首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The International Monetary Fund (IMF) says it expects the world economy to grow more than 4% both this year and next. Its chief
The International Monetary Fund (IMF) says it expects the world economy to grow more than 4% both this year and next. Its chief
admin
2011-01-01
26
问题
The International Monetary Fund (IMF) says it expects the world economy to grow more than 4% both this year and next. Its chief economist says these could be the best two years since early this century.
But the IMF also says interest rates are very low and will have to rise in the future. When rates are low, more people borrow money to buy things like homes and businesses. Prices increase. The IMF says property values in Britain and some other countries may be too high now. However, it warns that prices could fall sharply if interest rates rise too fast. Some countries also worry that large United States budget deficits (赤字) could harm the current recovery. The Bush administration says it will cut those deficits.
The World Bank and IMF held their spring meetings last week in Washington where they are based. This year is their sixtieth anniversary. Protests outside were mostly peaceful. And they were smaller than before. Protesters called on rich nations to cancel the debt of poor ones. A report by the IMF and World Bank says private investment in developing countries is again increasing. The report says money is flowing to Brazil, China, Mexico and Russia. But it says poorer nations, especially in Africa, are not part of this growth.
Before the meetings, World Bank President James Wolfensohn said the world is out of balance. He said one sixth of the population owns eighty percent of the wealth. At the same time, another one in sixth people lives in extreme poverty. Mr. Wolfensohn urged developed countries to open their markets and increase aid. He also urged developing nations to improve their governments and to build good legal and financial systems.
The best title for this passage would be ______.
选项
A、Meetings between WB and IMF
B、World Economy Is Recovering
C、Interest Rates to Rise or to Fall
D、Cancel the Debt, Rich Nations
答案
B
解析
主旨题。文章的第一句就点明了本文的主要内容:The International Monetary Fund (IMF) says it expects the world economy to grow more than 4% both this year and next,紧接着下文对目前世界经济情况进行了介绍,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Zjy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Themostimportanttimeperiodintelevisioniscalledprimetime(8.00-11.00P.M.)andis【C1】______bythemajornetworks.【C2】___
Themostimportanttimeperiodintelevisioniscalledprimetime(8.00-11.00P.M.)andis【C1】______bythemajornetworks.【C2】___
A、Shehasprobablysomefreetimethisweek.B、SheisprobablynotcomingonSunday.C、She’sprobablybackathome.D、Shehaspr
A、Underapieceofstone.B、Underthewindow.C、Inthekitchen.D、Neartheliving-room.A本题考查考生对细节的理解。“我”将钥匙放在门边的一块石头下,而朋友却从一个开着
InBritainarrangementforinvitingandentertainingguestsataweddingareusuallytheresponsibilityofthebride’sfamily.I
A、Theywillhaveatalkatahotel.B、Thewomanwillpickupthemanathisplace.C、Themanwillgotothegardenofthewoman’
Developmentbanksareinternationallendinggroups.Theylendmoneytodevelopingcountriestohelpfueleconomicgrowthandsoc
A、Hewassick.B、Hiswifewassick.C、Hiswifejusthadababy.D、Hewasvisitinghisdaughter.D男士在医院看到了CarlJohnson,以为是他的妻子生病
A、Becauseshewantstokeepfit.B、Becausethesportscentreonlyoffersaerobicsclassesforwomen.C、Becausethatwastheonly
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.【C1】______,chancesarethatyoudon
随机试题
长期从事重金属作业的人应多吃()。
三个R=10Ω的电阻作三角形连接,已知线电流I1=22A,则该三相负载的有功功率P=()。
下列不属于对患有职业病的员工的处理方法的是( )。
方针目标的动态管理最重要的环节是_________。
EDI是通过电子方式,采用(),利用计算机网络进行结构化数据的传输和交换。
“以意逆志”“知人论世”的命题由()最先提出。
某数据库表中有一个地址字段,查找字段最后3个字为“9信箱”的记录,准则是()。
Fromthepassagewelearnthatmandiesinseadisastersmainlybecause______.Wecaninferfromthepassagethat______.
说明:请按照下面的中文提示,以中国学生王小明(男)的身份填写下列×××大学入学申请表格。具体信息如下:出生日期:1975年8月20日联系地址:广州市中山路710号联系电话:020-61006571个人情况说明:本人毕业院校和
Allthewisdomoftheages,allthestoriesthathavedelightedmankindforcenturies,areeasilyandcheaply【C1】______toallof
最新回复
(
0
)