首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The physicians in a hospital form the core of the medical staff. But they couldn’t provide effective medical care to their patie
The physicians in a hospital form the core of the medical staff. But they couldn’t provide effective medical care to their patie
admin
2012-07-17
40
问题
The physicians in a hospital form the core of the medical staff. But they couldn’t provide effective medical care to their patients without the help of numerous other medical employees. From the viewpoint of the patients, the nursing staff is particularly important. Nurses are usually in close contact with patients as long as they are in the hospital.
A nurse does not study for as many years as a doctor. However, each must be equally dedicated. Caring for sick persons requires a great deal of patience and concern. Most nurses work long days, and they often must work at odd hours or during the night.
Under the supervision of the head nurse, the nursing staff must provide nursing services on a 24-hour basis and attend to patients’ needs. This responsibility continues around the clock, and so nurses must work in shifts. A shift is a period of duty, usually eight in length. The nurses on the ward rotate their shifts. All of them work out of a central area on the ward called the nurses’ station.
A nurse must always be alert. She can never afford to be careless. This is true in all nursing situation, but it is especially true in the intensive care unit. Patients under intensive care are critically ill, and they must be monitored at all times. The nurses who do intensive care duty have one of the most demanding jobs in the hospital.
Serving as a nurse can be a very rewarding job. But it is not an easy one. Not every person is suited to become a nurse. Only very dedicated people have chosen nursing as a profession.
Which of the following statements is NOT mentioned by the author?
选项
A、Nurses are specially trained to offer bedside care to sick persons.
B、Patients can not do without nurses.
C、Nurses can not practice medicine.
D、Nurses often work during the night.
答案
C
解析
本题是一道判断是非题。问下面哪个选项作者没有提到。根据文章全文内容,我们知道本题的正确答案应是C“护士不能从事医学”,这种说法作者在文章中没有提及。A“为了给病人提供临床看护,护士受过特殊训练”,B“护士对病人来说极为重要,必不可少”,D“护士经常值夜班”,这三个选项在文章中都有相关的内容,是作者提到了的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZhXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolentactpreviouslyseenontelevision.
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommunitywasdeclaredadoptedTuesdaydespiteopposition
Researchmarchesonward,butwe’restill______somethingassimpleastheflu.
Morethan50yearsago,thepsychologistCarlRogerssuggestedthatsimplylovingourchildrenwasn’tenough.Wehavetoloveth
TheSuperBowlandtheOscarsarethemoonandthesunofAmericancommunalrituals.Together,moreAmericanswatchthemthanat
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-matterandwidely-varyingmethodsoftreatment,thecri
Collegepaysoff.Financially,sure,butalsoinwaysthatareimpossibletomeasure.【T1】Fromtheearliestdaysofourcount
Itisnotavoicewerecognizeatonce,AwhereasourownhandwritingissomethingBwhichweCalmostalwaysknow.Webeginthena
Therearetwohundredandfortystampsinthesheet,arrangedintwentyrowsoftwelvestamps______.
随机试题
下列关于黄埔军校的描述,正确的是()。
A.早期治疗脑卒中B.治疗高血压脑病C.治疗脑卒中偏瘫D.摄人低盐、低脂饮食E.对35岁以上门诊首诊患者测量血压脑卒中的第三级预防
A.万古霉素B.氨基糖苷类C.氯霉素D.四环素类E.氟喹诺酮类有明显耳、肾毒性,儿童患者应尽量避免应用的抗菌药物是()
双代号网络计划中的虚箭线表示()。
某地拟新建一家造纸厂,则按照《大气污染物综合排放标准》(GB16297—1996)的规定,其厂内的烟囱高度一般不能低于()m,否则其应按照正常标准值的()执行。
关于建筑幕墙防雷构造施工的做法,正确的有()。
下列关于各风险管理组织巾各机构主要职责的说法,正确的是()。
阅读程序:OptionBase1Dimarr()AsIntegerPrivateSubForm_Click()DimiAsInteger,jAsIntegerReDimarr(3,2)
A、B、C、D、B
Auctionsarepublicsalesofgoods,conductedbyanofficiallyapprovedauctioneer.Heaskedthecrowdtogatherintheauction
最新回复
(
0
)