首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Later this week. B、It’s unclear. C、On December 26th. D、Immediately after he was separated from his parents. C细节题。通过浏览选项可知,本题考
A、Later this week. B、It’s unclear. C、On December 26th. D、Immediately after he was separated from his parents. C细节题。通过浏览选项可知,本题考
admin
2013-02-24
76
问题
A judge in the eastern town of Kalmunai says DNA tests have shown that a local couple are the biological parents of the boy known as Baby 81.
The couple have always insisted the baby was their son and the family had been separated when towering waves smashed into their poor fishing village in December. Their neighbor later rescued Baby 81 from under a heap of garbage.
But local child protection officials asked the Kalmunai court to order DNA tests before the baby was released from hospital. The officials argued that hundreds of parents were still searching for children missing after the tsunami destroyed Sri Lanka, leaving more than 1,000 children orphaned.
The boy was even placed under police guard after his crazy parents tried to seize him from the medical facility. It’ s unclear when the baby will be handed over to the couple. But the judge has asked the parents to attend court later this week. The boy was called Baby 81 because he was the 81st patient admitted to Kalmunai hospital on the 26th of December. More than 30,000 Sri Lankans died when the tsunami swamped two thirds of the island’s coast.
选项
A、Later this week.
B、It’s unclear.
C、On December 26th.
D、Immediately after he was separated from his parents.
答案
C
解析
细节题。通过浏览选项可知,本题考的是“何时发生了这件事”,听录音时对时间短语要做好标记。录音结尾处,提到他是12月26日当地医院收容的第81位婴儿,“The boy was called Baby 81 because he was the 81st patient admitted to Kalmunai hospital on the 26th of December.”由此可见,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Zuu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,someevenuseful.Didyouknowthattheaveragestud
ChicagoPublicSchoolsofficialsaregivingthepublicanearlylookatthestrategytheywilluseinDecemberwhendecidingwhi
A、AdailymorningprograminWashington.B、Anairedprogramforhighschoolstudents.C、Acompetitiveshowforparentsandchild
WhenItComestoWater,WeareAllMayaNowIt’spossiblethattheimpressiveMayacivilization—withmasteryofmathematics,
A、Beginstudyingforatest.B、Gotothestudentcenter.C、Gotothecafeteria.D、Trytofindherbook.B行动计划题。女士说她正在找Peter,因为她捡
A、Askingtheirparentsformoremoney.B、Stoppingspendingmoneyforalongtime.C、Waitingforpocketmoneyforanothertime.D
SunlightisagreatsourceofvitaminDinmostoftheworld.Yeta(an)【C1】______numberofexpertsthinkthatmanypeoplearen’
ProtestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulcharacterinBritainwiththeattemptedmurderoftwoBr
ProtestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulcharacterinBritainwiththeattemptedmurderoftwoBr
A、Jackshoulddecideaboutthegamehimself.B、Theyhavetomakeanurgentdecision.C、Jackshouldtakeheradvice.D、Theycan’t
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)