首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
On Thursday afternoon Mrs. Clarke, dressed for going out, took her handbag with her money and her key in it, pulled the door beh
On Thursday afternoon Mrs. Clarke, dressed for going out, took her handbag with her money and her key in it, pulled the door beh
admin
2019-05-23
30
问题
On Thursday afternoon Mrs. Clarke, dressed for going out, took her handbag with her money and her key in it, pulled the door behind her to lock it and went to the Over 60s Club. She always went there on Thursdays. It was a nice outing for an old woman who lived alone.
At six o’clock she came home, let herself in and at once smelt cigarette smoke. Cigarette smoke in her house? How? How? Had someone got in? She checked the hack door and the windows. All were locked or fastened, as usual. There was no sign of forced entry.
Over a cup of tea she wondered whether someone might have a key that fitted her front door— "a master key" perhaps. So she stayed at home the following Thursday. Nothing happened. Was anyone watching her movements? On the Thursday after that she went out at her usual time, dressed as usual, but she didn’t go to the club. Instead she took a short cut home again, letting herself in through her garden and the back door. She settled down to wait.
It was just after four o’ clock when the front door bell rang. Mrs. Clarke was making a cup of tea at the time. The bell rang again, and then she heard her letter-box being pushed open. With the kettle of boiling water in her hand, she moved quietly towards the front door. A long piece of wire appeared through the letter-box, and then a hand. The wire turned and caught around the knob(门把) on the door-lock. Mrs. Clarke raised the kettle and poured the water over the hand. There was a shout outside, and the skin seemed to drop off the fingers like a glove. The wire fell to the floor, the hand was pulled back, and Mrs. Clarke heard the sound of running feet.
Mrs. Clarke looked forward to Thursday because she______.
选项
A、joined in a special activity in the club
B、could meet her old friends
C、regularly visited a club
D、had a special visitor to meet
答案
C
解析
事实细节题。由文章第一段“…went to the Over 60s club.she always went there on Thursdays.It was a nice outing for an old woman who lived alone.”可知,克拉克夫人每周四都要去“the Over 60s Club”,而且这对她来说也是个不错的出行。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZzDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Expertshavelongthoughtthatdepressioncouldbebadforyourheart.Anewresearchdemonstratesjusthowdangerousitcanbe.
Allthekeywordsinthearticleareprintedin_______typesoastoattractreaders’attention.
IAhopeyouBarenotgettingCboringofmyDconversation.
Thattheactivitywaspostponedwasexactlywhatwewanted.
SomestudentsattheOpenUniversityleftschool20yearsago.Othersare【C1】______butallmustbeatleast21yearsold.Thisi
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
Theoldladywas______totheyoungmanwhohelpedherfindherlostgrandson.
A、Themandecoratedhisapartmentbyhimself.B、Thewomanhelpedthemanwiththedecoration.C、Theman’sapartmentwasdecorat
It______JohnandPeterwhohelpedmewithmyworktheotherday.
A)Onmywayhome,Ihelpedtocatchathiefwhohadrobbedanoldmanofhiswallet.B)OnlyLijunknowshowtogetintouchwi
随机试题
简述《沉沦》独特的艺术风格。
妊娠一定会引起妊娠性龈炎或妊娠性龈瘤。()
承包商B在某高层住宅楼的现浇楼板施工中,拟采用钢木组合模板体系或小钢模体系施工。经有关专家讨论,决定从模板总摊销费用(F1)、楼板浇筑质量(F2)、模板人工费(F3)、模板周转时间(F4)、模板装拆便利性(F5)等五个技术经济指标对该两个方案进行评价,并采
银行只要以善意且符合规定的正常操作程序进行审查,对伪造、变造的票据和结算凭证上的签章以及需要交验的个人有效身份证件未发现异常而支付金额的,对出票人或付款人不再承担受委托付款的责任,对持票人或收款人不再承担付款的责任。()
(2017年)甲公司是一家上市公司,主营保健品生产和销售。2017年7月1日,为对公司业绩进行评价,需估算其资本成本,相关资料如下:(1)甲公司目前长期资本中有长期债券1万份,普通股600万股,没有其他长期债务和优先股。长期债券发行于2016年7月1日,
SQL查询语句中,要将结果输入到一个临时表中,应选择的子句是( )。
释放和关闭表单的方法是( )。
Whatarethespeakerstalkingabout?
A、Givingupcharitableorvolunteerwork.B、Neglectingtheirstudyatcollege.C、Givingupfurthereducation.D、Neglectinghigh
【B1】【B10】
最新回复
(
0
)