首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This article is mainly about ______.
This article is mainly about ______.
admin
2014-03-21
55
问题
This article is mainly about ______.
We know that, for the most part, the bigger a man’s muscles are, the stronger he is. (18[C])Can it be claimed, then, that the larger the brain a man possesses, the smarter he is? The answer is no.
There are only two animals that have larger brains than man, the whale and the elephant. Yet, in proportion to his size, man’s brain is larger. (19[C])Man’s usually weighs about three pounds or a little more, and this is about one-fortieth of the weight of his whole body. The whale’s body, on the other hand, is a thousand times heavier than its brain, while the elephant’s body is about five hundred times as heavy.
But a man who has a large brain is not necessarily more intelligent than one whose brain is smaller. We know that geniuses have existed who have had very large brains, but there have been others whose brains were rather small. Idiots have been known to have very large brains.
(20[D])We do not understand precisely why some people are more intelligent than others. Whether our brains are relatively large or small is less important than that we try to do our very best.
选项
A、A large brain.
B、A small brain.
C、The environment.
D、Not precisely mentioned here
答案
D
解析
细节题。文章中说:我们不能精确地understand为什么有些人比其他人更聪明。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZUUK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofa(n)(1)______shouldbemade
Sick______shewas,shehastopreparefoodforthewholefamily.
Theywanttogoonholidaybecause
Rosamondfeltunhappywithoutany______ofhisprojectatthemeeting,
His______ingamblinghaseventuallybroughtabouthisruin.
Shereallywantedtosaysomethingatthemeeting,buteventually______fromit.
Thesearedarkdaysforthebookbusiness.Borders,aonce-hugebookseller,(1)_____onJuly18ththatitwillclosedownitsrem
Usuallyitisthechildren,nottheparents,whoareunwillingtospendtheireveningspractisingspellingandlearningtimesta
Jack______fromhomefortwodaysnow,andIambeginningtoworryabouthissafety.
Thebicyclingcrazecameinwhenwewerejustaboutattherightagetoenjoyit.Atfirsteven"safety"bicyclesweretoodange
随机试题
金融业(不包括典当业)营业税的纳税期限为()。
A.银翘散B.新加香薷饮C.羚角钩藤汤D.黄连解毒汤E.安宫牛黄丸以上首选用于治疗急惊风湿热疫毒证的方剂是
中药传统的给药途径是
土地征用及迁移补偿费是指建设项目通过()土地使用权支付的费用。
按现行政策在营业税中,以营业收入减去一定的支出作为计税依据计征营业税的业务包括()。
山脉构成我国地形的骨架,山脉延伸的方向称作走向,下列选项中不属于南北走向山脉的是()。
发展经济_________可以为城市文化增加筹码,_________文化传承、文化内涵的提升以及文化事业的发展,_________不可或缺的,城市的文化含金量如何,并不在于能否造起几幢标志性建筑,而是取决于市民的文化素质。填入画横线部分最恰当的一
Itwasthedistrictsportsmeeting.Myfootstillhadn’thealed(痊愈)froma(n)【C1】______injury.Ihad【C2】______whetherornotIs
WhichmountainboaststhehighestpointinCanada?
Itseemsthatthereisnomiddlegroundwhenitcomestocats.Peopleeitherlovethemorhatethem.Thesefeelingsarenotnew
最新回复
(
0
)