首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Despite the enormous contribution of the music industry to the UK economy and the huge benefits to children, the government rema
Despite the enormous contribution of the music industry to the UK economy and the huge benefits to children, the government rema
admin
2019-10-13
43
问题
Despite the enormous contribution of the music industry to the UK economy and the huge benefits to children, the government remains quiet about its importance in schools, but instead announced plans to try mental health training for pupils recently. It has not dawned on politicians that this can be achieved through the arts.
Music education has become harder to access since 2010, when new measures were introduced to boost the number of students studying science and languages, and since then the number of students taking music at A-level has dropped by about 9% as teachers
homed in on
"academic" subjects.
Children are compelled to take up private tuition, putting those who cannot afford such lessons at a disadvantage. In 2014, the National Children’s Orchestra of Great Britain found that out of its members aged 7 to 13, nearly 70% of those at state school received private education. In 2012-13, only 10% of music students at universities came from black, Asian and minority ethnic backgrounds.
But that’s not the only problem. For a creative subject, music has always been taught in a far too academic way, meaning that theoretical knowledge is the main route to advancement. While there are routes into musical careers for the untrained, there are also dozens of choirs and amateur collectives that put a huge focus on musical notation.
This is an obscure, tricky language that can only be read by a small number of people, most of whom have benefited from private education. Children who cannot comprehend it are written off even when they are capable performers.
The insistence on theoretical understanding is supported by the Associated Board of the Royal Schools of Music, which sets the most widely-used music exams. To meet its requirements, pupils must work through limited repertoires of old, mostly classical music, focusing their efforts on mastering musical literacy, above songwriting, composing or enjoyment.
So there is not only a wealthy elite presiding over music, but an academic one, which decides what sort of knowledge and ability make children competent — even though, like artists, musicians vary immensely in their tastes, tools and learning mechanisms.
Sure, we may not be able to tell the difference between a low sound and a high sound, but we can play our favorite songs. That is all I wanted from music.
I worry that the current state of play means many children are locked out. As a discipline, music needs to attract a bigger crowd. Diversity breeds diversity, and teaching is where this needs to start.
It can be inferred from the first two paragraphs that______.
选项
A、politicians are aware of the importance of music
B、music education is worsening around the country
C、arts have little to do with mental health training
D、students prefer music to science or languages
答案
B
解析
如果理解有困难,可用排除法。第一段最后一句的It has not dawned on politicians that…是个比较常用的句式,含义是:政客们还没有意识到……。作者认为没必要开设心理教育课,可以通过音乐提高学生的心理素质。高中阶段选修音乐的学生人数减少,而不是增多。第二段中的…harder to access,…boost the number of students studying science and languages和the number of students taking music…dropped说明音乐教育在走下坡路。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZWHO777K
0
研究生英语学位课统考(GET)
相关试题推荐
Shopperswhohaveflockedtoonlinestoresfortheirholidayshoppingarelosingprivacywitheverymouseclick,accordingtoa
Doyourememberallthoseyearswhenscientistsarguedthatsmokingwouldkillusbutthedoubtersinsistedthatwedidn’tknow
Electronicmailhasbeeninwidespreaduseformorethanadecade,simplifyingtheflowofideas,connectingpeoplefromdistant
Electronicmailhasbeeninwidespreaduseformorethanadecade,simplifyingtheflowofideas,connectingpeoplefromdistant
Thatexperiencesinfluencesubsequentbehaviourisevidenceofanobviousbutneverthelessremarkableactivitycalledrememberin
AdamSmith,writinginthe1770s,wasthefirstpersontoseetheimportanceofthedivisionoflaborandtoexplainpartofits
Toparaphrase18th-centurystatesmanEdmundBurke,"Allthatisneededforthetriumphofamisguidedcauseisthatgoodpeople
Parentsoftenfacedthe______betweendoingwhattheyfeltwasgoodforthedevelopmentofthechildandwhattheycouldstandby
Thetownplanningcommissionsaidthattheirfinancial______forthenextfiscalyearwasoptimistic;theyexpectincreasedtaxr
A、He’llgetpromoted.B、He’llgetanotherjob.C、He’llbedisappointed.D、He’llgiveatalk.C女士说:Alex在你手下工作两年多了。男士说:他从来不放过任何机会说
随机试题
器官移植前,需做的特殊检查是
治疗破伤风时,注射大量TAT的目的是()。
氨茶碱与碳酸氢钠伍用属于葡萄柚汁升高地平类药物水平属于
美术创作原则“外师造化、中得心源”是()提出的。
人口密度是单位面积土地上居住的人口数,它是表示世界各地人口的密集程度的指标。但人口密度只反映人口与土地面积的一般数量关系,不能体现单位面积土地上的人口成分,也不能体现人口与实际供养他的土地面积的关系。为了弥补这些缺陷,出现了一些新的补充性密度指标,如生理密
及时纠偏,_________纠错,不仅体现一个社会的集体智慧,也是一个国家理性力量的表现。就像当初,如能认识到人口问题的严重性,今天解决人口超负荷的难度就会低得多。因此,从及时纠错的现代理性角度看,适度容忍不同声音是相当必要的,多元价值的重要意义之一便是达
机械学习与有意义学习划分的主要依据是()。
人们在一定条件下的认识是有限的,有待于从广度、深度和进程上拓展,这是属于()
ReadthefollowingarticleaboutGrasmere,asmallBritishcompanythatmanufacturessteelcomponents,andthequestionsonthe
ForalmostsixyearsLyleCraker,aresearcherwhostudiesmedicinalplantsattheUniversityofMassachusetts,hasbeentrying
最新回复
(
0
)