首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
To us it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains, but actually the umbrella was not invented
To us it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains, but actually the umbrella was not invented
admin
2011-05-26
56
问题
To us it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains, but actually the umbrella was not invented as protection against rain. Its first use was as a shade against the sun.
Nobody knows who first invented it, but the umbrella was used in very ancient times. Probably the Chinese were the first to use it in the eleventh century B. C.
We know that the umbrella was used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade. And there was a strange thing connected with its use: it became a symbol of honor and authority. In the Far East in ancient times, the umbrella was allowed to be used only by the king or by those in high office.
In Europe, the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade. And the umbrella was in common use in ancient Greece. But it is believed that the first persons in Europe to use the umbrella as protection against the rain were the ancient Romans. During the Middle Ages, the use of the umbrella practically disappeared. Then it appeared again in Italy in the late sixteenth century. And again it was considered a symbol of power and authority. By 1680, the umbrella appeared in France, and later on in England.
By the 18th century the umbrella was used against rain throughout most of Europe. Umbrella did not change much in style during all this time, though they became much lighter in weight. It was not until the twentieth century that women’s umbrellas were made, in a whole variety of colors.
According to this passage, the umbrella was probably first invented
选项
A、in ancient China
B、in ancient Europe
C、in ancient Greece
D、in ancient Rome
答案
A
解析
此题为细节题。见文章的第二段第二句Probably the Chinese were the first to use it in the eleventh century。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZYqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
下列句子中,画线部分翻译错误的一项是()
下列各组句子中,加下划线的字意思相同的一组是()
Thegovernmenthadto______allhisappointmentsforthedayandrushedtothetrainaccident.
GreatchangeshavetakenplaceinChina(sinceshecarriedoutthepolicyofreformandopening-upin1980s).
Mostmenandwomenpass【B1】lifewithouteverconsideringorcriticizing【B2】theirownconditionsorthoseoftheworldatlar
Wewereheartedlyarguingaboutthefinancialmatter,______thetelephonerangunexpectedly.
AndyWasnicklovedtheidea.MaryArthur【B1】it.KurtMendezdidn’tthinkitwasanybigdeal.Mr.Elthoughtitwasabrillian
Canyoureadthisletter_______inEnglish?
Itwasbecauseofyourimmediatehelp______Imanagedtopassthetest.
Afterthemineaccident,thegovernmentsentagroupofexpertsto______thematter.
随机试题
幂级数的收敛域是________.
中央银行对商业银行的放款的额度加以限制,属于
计算。
1岁患儿,母乳喂养,未加辅食,约2个月前发现患儿活动少,不哭、不笑,面色蜡黄,表情呆滞,手及下肢颤抖。检查发现肝、脾增大,血红细胞1×1012/L血红蛋白65g/L。血清铁、叶酸正常,血清维生素B12降低。
极限的值是()。
项目监督的核心是()。
下列关于仲裁的说法中,正确的有()。
在()的情况下,养父母可以要求送养人适当补偿收养期间支出的生活费和教育费。
下列不属于人才甄选流程设计环节的是()。
感觉上与我容易投机交谈的人,多是比我年长十岁或十几岁的,也许因为他们都_______了各个领域的书籍,从年轻时候起就曾深深_______自我内心和世间万象。我平时所思所想,都是人生观问题,所以与同年代的人往往难有共同语言。对方若是20来岁的年轻人,未曾思考
最新回复
(
0
)