首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、On the belt. B、In the pocket. C、In the handbag. D、In the schoolbag. A四个选项都是表示地点的介词短语,因此在听到地点时,应留意相关信息。题目问男士认为人们最少放手机的地方是哪里。录音中
A、On the belt. B、In the pocket. C、In the handbag. D、In the schoolbag. A四个选项都是表示地点的介词短语,因此在听到地点时,应留意相关信息。题目问男士认为人们最少放手机的地方是哪里。录音中
admin
2017-02-20
57
问题
M: Hi. Mary. How are you?
W: Fine, thanks. How are things going? With the presentation, I mean.
M: Not too bad, actually. I found that survey you sent me really useful.
W: (1)The one about young people and mobile phones?
M: Yes. It shows how incredibly important mobile phones are to young people. For example, did you know that 75 percent of teenagers use their phones at least once a day?
W: 75 percent! That’s quite a lot.
M: (2)But actually texting is an even bigger thing with young people nowadays. About 90 percent of them send at least one text massage a day. And if you look at the UK as a whole, people are sending over 2 billion text messages a month. What’s so amazing is that they’ve gone from zero to 2 billion in such a short time.
W: That’s an amazing increase. You know, we could design a graph to show that.
M: Great idea! By the way, what do you think the peak time for sending text messages is?
W: I don’t know. Seven thirty? Eight o’clock at night?
M: (3)Well, it is at night but apparently it’s between ten thirty and eleven.
W: That’s quite late. I’m surprised.
M: What you have to remember about mobiles is that they’re part of young people’s self-expression and part of their identity. The most popular place you carry your phone is in your pocket. (4)And the last place you should keep your phone is on your belt. That’s a really big fashion mistake for most of the teenagers in the survey anyway. Now, you were going to talk about the different functions of mobile phones, Mary, weren’t you? Which functions did you decide to cover?
W: Well, the most popular, obviously, is text messaging. But you seem to have a lot of information on that already. So I will leave that to you, if that’s OK
M: Fine, so you won’t cover text messaging, but...?
W: I think video is still a pretty specialized thing at the moment. (5)Not that many phones have it yet. So I’m not covering that. But the other thing I’m going to look at is voicemail. It’s not quite as popular with teenagers as the other functions but about two thirds still use it.
M: OK. Let’s talk about it next week.
1. What do we learn from the conversation about the survey sent by the woman?
2. According to the man, what is the bigger thing with young people today?
3. What does the man think the peak time for sending text messages is?
4. According to the man, what is the least popular place to carry the phone?
5. Why won’t the woman cover video?
选项
A、On the belt.
B、In the pocket.
C、In the handbag.
D、In the schoolbag.
答案
A
解析
四个选项都是表示地点的介词短语,因此在听到地点时,应留意相关信息。题目问男士认为人们最少放手机的地方是哪里。录音中男士提到,人们最少放手机的地方是在皮带上,抓听到这个信息,很容易就选出A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZqJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thisarticlefocusesontheminormattersthatjobseekersoften______.
Nomatterhowhardyoutry,youcanfindnoparallelexistingbetweenthem.Theunderlinedpartmeans______.
Thepresident______thespeechbymakingsomeadditionsanddeletions.
Animportantlecture______tomorrow,theprofessorhastostayuplateintothenighttoprepareforit.
Don’tletsucha______matterasthiscomebetweenussothatwecanconcentrateonthemajorissue.
Themanthinksthattopreparefortheexams,thefirstthingistofigureout______.
MakingandWritingWordsI.AbriefintroductionA.Makingwordsisconceptuallyanengagingandeffectiveinstructionaltask.
A、Beingsweet.B、Beingstraightforward.C、Beingsincere.D、Beinggenerous.D本题考查细节。由句(3)可知,女士建议男士要贴心、直接并且真诚,故排除A、B和C。因此答案为D。
A、Themeansoftransport.B、Thelivingcosts.C、Thelivinghabit.D、Thepaceoflife.D本题考查细节。由句(8)可知,男士告诉女士,她面临的最大变化将是生活节奏的改变,因
Little______aboutherownsafety,thoughsheherselfwasingreatdanger.
随机试题
寻常型天疱疮的病因是
投资组合可以()。
教学片断:(教师复习感官动词如look,feel,taste等,然后呈现就餐场景,提问学生用感官动词和形容词描述场景。)S1:Thefoodtastessweet.T:Thejuicetastessweet?Er,er,.
假如上述给定材料是你在调查研究过程中获取的信息,请根据“给定资料1—4”的内容,整理一份材料,供领导参阅,不超过400字。(25分)请以“家园”为话题,写一篇关于如何解决生态安全问题的文章。要求:(1)参考给定资料,自选角度,自拟标题。(2)观点明确,
随着经济发展,城市的社会结构正发生深刻变迁。邻里之间原本融洽和谐的关系,因冰冷的钢筋混凝土森林的耸立而逐步瓦解。传统邻里关系虽令人怀想,却未必值得无条件推崇。在某种程度上,以熟悉程度为评判尺度、以交情深浅为处事标准的人际交往方式,与现代社会更注重契约与法制
whichcommandallowsyoutoverifytheencapsulationtype(CISCOORIETF)foraframerelaylink?
世界上公认的第一台电子计算机诞生在( )。
将考生文件夹下BINNA\AFEW文件夹中的LI.DOC文件复制到考生文件夹下。
Englishisspoken______manycountries.
HowdidthetravellerhearaboutNewYork?WhathappenedinLondon?
最新回复
(
0
)