首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Charlie Chaplin Charlie Chaplin was born on April 16, 1889 in London. His father was an entertainer and although not one of
Charlie Chaplin Charlie Chaplin was born on April 16, 1889 in London. His father was an entertainer and although not one of
admin
2011-01-05
69
问题
Charlie Chaplin
Charlie Chaplin was born on April 16, 1889 in London. His father was an entertainer and although not one of the big names, he was doing very well. His mother Hannah was also an entertainer. While they were by no means rich, the music hall provided the Chaplins with a comfortable living.
Unfortunately happy life didn’t last long. Father’s alcoholism was slowly, but surely destroying his marriage. Finally it ended in divorce. But Hannah was indomitable (不屈不挠的). Without her, Charlie Chaplin would have become just one more child lost in the poverty of Victorian London. Somehow she not only managed to keep Charlie and his brother Sydney clean and warm, clothed and fed, but she conjured (变戏法)little treats for them. She would sit at the window watching the passers-by and guess at their characters from the way they looked and behaved, spinning tales to delight Charlie and Syney. Charlie took in her skills and went on using them all his life.
Charlie had always believed, even in the worst time, that he had some special potential inside him. He took his courage and went to see one of the top theatrical agents. With no experience at all, he was being offered the part of Billy, the pageboy (小听差) in a new production of "Sherlock Holmes". "Sherlock Holmes" opened on July 27, 1903 at the enormous "Pavilion Theatre". Charlie seemed to change overnight. It was as if he had found the thing he was meant to do.
In 1910, when Kamo set off on its yearly American tour, Charlie was regarded as "one of the best pantomime (哑剧)artists ever seen here. " They had reached Philadelphia when a telegram arrived and he was being offered the chance to replace a star in the Keystone film company.
Cinema was born in the same year as Charlie, though people still believed it was a passing fad (一时的狂热,时尚), and would never replace live shows. He was kept hanging about for several weeks and he used the time to watch and learn. He was determined to master this new medium. It offered him the chance of money and success and it would set him free from the unpredictability of live audience.
Charlie’s first film, released in February 1914, was called "Making a living". Though it didn’t satisfy Charlie, the public liked it. After that he made ten films and he learned a lot. The public loved him and distributors were demanding more and more Chaplin films. In an incredibly short time, Charlie had become a very important man in motion picture.
In Charlie’s childhood, his mother played an important role.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
A
解析
本题给出的信息是正确的。文章第二段中提到:“Without her,Charlie Chaplin would have become just one more child lost in the poverty of Victorian London.”这说明卓别林的妈妈在他的童年对他产生了很大的影响。正是由于他妈妈的辛勤培养,才使得卓别林能够茁壮成长、成才。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZbQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类C级题库职称英语分类
0
职称英语理工类C级
职称英语
相关试题推荐
SomeSchoolingonBackpacksAccordingtotheU.S.ConsumerProductSafetyCommission,5,900kidsweretreatedathospital
MostAdultsinUSHaveLowRiskofHeartDiseaseMorethan80percentofUSadultshavealessthan10-percentriskofdevel
Wecannotgoonquarrellinglikethis.
CoveringtheCostAllbyHimselfUniversitylifeisinnowaycheapinCanada.ItcostsPeterKemp,acomputersciencemajor
Itisuselesstoarguewithhimoncehehasmadeuphismind.
Youshouldconformtotheusageofsociety.
PublicandPrivateSchoolsintheUniteStatesReligiousandprivateschoolsreceivelittleornosupportfrompublictaxes
Accordingtothemostrecentresearchonparenting,caretakerstendtousethreestrategiesfordiscipliningchildren.Power
Thisbookembracesmanysubjects.
Thepolicemanwrotedownalltheparticularsoftheaccident.
随机试题
洗手前的准备不恰当的是
肝胆胰CT检查口服稀释阳性对比剂的目的是
时标网络计划中,波形线表示()。
用友软件中,填制凭证的功能通常包括()。
项目盈利能力分析主要通过内部收益率、净现值、投资与贷款回收期、投资利润率等评价指标进行分析。()
具体行政行为的效力不包括()。
A、3B、4C、5D、6D图形数阵,优先考虑对角线方向的数字关系。观察发现:第一个数阵中,2×5=4+6;第二个数阵中,1×7=3+4;第三个数阵中,3×5=8+7;因此,第四个数阵中应该满足:2×4=2+所求项,可知所求项为6。故正确答案为D。
科学就是不断接近真理的过程,我们深信不疑的事情中很大部分是会过期的,所有理解这一点的人都明白在发展过程中不断更新知识才是科学进步的正道。然而这个过程有时会令人困惑和不安。如果以下各项为真,最能质疑上述论断的是()。
在SELECT语句中,“\”的含义是
Asurveywascarriedoutonthepercentagerateofwomenwhowereintheworkforceinthepast30years,theresultsofitwere
最新回复
(
0
)