首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
Newspaper A newspaper is a printed periodical whose purpose is to deliver news and other information in an up-to-date, factua
Newspaper A newspaper is a printed periodical whose purpose is to deliver news and other information in an up-to-date, factua
admin
2019-08-15
42
问题
Newspaper
A newspaper is a printed periodical whose purpose is to deliver news and other information in an up-to-date, factual manner. In some countries as many as nine out of ten adults read at least one newspaper a day. Seen in purely business terms, few products can ever have been so successful in reaching as much of their market. Why do so many people read newspapers?
There are five basic functions of a newspaper: to inform, to comment, to persuade, to instruct and to entertain. You may well think that this list of functions is in order of importance but, if so, you would not be in agreement with the majority of the reading public. Of the two broad categories of newspaper, the popular and the quality, the former has a readership of millions, while the latter, only hundreds of thousands. Yet the popular papers seem largely designed for entertainment. They contain a lot of comment and persuasive language. The quality newspapers put a much higher value on information and a much lower one on entertainment.
It is not only in content that the two kinds of paper differ. There is a difference, too, in the style in which the articles are written. The popular papers generally use more dramatic language with a lot of word-play. Their reporters tend to use shorter sentences and avoid less well-known vocabulary. This means that popular newspapers are easier for a native speaker to understand, though probably not for a non-native speaker.
In order to decide whether a newspaper is a quality or a popular one it is not even necessary to read it, since you can tell simply by the way it looks. Popular papers are generally smaller with fewer and shorter articles. But they have bigger headlines and more photographs.
Who tend to read a quality newspaper more often?
选项
A、Politicians.
B、Foreign visitors.
C、Sports fans.
D、Housewives.
答案
A
解析
该题目问的是优质报纸的读者群。文中并未明显提到这一点,因此只能根据该类别报纸的特点进行推测。根据第二段最后一句“优质报纸非常重视其所提供的信息,娱乐的成分要少些”,因此外国游客、体育迷、家庭妇女是不太会感兴趣的。因此答案只能是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/a7kR777K
本试题收录于:
英语(一)题库公共课分类
0
英语(一)
公共课
相关试题推荐
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
HowtoImproveaChild’sAppetiteMostchildrenwith【C1】______(health)appetitesarereadytoeatalmostanythingthatiso
HowtoImproveaChild’sAppetiteMostchildrenwith【C1】______(health)appetitesarereadytoeatalmostanythingthatiso
Task2A.logicalandmathematicalskillsB.communicationofyourunderstandingC.successfulapplicationofunderstan
TheSpecialAbilityofHumanBeingsEverydayweexperienceoneofthewondersoftheworldarounduswithoutevenrealizing
NewspaperAnewspaperisaprintedperiodicalwhosepurposeistodelivernewsandotherinformationinanup-to-date,factua
MenandWomenDrivers①Mentakemorerisks.Instudies,menasawholeshowlesscarefulbehaviorthanwomen.Theydriveat
GirlsPlayingonBoys’SportsTeamsIntheUStoday,morethan100,000girlsplaysportsonceconsideredtobe"boysonly".
随机试题
在Word的应用程序窗口中,各种工具栏可以通过_______进行增减。
A.肌肉型烟碱受体B.神经元型烟碱受体C.两者均可D.两者均不可六烃季铵可阻断
女,6个月。中度脱水酸中毒,经纠正酸中毒与补液12小时后出现嗜睡,呼吸较前浅,心音低钝,心率160次/分,腹胀,肠鸣音弱,血钠为135mmol/L,应考虑
某企业预计未来5年的预期收益额为10万元、11万元、12万元、12万元和13万元,并从第6年开始,企业的年收益额将在第5年的水平上以1%的增长率增长。假定折现率与资本化率均为10%。要求:试估测该企业持续经营条件下的企业价值。
A公司于2014年7月1日发行2年期、面值总额为1800万元的一次还本、分期付息的债券,债券票面半年利率为2%,发行收入总额为1733.12万元,实际半年利率为3%。A公司于每年的6月30日、12月31日计算并支付半年的利息。A公司将发行的公司债券划分为以
宏观调控的基本目标是()。
案例在一项研究中,要求专家与新手解决代数应用题,如“把一块木板锯成两小块,其中一小块的长度是整块的三分之二,但比另一小块短四英尺,问木板锯开前的长度是多少?”专家立刻意识到该题所描述的问题在逻辑上是不可能的。尽管有些新手也能意识到这一点,但是他们只
信息安全特性中的(20)是指信息在使用、传输、存储等过程中不被篡改、丢失、缺损等。
TherearesomesocialproblemsintheUnitedStates.Anddrugabusehascometobe【21】______asoneofthemostchallengingsoc
Foraparticularreason,hewantedtheinformationtobetreatedas______.
最新回复
(
0
)