首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the purpose of the program mentioned in this passage.’?
What is the purpose of the program mentioned in this passage.’?
admin
2010-06-30
58
问题
What is the purpose of the program mentioned in this passage.’?
The decade for natural disaster reduction is a program designed to reduce the impact of natural disasters throughout the world. With support from the United Nations, countries will be encouraged to share information about disaster reduction. For instance, information about how to plan for and cope with hurricanes, earthquakes and other natural disasters. One of the most important things the program plans to do is to remind us of what we can do to protect ourselves. For example, we can pack a suitcase with flashlights, a radio, food, drinking water and some tools. This safety may help us survive a disaster until help arrives. Besides, the program will encourage governments to establish building standards, emergency response plans, and training programs. These measures can help to limit the destruction by natural disasters. The comparatively mild effects of the northern California earthquake in 1989 are good evidence that we do have the technology to prevent vast destruction. The recent disasters, on the other hand, prove that people will suffer if we don’t use that technology. When a highway collapsed in northern California, people were killed in their cars. The highway was not built according to today’s strict standards to resist earthquakes. Individuals and governments have to be far-sighted. We should take extra time and spend extra money to build disaster safety into our lives. Although such a program can’t hold back the winds or stop earthquakes, they can save people’s lives and homes.
选项
A、There were fatal mistakes in its design.
B、The builder didn’t observe the building codes of the time.
C、The traffic load went beyond its capacity.
D、It was built according to less strict earthquake-resistance standards.
答案
D
解析
细节题。录音原文中提到:The highway was not built according to today’s strict standards to resist earthquakes.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/a8Jd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Fordecades,postersdepictingrabbitswithinflamed,reddenedeyessymbolizedcampaignsagainstthetestingofcosmeticsonani
Fordecades,postersdepictingrabbitswithinflamed,reddenedeyessymbolizedcampaignsagainstthetestingofcosmeticsonani
Fordecades,postersdepictingrabbitswithinflamed,reddenedeyessymbolizedcampaignsagainstthetestingofcosmeticsonani
Themostobviouspurposeofadvertisingistoinformtheconsumerofavailableproductsorservices.Thesecond【C1】______isto
Themostobviouspurposeofadvertisingistoinformtheconsumerofavailableproductsorservices.Thesecond【C1】______isto
Beforeabigexam,asoundnight’ssleepwilldoyoubetterthanporingovertextbooks.That,atleast,isthefolkwisdom.And
Duetohistoricalreasons,peopleintheCzechRepubliclacked________.
Hippocrateshasbeenregardedasthefatherof______.
Hippocrateshasbeenregardedasthefatherof______.
Almostdaily,thegulfbetweeneducationandemploymentwidens.Careersofficerscomplainaboutasystemthatpresentsthemwith
随机试题
早期乳癌乳房内侧癌
药品质量检验依据"药典"等三级标准,是因为
具有护理专业硕士研究生学历人员在申请执业注册证明时,在教学医院或综合医院完成临床实习,其时限至少为()
安装单位技术人员对某医院综合楼消防给水系统的进场设备、材料进行安装前检查。下列检查方案中,符合相关规范要求的是()。
下列关于短期融资券的表述中,错误的是()。
知识产权是指在科学、技术、文化、教育、艺术等领域,人们对智力劳动创造的财富所享有的权利。根据上述定义,下列选项中不属于知识产权的是()。
班级管理的模式包括()。
关于建设文化宣传橱窗的报告请示××××××:为全面推进我市文化宣传创新,进一步夯实基层基础工作,全面提升基层文化宣传水平,据2012年6月20日市政府会议纪要精神,为全市8个县(区)安装文化宣传橱窗各2块,每块5万元,采取市财政补一块,县(区)
布鲁纳提出的学科学习的基本过程包括
RainbowYouwillnotalwaysseearainbowwhenitrainswhilethesunshines./Thesunmustbeintherightpositionovert
最新回复
(
0
)