首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Rapid changes in technology and increasing international competition have led employers to seek new strategies for producing goo
Rapid changes in technology and increasing international competition have led employers to seek new strategies for producing goo
admin
2010-04-30
63
问题
Rapid changes in technology and increasing international competition have led employers to seek new strategies for producing goods and providing services. These changes require a high performance organization where all workers have more responsibility and decision-making functions. Such organizations need employees who are well trained and possess the skills and knowledge necessary for their new functions. In addition, as learning becomes an integral part of the work itself, workers will need to be better prepared to avail themselves of training and learning opportunities in the workplace.
One challenge faced by educators and employers is how to prepare students for their changing roles in the workplace and how to ensure that the economy uses the full capacity and potential of our youth. At a point in our history when education beyond high school is increasingly viewed as necessary to meet the educational and skill requirements of many current and emerging careers, approximately one half of U.S. youth do not attend college and about half of those who do will not complete their studies. For many of these youth, particularly those who are members of the growing underclass, the transition between school and work has become problematic. Many graduate from high school with few or no job-related skills; often their academic preparation is weak. Those who drop out before high school graduation, many of them caught up in an inescapable world of poverty, fare worse with even more limited job and career prospects. Until the age of 25, these youth are likely to move from job to job, usually in the service sector of the economy where they find jobs that are low-skilled, poorly paid, and offer few opportunities for further training or advancement.
The result for some young people is a life of poverty. For many others the prospect is employment that pays less than a living wage and offers neither self-respect nor a future. Unemployment rates among all youth are high (twice that for adults) and not responsive to economic upturns. The official 1991 unemployment rates for high school graduates below the age of 24 was 13 percent for whites, 17 percent for Hispanics, and 29 percent for blacks. In reality, these frighteningly high rates are probably even worse. If young people drop out of school, their prospects for not getting a job are one out of four, and their employment prospects do not improve with time.
Those who even fail to complete their high school studies ______.
选项
A、are unlikely to find stable employment until the age of 25
B、usually attend vocational schools to get the required skills
C、cannot find any jobs at all until the age of 25
D、usually find jobs in the service industry
答案
D
解析
第三段提到,在那些不能完成高中学业的人中,有许多人不可避免地陷入贫困,因工作选择余地有限而举步维艰(fare worse),在25岁之前,这些青年人可能工作很不固定,通常从事服务业,而在这个行业中,他们找到的是些技能底下、收入微薄、进一步接受培训的机会或升迁机会少的工作。A意为:25岁以后才能找到稳定的工作。注意:原文说“在25岁之前,这些青年人可能工作很不固定”,这并不意味着他们25岁后就能找到固定工作。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZjOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Computerbusiness.B、Rulesofselling.C、Thewaywegoshopping.D、Thewaywebuymusic.DWhatisreallychangedbyiPod?
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.AccordingtoFriesandCrapo,whatshouldsoundh
Therearetwomethodsoffighting,theonebylaw,theotherbyforce;thefirstmethodisthatofmen,thesecondofbeasts;bu
Theyperseveredintheirresearch______(无论情况多么不利).
A、Heimaginedthem.B、Heusedmagazinecovers.C、Hehiredmodels.D、Hereadstories.CAccordingtothewoman,whatistheproblem
Towardstherolethescientificestablishmentisplayingtheauthor’sattitudeisthatof______.Wecaninferfromthefirstp
ToallAmericans,anotherbasic(36)______intheirconstitutionistheBillofrights,adoptedin1971.Thisconsistsof10ver
Somepeoplearguethatthepressureoninternationalsportsmenandsportswomenkillstheessencefromsportthepursuitofperso
FoodsThatFightDiseaseWithremarkableconsistency,recentresearchhasfoundthatadiethighinplant-basedfoods—fruits
Theword"rippleeffect"(Para.1)mostlikelymeans"______".Accordingtothepassage,therulechangesarelikelyto______
随机试题
谈论美味佳肴时引起唾液分泌是
下列医患关系中.属于技术内容的是
胸痹属寒凝心脉者,治疗宜选用的中成药有()。
某路桥公司中标长度为1200m的隧道工程,选派具有注册二级公路工程建造师的甲担任项目经理。在施工过程中质量监督机构对工程实体进行了试验检测,试验检测费由施工单位进行了支付。项目竣工后,竣工验收由批准工程设计文件的地方交通主管部门主持,主要是全面考核建设成果
甲公司为上市公司,2×18年度合并净利润为24000万元,其中归属于甲公司普通股股东的部分为22120万元。2×18年1月1日发行在外的普通股为20000万股。2月20日,甲公司与承销商签订股份发行合同。4月1日,定向增发8000万股普通股作为非同一控制下
()属于我国大陆正式的家庭工作机构。
“教师要全面了解学生并完全信任学生,相信他们能够充分发展自己的潜力”,这反映的是人本主义心理学家的思想。()
下列说法正确的是()。
[*]
Therearefewareasintheworld______begrownsuccessfully.
最新回复
(
0
)