首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
admin
2009-04-23
92
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly foods, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods: foods which do not contain chemical additives and which have not been affected by chemical fertilizers, widely used in farming to- day.
Natural foods, for example, vegetables, fruits and grains which have been grown in soil that is rich in organic matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures. Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are battery farms, for ex- ample, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food; they also produce eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar, this is actually a non-essential food! Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if this is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be an additive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals and no fibre.
It is significant that nowadays fibre is considered to be an important part of a healthy diet. In white bread, for example, the fibre has been removed. But it is present in unrefined flour and of course in vegetable. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetable, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis placed on the eating of wholemeal bread and more vegetables by modern experts on healthy eating.
选项
A、these foods are fresh and sweet
B、they want to change their eating habits
C、these foods do not contain chemical additives and have not been affected by chemical fertilizers
D、they don’t like the processed foods
答案
C
解析
信息细节题。由第一段最后一句话可得知答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZsC7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
集合竞价时,如果最后一笔成交是部分成交,则以前一日收盘价格为集合竞价产生的价格。()
远期交割的期限一般为()。
Intelligencemakesforbetterleaders—fromundergraduatestoexecutivestopresidents—accordingtomultiplestudies.Itcertainl
A、TheoneinHawaiiincludeswomenresearchsubjects.B、TheoneinHawaiiisconductedinaspecialstructure.C、TheoneinHawa
A、Sheisalwaysdistractedbycandies.B、Shedoesn’tansweranyquestions.C、Shefeelsboredwiththeteacher.D、Sheusuallydoe
Jeffectivestudentlearning和overseeingcredit-flexibilityexperiences定位到J段。该段说的是Taylor的看法:借实施灵活学分制来削减预算是以牺牲学生学习效率为代价的做法。相反,各区应该雇
A、Itsannualfeeis8.B、Itsannualfeeis8.C、Itsuitsmembersovertheageof18.D、Itsuitsmembersbetweentheageof14an
A、TheweatherinColombiaishumid.B、Theweatherinthetwocountriesisthesame.C、Theweathervariesindifferentre1ionsof
A、Everyculturehasthesamerulesforwhatisappropriate.B、Itistraditionaltogiveluckymoneytoyoung,singlepeople.C、A
A、It’sanotherwaytoloseweight.B、It’sverycheap.C、It’snotsocrowded.D、It’snearby.D女士说娱乐中心离她的住处很近,故选D。
随机试题
下列选项中,显现《天净沙.秋思》主题思想的是()
患者,女性,39岁。自述全身乏力,心慌,每日大便3~4次,某医院诊断为甲亢,经治疗后病情好转自行停药,半年后上述症状又出现。抗甲状腺药物治疗甲亢的总疗程通常是
原发性肺脓肿多发生于右肺的最主要原因是
临床中下颌骨体部骨折固定时间应该为
患者,女性。急性阑尾炎合并穿孔,急诊在硬膜外麻醉下行阑尾切除术,术中顺利,术后血压稳定,病情平稳,随即将患者送回病房。术后第二天患者体温38.2℃,并诉切口疼痛,此时护士应为患者安置的体位是
设备调试成本的内容不包括()。
并非所有的统计违法案件都能立案,只有同时具备()的统计违法案件才能立案查处。
在我国,期货交易的结算由()统一组织进行。[2016年3月真题]
反映股票基金经营业绩的指标主要有( )。
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
最新回复
(
0
)