首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Tour in Italy. B、Tour in the USA. C、Italian cooking. D、Americans’ life. A主旨题。浏览选项可知,选项提到了意大利、美国的旅游和饮食,可能考查文章的主要内容。文章的开始提到越来越多的
A、Tour in Italy. B、Tour in the USA. C、Italian cooking. D、Americans’ life. A主旨题。浏览选项可知,选项提到了意大利、美国的旅游和饮食,可能考查文章的主要内容。文章的开始提到越来越多的
admin
2012-08-10
92
问题
Year after year, Italy tops tourist destination lists. Year after year, people keep having the time of their lives in spite of the crowds. More and more Americans are visiting Italy not to see the sites of ancient Rome but to taste the delights of the rest of the country, according to a new survey. Not only are long waits under the hot summer sun to get into sites such as the Coliseum turning visitors away, but the attractions of good wine, pasta and cheese are drawing people to other less-known destinations. A little over a quarter of those surveyed said they were choosing alternative locations because they wanted to get to know Italian cooking better. Another 21 percent said it was much more relaxing to be in the countryside eating wholesome Italian food after leaving stressful jobs and unhealthy diets in the United States. And 17 percent said they were following in the footsteps of their Hollywood heroes. For years, Hollywood stars have enjoyed low-key vacations at quiet but luxurious villas in rural Italy, and it appears the trend is rubbing off on Americans. “Americans are realizing that the Mediterranean diet is the best way to stay in shape and courses in Italian cooking are better for handling stress than visiting a psychologist”, a statement accompanying the survey said.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. Why do more and more Americans go to Italy?
34. What’s the advantage of a Mediterranean diet as mentioned in the passage?
35. What is the passage mainly about?
选项
A、Tour in Italy.
B、Tour in the USA.
C、Italian cooking.
D、Americans’ life.
答案
A
解析
主旨题。浏览选项可知,选项提到了意大利、美国的旅游和饮食,可能考查文章的主要内容。文章的开始提到越来越多的美国人去意大利旅游是为了去体验这个国家的其他乐趣,接着文章列举了诸多意大利吸引人的新兴旅游资源,因此最能概括短文的主题是Tour in Italy,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/a857777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
A、Childrendon’tgetenougheducationinsafety.B、Theplaygroundsareinpoorcondition.C、Theplaygroundsareovercrowded.D、C
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreferencetestsforfood.Themostyoucansayaboutanyone’s
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreferencetestsforfood.Themostyoucansayaboutanyone’s
SigmundFreud,theworld-famousdoctorofVienna,wasathinkerwhochangedthewaywelookatmentaltrouble.Healsohada【S1】
A、Theweightandsizeoftheparcel.B、Thevalueofthegoods.C、Theparcelreceipt.D、Thetelephonenumber.C细节判断。文中对应部分分别提到A)
A、Notsoeasy.B、Easierthanshethought.C、Ratherdifficult.D、Asdifficultassheexpected.B
A、Hethinksthecityistoocrowded.B、Helikestheplaceverymuch.C、Hethinksthestreetsaretoonarrow.D、Headmirestheco
Itisdifficulttobelievethat,onlyeightyyearsago,theideaofthedomesticelectriclightwasheldincontemptbyallthe
TheUnitedStatesgovernmentwantstoknowwhatthepublicthinksaboutitsfindingsonthesafetyof【36】animals.TheFooda
随机试题
少阴寒化证可见
下列对肺部叩诊呈浊鼓音的叙述,正确的是()
羟基蒽醌的UV吸收峰波长与羟基数目有关,而与羟基所在位置无关的是羟基蒽醌的UV吸收峰波长和强度均与β-OH有关的是
根据我国刑法的规定,走私普通货物、物品的,以走私货物、物品所偷逃应缴税款大小划分罪与非罪,单位走私货物、物品偷逃应缴税款达下列多少万元以上的,认定为走私罪。
根据有关规定,所有境外投资者对单个上市公司A股的持股比例总和,不超过该上市公司股份总数的()。
认为幼儿教师首先是幼儿学习环境的创设者,是幼儿学习的支持者、观察者和研究者的理论流派是()。
社区建设的功能包括()。
下列事件最能体现对苏联民主制造成重大破坏的是()。
我国×省人大常委会制定了《×省食品卫生管理条例》。对此,下列说法错误的是()
I’dlikesome______(milk)and______(egg).
最新回复
(
0
)