Passage Three Mr. Smith was a wealthy industrialist, but he was not satisfied with life. He did not sleep well and his food did

admin2019-03-27  21

问题     Passage Three Mr. Smith was a wealthy industrialist, but he was not satisfied with life. He did not sleep well and his food did not agree with him. This situation lasted for some time. Finally, after several sleepless nights, he decided to consult his doctor. The doctor advised a change of surroundings. " Go abroad, " he said. "But I’ m not good at foreign language. " said Mr. Smith. "It doesn’ t matter, " said the doctor. " It won’ t hurt you to talk a little less. Go on a voyage. Take plenty of exercise. Try to reduce your weight. Avoid rich food. "
    Mr. Smith went to Switzerland. He did not know French or German, and had to communicate through gestures. He attended a physical training course. The instructor made him bend his knees, swing his arms, stretch his neck and shake his head rapidly. He had to lie on the ground and raise his right and left legs alternately. After a time his muscles grew hard and firm. He forgot the financial crisis and the importance of raising the level of production. He even began to notice individual trees and individual birds.
    Finally he returned home. But unfortunately his improvement was only temporary. Soon he was a normal businessman again, worried about his property, his profits, his savings, his advancement in a technological society, and things in general.
In the second paragraph, the word "gestures" means______.

选项 A、body movements
B、simple words
C、pens or pencils
D、handshakes

答案A

解析 文章第二段第二句讲到,史密斯先生不懂法语和德语,必须通过“gestures”与他人交流。可知gestures的意思应该是姿势,手势,也就是身体的动作,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZraC777K
本试题收录于: 英语题库成考专升本分类
0

最新回复(0)