首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Many universities have common problems. B、Most college students can’t adapt themselves to them. C、The conditions can’t be impr
A、Many universities have common problems. B、Most college students can’t adapt themselves to them. C、The conditions can’t be impr
admin
2014-03-22
83
问题
M: As far as I know, many students who choose to live off campus have good reasons. For example, they think the school doesn’t offer satisfactory accommodation.
W: Yes, I agree with you to some extent. Conditions in university accommodation need to be improved. But students come to the university for the purpose of gaining knowledge and preparing themselves for future career. So living conditions should be their second consideration.
M: I don’t think you are right here. Nice surroundings will stimulate our learning. Students who rent a house off campus can have a nicer and quieter environment in which to study and rest.
W: But don’t you see that we can still work better at our lessons with poor dormitory rooms? At any rate, if we want to study, we can go to the library or the classrooms.
M: I truly can’t agree with you. School dormitories are usually noisy and crowded. Some rooms are very damp. These kinds of living conditions will seriously affect the quality of our rest. Without good rest, how can we study with enough energy?
W: To certain degrees, what you said is true. However, crowdedness and noises are something that can’t be avoided in our daily life. So we should learn to be tolerant of hardships. If we can’t be adaptive and flexible at the university, how can we expect ourselves to survive in the society? Not to mention making a success of our life.
M: Hardships can teach us many things, but it will also make us pay for it. I don’t think living on campus to experience the hardships is a good choice when other options are available. Anyway, if the university can offer satisfactory accommodation, maybe no one will live off campus.
W: I’m afraid you are off the point. The conditions can’t be improved within one day, so let’s face the reality.
Questions 9 to 12 are based on the conversation you have just heard.
9. What are the two speakers mainly talking about?
10. According to the man, what is the possible reason for students to rent a house off campus?
11. What does the woman think university students should do if they want to survive in the society?
12. What does the woman think of the accommodation conditions in university?
选项
A、Many universities have common problems.
B、Most college students can’t adapt themselves to them.
C、The conditions can’t be improved in short time.
D、The conditions can be improved soon.
答案
C
解析
对话结尾处,女士提到the conditions can’t be improved within one day(住宿条件不可能在短期内有所改善),由此可知答案为C)。in short time相当于within one day。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Zj17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
It’sasimplecalculus,kidsandmoney:Frombirthuntilcollegegraduation,childrenconsumedollarslikethey’rechickennugge
Scientistshavediscoveredstrandsofgeneticcodelinkedtoshortsight,themostcommoneyedisorderintheworld.Thefinding
Barter(以货易货),theexchangeofgoodsandserviceswithouttheuseofmoney,isnotanewidea,butoverthepastdecade,thisty
A、Itcanbegivenbythemanager.B、Itcanbebuilteasily.C、Itchangesfromtimetotime.D、Itcanmakepeoplesuccessful.C细节
Muchtimeandefforthasbeendedicatedtoresearchingthementalhealthbenefitsofflexibleworkenvironments.Butcantheabi
Muchtimeandefforthasbeendedicatedtoresearchingthementalhealthbenefitsofflexibleworkenvironments.Butcantheabi
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业革命时期,有钱人去阳光充足的国家旅行,他们在沙滩上躺着,皮肤被晒黑了,成为富有的象征。
随机试题
女孩,12岁。多饮、多尿、入渐消瘦1月余。查体:精神好,无脱水貌,颅神经检查阴性。甲状腺无明显肿大,心、肺无异常,双下肢无水肿。尚未化验。根据患儿目前情况,宜选哪项治疗方案
下列与评定胎儿孕龄无关的是
抽样调查得某地200名正常成人的发汞值,资料如下表所示:描述该资料的集中位置,宜选用
皮质醇增多症病人作病因诊断时,如疑有原发性肾上腺肿瘤,定位诊断应首选
《建设工程施工合同》规定,提出索赔时,应有索赔事件发生时的有效证据。下列对索赔证据的要求不正确的是()。
甲保健啤酒总厂位于N省C市,是一个年产量不过40万吨的中小型啤酒企业。虽然该厂地处祖国西北,地理位置偏僻,经济条件和消费水平与东部地区相比差距较大,但这并没有制约企业的发展。该企业不因规模小而寻求与大型啤酒企业兼合、合作,而是坚持走内部发展之路。近
一美籍华人旅游团从杭州经上海至苏州,原计划当晚住在苏州,可是该团在上海游览了两个景点后,部分游客要求当晚住在上海,面对这种计划突然变更的要求,该导游应该()。
成品油生产商的利润很大程度上受国际市场原油价格的影响,因为大部分原油是按国际市场价购进的。近年来,随着国际原油市场价格的不断提高,成品油生产商的运营成本大幅度增加,但某国成品油生产商的利润并没有减少,反而增加了。以下哪项如果为真,最有助于解释上述看似矛盾的
求幂级数的和函数.
"Itisanevilinfluenceontheyouthofourcountry".Apoliticiancondemningvideogaming?Actually,aclergymandenouncingro
最新回复
(
0
)