首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pepys and his wife Jane had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday
Pepys and his wife Jane had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday
admin
2016-07-17
58
问题
Pepys and his wife Jane had asked some friends to dinner on Sunday, September 2nd, 1666. They were up very late on the Saturday evening, getting everything ready for the next day, and while they were busy they saw the glow(微弱的光)of a fire start in the sky. By 3 o’clock on the Sunday morning, its glow had become so bright that Jane woke her husband to watch it. Pepys
slipped on
his dressing-gown and went to the window to watch it. It seemed fairly far away, and after a time he went back to bed. When he got up in the morning, it looked, though the fire was dying down, as though he could still see some flames. So he set to work to tidy his room and put his things back where he wanted them.
While he was doing this, Jane came in to say that she had heard the fire was a bad one; hundreds of houses had been burned down in the night and the fire was still burning. Pepys went out to see for himself. He went to the Tower of London and climbed upon a high part of the building so that he could see what was happening. From there, Pepys could see that it was, indeed, a bad fire and that even the houses on London Bridge were burning. The man of the Tower told him that the fire had started in a baker’s shop in Pudding Lane(小巷); the baker’s house had caught fire from the over-heated oven(烤箱)and then the flames had quickly spread to the other houses in the narrow lane. So the Great Fire of London, a fire that lasted nearly five days, destroyed most of the old city and ended, as it is said, at Pie Corner.
They were up very late because______.
选项
A、it was Sunday morning
B、they were not very sleepy
C、they were preparing for the dinner
D、they saw the great fire start
答案
C
解析
题干问“他们晚上待到很晚是为了——”。由第一段第二句They were up very late on the Saturday evening,getting everything readyfor the next day…可知是为第二天的宴会做准备。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZYud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhydidCathyinviteUncleSmithtodinner?
Whatdoestheword"prestigious"inthesecondparagraphprobablymean?ManyAmericansareinterestedinChinabecause______.
Accordingtothepassage,thetaskofeducationisfairlycomplicatedbecause______.Theword"defeated"(Line2,Para.2)mos
Theguardtoldthethreepeoplethatthere______.Theycouldn’tgetthetrainbecause______.
Christmasistraditionallycelebratedon______.ThetopofaChristmastreeistraditionallydecoratedwith______.
Thefloodreferredtointhepassage______.Themeaningofthesentence"Butthecityescapedtheworst"isthat______.
AcharacteristicofAmericanculturethathasbecomealmostatraditionistorespecttheself-mademan—themanwhohasrisento
A、useacardphoneB、phoneonSundayC、makeadirectdialingcallD、payextraA事实细节题。文章一开始就说,YoucanuseyourBusinessTelecard
WheneverImethim,______wasfairlyfrequent,______Ilikedhissweetandhopefulsmile.
ItwasClark’sfirstvisittoLondon:UndergroundRailway.Against【36】adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter5o’c
随机试题
______,heisnotaverybrightpupil.
急性白血病病人经化疗诱导缓解后出现头痛、呕吐、视力障碍甚至瘫痪,最可能发生
A.Ⅰ期临床试验B.Ⅱ期临床试验C.Ⅲ期临床试验D.Ⅳ期临床试验观察人体对于新药的耐受程度和药代动力学,为制订给药方案提供依据的是()
《合同法》第75条规定,“撤销权自债权人知道或者应当知道撤销事由之日起1年内行使。自债务人的行为发生之日起( )年内没有行使撤销权的,该撤销权消灭。”
国际货运代理人与货主之间的关系,称为()。
下列关于世界著名音乐家说法对应正确的是()。
设k>0,且级数un2收敛,则级数().
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgatewilldisappear.Andinsteadofreadingyournewspap
BodyLanguageandMindIntroductionBodylanguagerevealswhoweare.Nonverbalexpressionsof【T1】______【T1】______
A、Tolearnthepsychologicalfunctionoflanguage.B、Tolearnthesociologicalfunctionoflanguage.C、Tolearnthecomplexityo
最新回复
(
0
)