首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We have heard a lot about the health benefits of tea, especially green tea. It is high in polyphenols, compounds with strong ant
We have heard a lot about the health benefits of tea, especially green tea. It is high in polyphenols, compounds with strong ant
admin
2018-05-18
28
问题
We have heard a lot about the health benefits of tea, especially green tea. It is high in polyphenols, compounds with strong antioxidant activity that in test-tube and animal models show anticancer and heart-protective effects. Good clinical studies are few, however, and although physicians tell their patients to drink green tea, there hasn’ t been any definite proof of the value of that advice.
A team of Japanese researchers was able to link green tea consumption with decreased mortality from many causes—including heart disease. The researchers tracked 40,530 healthy adults ages 40 to 79 in a region of northeastern Japan where most people drink green tea, following mem for up to 11 years. Those who drank five or more cups of green tea a day had significantly lower mortality rates than those who drank less than one cup a day. There were also fewer deaths from cardiovascular disease.
But no such association was seen with deaths from cancer. Nor was consumption of oolong or black tea connected with any decrease in mortality. Those teas are easier to be combined with oxygen in processing, which not only darkens the color of the leaves and changes their flavor but also reduces their polyphenol content.
Coffee is more complicated. It has received both gold stars and black marks in medical literature. It, too, contains antioxidants, although they are less well studied that tea polyphenols. Evidence for the health benefits of coffee is growing, however. A group of investigators from Finland, Italy and the Netherlands reports that coffee seems to protect against age-related decline in mental capacity. The scientists studied 676 healthy men born from 1900 to 1920 and followed them for 10 years, using standardized measures of brain function. Their conclusion; the men who consumed coffee had significantly less decline in mental capacity than those who didn’ t. Three cups a day seemed to provide the most protection.
Population studies like those help us form assumptions about relationships between dietary habits and long-term health. We still have to test our suppositions in controlled conditions, and measure the effects of coffee and tea on various systems of the body.
Coffee is beneficial to one’ s health because______.
选项
A、it has more antioxidants than green tea
B、it slows down the rate of brain aging
C、it lowers the rate of natural mortality
D、it keeps systems of the body active
答案
B
解析
细节题。从文章第四段第五句“A group of investigatorsfrom Finland,Italy and the Netherlands reports that coffee seems toprotect against age-related decline in mental capacity.”及第七句“Their conclusion:the men who consumed coffee had significantlyless decline in mental capacity than those who didn’t.”可知,咖啡可以降低老化引起的智力衰退的速度,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZeVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Theconceptionofpovertyandwhatto【C1】______aboutithavechangedoverthedecades.UnderSocialDarwinismthelazyandthe【C
Thevalueofmoneyisgoingdown.Whatyoucouldbuyin1970for£20,now,in1979costs£56.40.That’sinflationandnobodylike
Futuristslovecomputers.Afterall,40yearsagoelectronicdigitalcomputersdidn’texist;todaymicrochipsastinyasababy’s
Futuristslovecomputers.Afterall,40yearsagoelectronicdigitalcomputersdidn’texist;todaymicrochipsastinyasababy’s
Although"liedetectors"arewidelyusedbygovernments,policedepartmentsandbusinesses,theresultsarenotalwaysaccurate.
Whoisthemanworkingwith?
Wheredidthewriterreceivehisfriend’stelephone?
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
AspeciallabattheUniversityofChicagoisbusyonly【C1】______Itisadream【C2】______whereresearchersareatwork【C3】______d
随机试题
绝经后妇女骨质疏松的原因是
按照资本资产定价模式,影响证券投资组合预期收益率的因素包括()。
旅游团是临时组合而成的一种松散性的团体,导游员对旅游者要加以引导,要善于()。
下列谱例中的旋律发展手法是()。
试分析卢梭自然主义的教育理论。
非经济薪酬:是指员工从自身工作中得到的报酬,指员工由于努力工作受到表扬、晋升与重视,从而产生工作荣誉感、成就感、责任感,并获得社会的尊重与职业发展机会。以下不属于非经济薪酬的是()
近日,某国航空航天局最新的数据分析证实,“好奇”号火星探测器于2013年6月在火星上探测到的信号是甲烷信号。有人据此推断,这些甲烷可能是来源于生活在盖尔陨石坑内的生物体,这说明火星上一定存在生命。以下哪项如果为真,最能质疑上述推断
ThereisalwaysexcitementattheOlympicGameswhenanathletebreaksapreviousrecordofperformance.
Therocketengine,withitssteadyroarlikethatofawaterfallorathunderstorm,isanimpressivesymbolofthenewspaceage
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.The【C1】______goaboutpurchasinganarticleoraserv
最新回复
(
0
)