首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
National Pension Agency 847 Yuma Blvd. Brighton Hills 96960 Dear Ms. Jackson, Thank you for your letter requesting information
National Pension Agency 847 Yuma Blvd. Brighton Hills 96960 Dear Ms. Jackson, Thank you for your letter requesting information
admin
2016-10-30
37
问题
National Pension Agency
847 Yuma Blvd.
Brighton Hills 96960
Dear Ms. Jackson,
Thank you for your letter requesting information on your employment pension. I see from your personal file that you are now 65 and are considering receiving your national pension benefits. The system can be confusing for many, though I’11 do my best to explain it simply.
The National Pension Plan is designed to provide people like yourself with income after you stop working. Once you reach 60 years of age, you are eligible to receive these payments, though only if you have stopped working. Most wait until they are 65. You yourself have worked as a nurse for over 30 years. During this time, a percentage of your paycheck was taken out and paid into a national pension plan. Your employer, Victoria General Hospital, also paid in an equal amount to this plan. Think of it as a bank account that you have been depositing into, and now is the time to withdraw.
What you need to do now is to apply to receive your pension benefits. If you have access to the Internet, you can find an application package online
at www.napension/app.gov
. If not, please let me know and I will have one sent to you.
If I can be of further help, please contact me at the address above.
When can a person receive pension benefits?
选项
A、30
B、60
C、65
D、70
答案
B
解析
第二段提到,年龄达到60岁并停止了工作,才能具有获得领取养老金的资格。(Once you reach 60 years of age,you areeligible to receive these payments,thoughonly if you have stopped working.)所以正确答案是(B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aA4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Tofinancethenationaldebt,thegovernmentissuesavarietyofdebtsecurities.ThemostwidelyheldliquidsecurityistheT
Describetheproceduresofbanker’sacceptanceaccordingtothenumbersgiveninthefollowingcharter.
Futuresareusedforthreepurposes;hedging,speculatingandarbitraging.Thispassageisonlyconcernedwithhedging,butits
Similartoanon-financialbusiness,acommercialbankobtainsfundsfromcreditorsandshareholders;usesfundsforitsrawmat
ThehandyATM/debitcardyou’vepackedforyourbigoverseasvacationmaybepackedwithfees.Manybankschargefeeswhenever
Soasto________theexistingemployees,weshouldmakeeveryefforttosatisfyourinternalcustomerswithappropriatebenefit
Joinourcompany!BANGALORETECHNOLOGYCENTRE(BTC)Nowhiring!Oneof
ThomasR.SmithDriversCo.3489GreeneAve.Olympia,WA98502DearMr.Smith,Iwasvery(141)toreadyourletterofAugust1
______RaquelleEspositousesbrightcolorsandlightfabricsinherspringfashioncollection.
AyearaftermovingtoVermont,______boughtathree-bedroomhouseinthesuburbs.
随机试题
二次大战期间,美国成立的经济稳定局属于
Km与下列哪一个常数有关
肾区前后位摄影,中心线经
下列哪类核酸常含有稀有碱基
北京某高层建筑裙房屋面水平投影面积为200m2,高出屋面的侧墙面积为300m2,设计重现期取2年,北京市暴雨强度公式为[单位为L/(s·hm2)],则设计雨水量为()L/s。
一平面谐波,在空间以速度u沿x轴的正方向传播,如图所示,在波线上距原点为l的a点的振动方程为:则该平面谐波的波动方程为()。
质押担保或留置担保的范围包括()
以下叙述正确的是______。
—Whatafineday!Shallwegopicnicking?—______Butweneedtobehomesixo’clockforthefootballmatch.
MyViewonEarlyChildhoodEducationForthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledMyViewonEarlyCh
最新回复
(
0
)