首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Many people see remarriage as a fresh new chance at happiness with a partner whom they should have chosen in the first place. Bu
Many people see remarriage as a fresh new chance at happiness with a partner whom they should have chosen in the first place. Bu
admin
2015-06-22
33
问题
Many people see remarriage as a fresh new chance at happiness with a partner whom they should have chosen in the first place. But the statistics reveal that second or later marriages are much more likely to【C1】______divorce. Why is this so?
For one thing, remarrying mates often have unrealistic【C2】______. They are in love, and they don’t really understand that the【C3】______of a missing partner(due to divorce, desertion or death)doesn’t actually【C4】______the family to its first-marriage status.【C5】______, remarriage will present them with a number of unanticipated design issues such as children’s loyalty binds, the【C6】______of parenting tasks and the uniting of disparate family cultures. These are three of the 5 major structural challenges of remarriage outlined by psychologist Patricia Paper in her remarkable architectural model of remarriage. Essentially, the remarried family’s unanticipated and difficult job is to【C7】______many of their old assumptions about how a "real family" — i.e. , a traditional first-marriage family—is supposed to【C8】______and get to work on self-consciously planning, designing and building an entirely new kind of family structure that will【C9】______their own unique requirements.
A second, and equally important problem for the new couple lies in the realm of【C10】______communication. This is especially true【C11】______matters which lie very close to the mates’ hearts, such as the sensitive issue of the children’s behavior. Are the members of the pair【C12】______and caring of each other’s youngsters, who have【C13】______difficult losses and transitions? Or does a stepparent respond to a child’s stark unfriendliness with outrage and attack?
For example, it is much better for a stepmom say "I feel hurt when your daughters come to visit and don’t even say Hello to me or make eye【C14】______"than "Whenever your bratty daughters come over, they walk right past me as if I didn’t even exist! They are so rude, and you just【C15】______there!" The first response is an "I" message and could start a useful discussion about how to handle the problem, while the second "you" response is blaming and likely to【C16】______an argument.
The knottiest of remarriage issues is often that of【C17】______, and here a ton of research provides a clear guideline. The stepparent’s role should be similar to that of a nanny, an aunt or a baby-sitter who is familiar with the rules of the house(such as, no TV before homework is finished.)She or he monitors and reports on the child’s behavior, but ONLY the biological parent should do any kind of punishment(and is also allowed to let rules【C18】______.)And yet, far too often, a step-parent will think they should be the enforcer if they are to get real respect from their step-children.
The problems of remarriage are a national issue that has been hiding under the【C19】______for far too long. It is only by bringing the unique challenges out into the open that we can possibly bring the【C20】______rate of these marriages down.
【C2】
选项
A、expectations
B、communications
C、fascinations
D、regulations
答案
A
解析
第一段作者提出本文的主要论点:再婚更有可能以离婚而告终。这一段开始,作者分析原因。本句就是第一个原因:再婚夫妇通常具有不现实的______。比较四个选项,明显expectations(期待;指望)更符合题意;communications意思是“交流”;fascinations意思是“迷恋”;regulations是“规则”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aA74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
DepressionAstudyledbyresearchersattheUniversityofPennsylvaniaindicatesthattheantidepressantsworknobetterth
TheOnlineLeasingServiceofNetflixIt’sFridaynight,andyouwanttowatchamovieathomewiththatspecialsomeone.Yo
Americastillwallowsinwhatfeelslikearecession.However,Americansaretakingmattersintotheirownhands.Anewmovement
【F1】Thehypothesisthatmoraljudgmentsareemotionallybasedcanexplainwhytheyvaryacrossculturesandresisttransformatio
Thisisthegoldenageofmedicalresearch.Andmanymedicaldiscoverieshavemaderealdifferencestothelivesofmanypeople,
Asafreshmaninuniversity,youhavesomequestionsinjoiningactivitiesinschool.WritealettertothePresidentofStudent
Lookatthefollowingpictureandwriteanarticle.Yourarticleshouldmeetthefollowingthreerequirements;1.interpretthe
Scholasticthinkersheldawidevarietyofdoctrinesinbothphilosophyandtheology,thestudyofreligion.Whatgivesunityto
Temperamental,irritablekidshavedifficultyadaptingtoparentaldivorcebecauseItcanbeinferredfromthepassagethatthe
随机试题
属于生殖细胞起源的肿瘤有
光照消毒法的原理是
出现单个流行高峰,接着出现一批病例,在流行曲线上形成一个尾巴,这往往是由于
质押合同自()生效。
根据我国《会计档案管理办法》的规定,会计档案的保管期限从( )算起。
银行风险越来越重视定量分析,通过内部模型来识别、计量和监控风险,使得风险管理越来越多地体现出客观性和科学性的特征。()
根据《非物质文化遗产法》规定,省、自治区、直辖市人民政府在推荐非物质文化遗产时,应当提交的材料有()。
教育与人类社会共始终,说明教育具有()。
TCP协议为(56)提供服务接口。
"RefrigeratorproductioninChinajumpedfrom1.4millionunitsin1985to10.6millionin1998,"accordingtoDavidFridley,ar
最新回复
(
0
)