首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Of all the people around me, my mother is the dearest I love her and I enjoy spending time with her. In the future when she grow
Of all the people around me, my mother is the dearest I love her and I enjoy spending time with her. In the future when she grow
admin
2016-04-18
43
问题
Of all the people around me, my mother is the dearest I love her and I enjoy spending time with her. In the future when she grows old, I will still【T1】______In my country the sons and daughters usually live with their parents. So when the parents are old, they won’t【T2】______But in some other countries young people don’t like to live with their parents. Some of them even think their parents are a【T3】______to them. In my opinion, old people know a lot of things that can help us and teach us.【T4】______I enjoy living near my mother, especially when she is old and needs more of my【T5】______
【T2】
Of all the people around me, my mother is the dearest I love her and I enjoy spending time with her. In the future when she grows old, I will still stay with her. In my country the sons and daughters usually live with their parents. So when the parents are old, they won’t feel lonely. But in some other countries young people dont like to live with their parents. Some of them even think their parents are a [13]burden to them. In my opinion, old people know a lot of things that can help us and teach us. Therefore I enjoy living near my mother, especially when she is old and needs more of my love and care.
选项
答案
feel lonely
解析
根据空格前表将来的won’t,可知空格处的动词还是原形。feel lonely意为“感到孤单”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZfiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thenumberofpeopleinourcompany______everyyear.
A、Teacherandstudent.B、Classmates.C、Fatheranddaughter.D、Motherandson.B
A、Studentandteacher.B、Lawyerandclient.C、Shopassistantandcustomer.D、Managerandemployee.CWhatistheprobablerelatio
A、inthehotel.B、Onthefirstfloor.C、Intherestaurantnextdoor.D、Inhisroom.C女士曾给出明确答复,“早餐旅店不提供,而是在旁边的餐厅里”故选择C。
A、Flowers.B、Glasses.C、Trousers.D、Adress.D本题考查考生抓住重要信息的能力。“I’dliketobuyanewdressformywife.”,“我想为我妻子买一条新裙子。”问题“What
A、Theydon’tliketaxis.B、Therearenotaxis.C、Taxisaremoreexpensive.D、Busesaremoreconvenient.C从男士的回答:Theytakeabus
A、Inasupermarket.B、Inabank.C、Inanoffice.D、Inastockmarket.B此题属于地点场景判断题。题目询问对话可能在哪里发生:根据对话内容可以判断男士在兑现支票,因此对话发生的场所为银行,
A、One.B、Two.C、Three.D、Many.B根据男士所说Iheardthattheytookthetwodriverstohospital可知,共有两名司机被送往医院,而且接下来他们谈的都是两名司机的情况。由此可以推断
A、Inasupermarket.B、Inalibrary.C、Inafurniturestore.D、Inarestaurant.A题目询问这个对话发生的场所。根据原文,男士询问米在哪里,女士回答正常价格的在这里,那边有特价的。
A、Inaschool.B、Inahospital.C、Inacompany.D、Inapark.C此题主要考查地点场景。题目询问对话很可能发生在什么地方。文章最后女士询问男士在哪家公司上班,男士说“这一家。我是这里的新经理”,可知
随机试题
两国领导人的互访将有助于和平解决两国间的现存问题。(contributeto)
全麻时导管插入气管内的深度,成人应为()(2007年)
正常脊柱由几个椎骨所构成
试带法测尿糖采用
下列主体中属于非实体权利义务当事人的是哪个?()
用钢尺丈量细部点之间的距离,与按两点坐标反算的距离相比较,其差值△D应满足()。
下列选项中,属于工程竣工验收备案应提交的基建文件的有()。
【2015年下】15岁学生张某的父母都在外地打工,留张某一个人独自在家生活和学习。下列说法正确的是()。
某公司的股票现在的市价是80元,有一股以该股票为标的资产的看涨期权,执行价格为85,到期时间为6个月。6个月以后股价有两种可能:上升25%或者降低20%,则套期保值比率为()。
以下说法错误的是()。
最新回复
(
0
)