首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Franklin’s life is full of charming stories which all young men should know-how he peddled ballads in Boston, and stood, the gue
Franklin’s life is full of charming stories which all young men should know-how he peddled ballads in Boston, and stood, the gue
admin
2014-01-13
39
问题
Franklin’s life is full of charming stories which all young men should know-how he peddled ballads in Boston, and stood, the guest of kings, in Europe; how he worked his passage as a stowaway to Philadelphia, and rode in the Queen’s own litter in France; how he walked the streets of Philadelphia, homeless and unknown, with three penny rolls for his breakfast, and dined at the tables of princess, and received his friends in a palace; how he raised a kite from a cow shed, and was showered with all the high degrees the colleges of the world could give; how he was duped by a false friend as a boy, and became the friend of all humanity as a man; how he was made Major General Franklin, only to resign because, as he said, he was no soldier, and yet helped to organize the army that stood before the trained troops of England and Germany.
This poor Boston boy, with scarcely a day’s schooling, became master of six languages and never stopped studying; this neglected apprentice tamed the lightning, made his name famous, received degrees and diplomas from colleges in both hemispheres, and became forever remembered as "Doctor Franklin", philosopher, patriot, scientist, philanthropist and statesman. Self-made, self-taught, self-reared, the candle maker’s son gave light to all the world; the street ballad seller set all men singing of liberty; the runaway apprentice became the most sought-after man of two continents and brought his native land to praise and honor him.
He built American — for what our Republic is today is largely due to the prudence, the forethought, the statesmanship, the enterprise, the wisdom, and the ability of Benjamin Franklin. He belongs to the world, but especially does he belong to America. As the nation honored him while living, so the Republic glorifies him when dead, and has enshrined him in the choicest of its niches — the one he regarded as the loftiest— the hearts of the common people, from whom he had sprung and in their hearts Franklin will live forever.
For what purpose does the author adopt repeatedly "how... and..." structure in the first paragraph?
选项
A、To show Franklin’s sad experience at his early age.
B、To show Franklin as a man of contrast.
C、To show Franklin’s spirit of enterprise.
D、To show the development of Franklin’s career.
答案
C
解析
根据文章第一段可知,作者连续用了多个“how…and…”句型,意在强调富兰克林人生的戏剧性和他不甘命运摆布、奋发向上的开创精神。据此判断,本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aIQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thedoctor’s______wasthatsheshouldgoandseethespecialistinthisfield.
Ratherthanallowingthegovernmenttocontrolinvestments,truepower,shouldbegiventothepeople,allowingindividuallyown
1.Thesinglelongastockfigureinstories,songsandpersonalads.wastraditionallysomeoneatthemarginsofsociety:afigu
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
Shouldwecareifover150knownspeciesofanimalshave【1】fromtheearthinthelastfiftyyears?Shouldwebeconcernedthatt
随机试题
依据奥瑞姆理论,部分补偿系统适用于()
20世纪50年代,欧美国家开始采用病案保存的方式是
患者叩诊心界呈靴形,是由于
男,68岁,慢性咳嗽、咳痰20年,5年来气短逐渐加重,3天前受凉发热(39.6℃)咳黄痰,呼吸困难,夜不能平卧,尿少,双下肢水肿来急诊。前述患者的下列心电图改变,哪一项对诊断肺心病没有意义
已知某组织匀浆标本的含氮量为16g/L,则其蛋白质的浓度大约是
所采购的原材料的交货时间宜早不宜迟,因此交货期越早越好。()
我们党必须坚定地站在时代潮流的前头,团结和带领全国各族人民,实现()三大历史任务。
关于黄淮海平原的叙述,正确的是()。
64.2由图2-6Detail(细节)窗格中“IP:DestinationAddress=[202.113.64.31,dns.tjut.edu.cn”可知,主机域名dns.tjut.edu.cn所对应的IP地址为202.113.64.3。图2-6解码
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,fullfacilityinthehandlingofhistarget
最新回复
(
0
)