewantstovisitTokyoagain.B女
Facingapotentialclimatedisaster,theworld’sgovernmentsagreedtolimitaglobalrisein【B1】______temperaturebytheend
Everybodywantstogetwealthy.Intoday’s【B1】______world,makingmoneyorbecomingwealthysymbolizesaperson’ssuccessandc
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmental-ismandconservation,itwascommontohearpeopleinE
随机试题
下列哪些说法是错误的?()(2006/2/59)
根据有关规定,下列投资项目中,需要编写资金申请报告的有()
某市一单位在市中心区有一片多层住宅楼,其中有两栋(每栋各6个单元门)住宅楼临近城市干路。经市城乡规划行政主管部门批准,占用了上述两栋住宅楼之间的空地(两栋楼山墙间距为16m),建设一栋两层轻体结构的临时建筑,使用期为两年。在建设期间,市规划监督检查科的两
下列关于税款追征制度的说法,正确的有()。(2013年)
人际关系中互惠互利原则不包括()。
纪律指的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A=,则(A一2E)-1=__________.
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】______hasneverceasedtoappealtome.Ido
AsEdisongrewolder,heneverlosthis(interesting)______inscience.
最新回复
(
0
)