首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Care for children and older people has recently hit the headlines. Government announcements on funding reforms have put care fir
Care for children and older people has recently hit the headlines. Government announcements on funding reforms have put care fir
admin
2021-12-15
72
问题
Care for children and older people has recently hit the headlines. Government announcements on funding reforms have put care firmly on the agenda for the next election.
But what do the announcements tell us about government priorities and the way childcare and eldercare are viewed and treated?
There are some striking parallels. Despite the austerity (紧缩) cuts, improving care has been prioritized (优先考虑) an issue that affects most families in Britain. But with spending tight, funding reforms have been delayed until after the next election—until autumn 2015 for childcare and 2016 for care for older people.
Before then, pressures will continue to grow on care services and shrinking local authority budgets. Demand for childcare is being fuelled by the new baby boom, while the original baby boomers will demand better care for our ageing population.
The delay in implementation has also been accompanied by a sense of anticlimax (突降;虎头蛇尾) and missed opportunities for both childcare and eldercare, with some fundamental issues remaining. So whichever party forms the next government in 2015 will have a lot to sort out.
First, both sets of proposals add more layers of complexity to systems that are already confusing for families. The government should be looking to simplify funding streams, not complicate them.
In childcare for example, three funding streams—tax breaks, universal credit and free places—are all being separately developed with complex eligibility (资格) standard rather than integrated. For eldercare, there will be two caps and a confusing means test, together with new rules about eligibility and qualifying care.
Secondly, both sets of proposals contain extra support for those on lower incomes and with fewer assets. But the main winners in both cases will be wealthier families. The bulk of funding for the childcare tax breaks will go to families with higher incomes, who can afford to spend at least £6,000 a year on childcare for each of their children. And the older people and their families who will gain most from the cap on care costs will be those with the greatest assets, who will see their inheritances relatively well-protected.
Thirdly, with growing demand for care there should be more emphasis on prevention and early intervention. The cap on care costs focuses instead on crisis care, particularly for older people in care homes. This won’t help integration with health services in local communities.
Finally, both proposals raise big questions about the future role of local authorities in supporting families who need care.
Despite this recent attention, care for both children and older people remains undervalued and underfunded. An analysis of reviews of care to be published shortly shows that families rate childcare better than eldercare. This may reflect a range of cultural and historical funding issues, but it also shows how society values children compared to older people.
What is true is that childcare and eldercare are now key issues in the run-up to the 2015 general election. We wait to see what alternatives the opposition proposes.
Why does the British government have to postpone the funding reforms?
选项
A、Because the government neglects childcare and eldercare.
B、Because the government spending has been cut.
C、Because British families are getting quality services.
D、Because politicians don’t think it’s the right time to reform.
答案
B
解析
由题干关键词postpone和funding reforms定位到第三段第三句。细节辨认题。由定位句可知,由于政府支出紧缩,医疗保障拨款改革将被推迟到下一届选举之后,因此改革推迟的原因为:政府支出削减,故B)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZWx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thefutureofpersonalsatellitetechnologyishere—arewereadyforit?A)Satellitesusedtobetheexclusiveplaythingsof
A、Clearerroadsigns.B、Morepeopledrivingsafely.C、Strictertrafficrules.D、Moreself-drivingtrucksontheroad.B细节推断题。女士在
Whatistheplaceofartinacultureofinattention?RecentvisitorstotheLouvrereportthattouristscannowspendonlyami
TheChallengesforArtificialIntelligenceinAgricultureA)Agroupofcornfarmersstandshuddledaroundanagronomist(农学家
Inwhat’sprobablythecraziestheadlineI’veeverwritten,I’vereportedthat【C1】______inlivestockprotectionarehappening
Interactivetelevisionadvertising,whichallowsviewerstousetheirremotecontrolstoclickonadvertisements,hasbeenpushe
A、Theenormoussizeofitsstores.B、Numerousvarietiesoffood.C、Itsappealingsurroundings.D、Itsrichandcolorfulhistory.
A、Itcan’tpredictthetimefortheunstableeconomyanditsseverity.B、Itislackinginhistoricalreview,referenceandaccum
A、TotalkaboutDanielHaleWilliams’life.B、Toshowhowracialdiscriminationwas.C、ToshowhowanAfricanAmericanpaidoff.
A、TheU.S.governmentwillinvestinSTEMeducation.B、STEMstandsforscience,technology,economy,andmath.C、ThemarketofS
随机试题
按照“四呼”分类的方法,“自己”一词中两个音节的韵母分别属于()
泌尿男性生殖器结核原发灶多发生在
颈总动脉分为颈内动脉和颈外动脉的部位是()
关于居住区道路用地的叙述正确的是()。
2005年5月,某公司从香港进口一批机械设备,成交价格为CFR广州800000港币,已知该设备的进口税率为10%,保险费率为0.3%,当时的外汇牌价的买卖中间价为100港币=107元人民币,则海关应征收的进口关税税额是()人民币。
企业摊销无形资产价值时,应贷记的科目是()。
甲公司将100万元的设备出租给乙公司,租期1年。承租人乙公司破产,该设备在破产申请受理前灭失。保险公司应赔偿60万元,该赔偿金尚未交付给乙公司。根据破产法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
甲公司为境内上市公司,专门从事能源生产业务。2×15年,甲公司发生的企业合并及相关交易事项或事项如下:(1)2×15年2月30日,甲公司召开董事会,审议通过了以换股方式购买专门从事新能源开发业务的乙公司80%股权的议案。2×15年3月10日,甲公司、乙公
多媒体技术的上要特点是
Whenateacher【B1】______astudenttoreadabookit’susuallyforaparticularpurpose.Thebookmay【B2】______usefulinformatio
最新回复
(
0
)