首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、At a travel agency. B、At an Australian airport. C、At an airline transfer service. D、At a local transportation authority. A细节推断
A、At a travel agency. B、At an Australian airport. C、At an airline transfer service. D、At a local transportation authority. A细节推断
admin
2021-01-06
56
问题
M: Good afternoon. Sorry to have kept you waiting. How can I help you?
W: Oh, no problem. I’m interested in booking a holiday to Australia and wonder if you could tell me what deals you have.
M: Sure. Are you only looking for flights or a package holiday with everything included?
W: When you say “everything,” what do you mean?
M: Well, a package holiday would include your flights, hotels, meals, day trips to different places of interest and transport to and from the airport.
W: Yeah, that sounds pretty good. I’m going with my family, so it would be nice to have everything taken care of. So, what sort of deals do you have for package holidays then?
M: All sorts, really. How long do you want to go for and what dates?
W: Two weeks around Christmas time would be great.
M: Okay, let me check that for you. Here’s one, 14 nights in southeastern Australia. Five nights in Sydney and five nights in Melbourne, and then for the other four nights you can choose from a list of trips to other places nearby. You could visit Canberra, for example, or the Blue Mountains, or you could go for a drive down the Great Ocean Road. Also, if you’re interested in wine, you could go on a tour of the places where they grow grapes and make wine.
W: That sounds great. It’s good we can choose some activities ourselves.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. Where is the conversation taking place?
13. Why is the woman interested in package holidays?
14. How long does the woman want to go for the holiday?
15. What does the woman say she likes about the holiday package?
选项
A、At a travel agency.
B、At an Australian airport.
C、At an airline transfer service.
D、At a local transportation authority.
答案
A
解析
细节推断题。对话开始女士说,她想要预订去澳大利亚旅行的度假服务,想知道男士这里有哪些合适的项目。由此推断,女士是前来咨询的顾客,而男士负责提供旅行服务,故对话最有可能发生在旅行社。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZTO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Sheclosedherfreeblogservicelastweek.B、Shewasupsetwhenherfavoritesitewasclosed.C、Herwebsiteisstillstronga
A、Theycaninformtheirfriendsofwhatishappeningintheirlives.B、Theycanpresentpoliticalandotherideasfreely.C、They
A、Theydescribeditasacompletefailure.B、Theydescribeditaswildlysuccessful.C、Theydescribeditasadventurous.D、They
A、Therestaurantlocation.B、Therestaurantatmosphere.C、Thefoodvariety.D、Thefoodprice.B男士提到他总是尽可能提供最新鲜的食物,并将饭店的氛围营造得尽可能舒
A、10.7hours.B、4.1Hours.C、3.1hours.D、5.35hours.D短文第1句就说:印度人是世界上最爱读书的人了,他们平均每周读书10.7小时,是美国人的两倍。因此美国人每周读书5.35小时,即D。数字题。选项所指
A、Englishfordoctors.B、Englishforlawyers.C、Englishforreporters.D、Englishforbusinessman.D短文的结尾处提到最受欢迎的ESP课程是商务英语,故选D。
A、Becausefewerbirdsappear.B、Becausebirdsdon’tneedmuchfood.C、Becausebirdsflytoremoteplaces.D、Becausefewernatur
Althoughthetopmeninsmugglingbusinessmustworktogether,mostofasyndicate’ssmallfry,speciallythemules,knowonly
WhenfamiliesgatherforChristmasdinner,somewillsticktoformaltraditionsdatingbacktoGrandma’sgeneration.Theirtable
A、Theybecomenervousmoreeasilythanwomendo.B、They’reuncomfortableperforminginfrontofadults.C、Theydon’trespondto
随机试题
在地方的行政体制设置中,首先设置“路”这一管理层次的是()
患儿,7岁,肥胖症,护士向其父母介绍减轻体重的重要手段是
()能支持信息内容的网上发布。
甲公司拥有一项产品发明专利,其权利要求包括a、b、c、d四个特征,其中a、b、c三个特征属于必要技术特征。未经甲公司许可,乙公司制造的下列哪个产品侵犯甲公司的专利权?
如果你拟定了“监狱安全零报告”方案.一位领导认为方案可行。另一位领导却很不满意,你怎么办?
元认知策略包括计划策略、_________和调节策略。
设随机变量X服从正态分布N(μ,σ2),则随σ的增大,概率P{|X一μ|>σ}应该()
MIMD systems can be classified into(150)-oriented systems, high-availability systems and response-oriented systems.The goal of(1
计算机操作系统通常具有的五大功能是()。
A、Mr.Smithwillbereplacedifhemakesanothermistake.B、Mr.SmithisanadmirablechiefoftheAsianDepartment.C、Mr.Smith
最新回复
(
0
)